Εργαλεία Μπαταρίας

Η Total εχει βαλθει να μας τρελανει.....καθε λιγο και λιγακι νεο δραπανο κατσαβιδο.....
Αυτην την φορα βγαζει με 86Ν...

20250513114938_total_kroustiko_drapanokatsavido_mpatarias_20v_1x2ah_1x4ah_tidli20868e.jpeg

Αρχιζω πλεον να πιστευω οτι ο ομιλος ειναι σε αλλο επιπεδο....βγαζει για να βγαζει.......αρκει να δει καποιος το δυκτιο της για να καταλαβει ποσο εχει δυναμωσει.....

Ως τώρα βλέπαμε έκκεντρα ,μικρα παλμικα τετραγωνσ και τριγωνικα τριβεια μπαταριας..

Η ingco στην σειρά 20ν βγαζει και παλμικο μεγάλο ορθογωνιο τριβειο μπαταριας..!!

Ingco CFSLI2031 Παλμικό Τριβείο 20V Solo | Skroutz.gr https://share.google/cwW1melcZjRzkPED6

Screenshot_20250730_171519_Chrome.jpg

Η τιμή δελεαστική...;)

...από Σεπτέμβρη τώρα...!!!

Last edited:
H Ingco στην νέα 16ν σειρά της βγάζει ένα μικρό φυσυτηρα φύλλων...σαν αυτόν που εχει βγαλει η Milwaukee σε 12ν..
4933472214 - MILWAUKEE - M12™ BBL-0 Φυσητήρας 12V (Solo) - Στρίγκος Αθανάσιος & Σταύρος & ΣΙΑ ΙΚΕ https://share.google/BPbGIFSqwCoNRMbWR

Φαίνεται πολύ μικρό και ελαφρύ σε σχέση με της Total 20ν που έχω.. Εάν ισχύουν τα specs που αναφέρονται έχει δύναμη διπλάσια από έναν καλό φυσητηρα μικρο μπαταριας...

Το προϊόν ακόμη προς ώρα πουλιέται εξ ανατολάς.. το αναμένουμε...

Σε σετ με 2 2αρες μπαταρίες...
Ingco 16V Cordless Blower CABLI168082 — SEPTFOUR INDUSTRIAL SUPPLY https://share.google/mx1HV1NoaW6frPlEZ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Αγόρασα ένα INGCO 20v κρουστικό δραπανοκατσάβιδο (μπαταρίες 2Ah).....σε γενικές γραμμές πολύ καλές εντυπώσεις εκτός από την έλλειψη ευαισθησίας στη σκανδάλη για βίδωμα με πραγματικά χαμηλές στροφές. Σε αυτό το 12v Bosch μου είναι πολύ πολύ καλύτερο.

Πήρα επίσης το πιστόλι μπαταρίας (θερμού αέρα) της ίδιας εταιρείας, για να συρρικνωθούν θερμοσυστελλόμενα σε μικρομερεμέτια ηλεκτρολογικά είναι μια χαρά, για πιο χοντρές δουλειές του λείπει η δύναμη/διάρκεια.
Κάθε μπαταρία 2Ah βγάζει λίγα λεπτά θερμού αέρα στη μέγιστη ρύθμιση.

• Like
Reactions: KOSSTV
Χτες βοηθησα ενα φιλο στην αποσυναρμολογηση ενος παλαιου σύνθετου και την συναρμολογηση ενος νεου και θυμηθηκα την προσφατη κουβεντα μας με τα παλμικα.
Πηγα στο σπιτι του με ενα μικρο παλμικάκι και μια εξτρα μπαταρια. Ηξερα οτι δεν χρειαζοταν κατι παραπανω.

Μακιτα TD021D 7βολτο παλμικο, το οποιο εχει καταργηθει!!
Ειναι απο τις καλυτερες, αν οχι η καλυτερη αγορα μικρου εργαλειου μπαταριας που εχω κανει εως τωρα.
MXJzzE5h.jpg

Μια δεκαετια τωρα πρωταγωνιστει στην πλειοψηφια των βιδοξεβιδωματων που κανω στο σπιτι. Τα 22 Νm υπεραρκετα για τις περισσοτερες δουλειες.
Το ελαχιστο βαρος του, μολις μισο κιλο, και το λεπτο σπαστο σωμα του κανει και τις πιο δυσκολες εργασιες απλες. Εξαιρετικα ανθεκτικο και οι μπαταριες αστερια!!
Μεγαλο πλεονεκτημα ο διακοπτης (πανω/κατω) για βιδωμα και ξεβιδωμα. Δεν χρειαζεται να πατας το γνωστο κουμπι για αλλαγη φοράς. Πολυ ευελικτο και εργονομικο εργαλειο.

Εδω στην οριζοντια θεση, φαινονται και τα specs. Made in China!
Zq0unWTh.jpg

Διακοπτη για βιδωμα ξεβιδωμα εχει και απο τις δυο πλευρες καθως φαινεται. Υπαρχει και λεντακι φωτισμου καθως και κλειδωμα για να μην ενεργοποιειται το κατσαβιδι κατα λαθος.

Το ειχα παρει παλαιοτερα σετακι με το αδερφακι του, ενα παρομοιο 7βολτο δραπανοκατσαβιδο με ρυθμιση ροπης. Το παλμικο δεν εχει ρυθμιση ροπης αλλιως θα ηταν το τελειο κατσαβιδακι!

τι να το κανεις το 12 άρι? τα αλυσοπριονα και γενικα τα κοπτικα μαχαιρια (πχ σπαθοσεγες) , δυναμη θελουν.
αλλιως περιμενεις, και περιμενεις...

• Like
Reactions: KOSSTV and enduras1
τι να το κανεις το 12 άρι? τα αλυσοπριονα και γενικα τα κοπτικα μαχαιρια (πχ σπαθοσεγες) , δυναμη θελουν.
αλλιως περιμενεις, και περιμενεις...
Καθαρά για το λιλιπουτου του μηχανήματος...!!
Εννοείται ότι το 18ν θα "γαζωνει"..!!!

• Haha
Reactions: nickolas
Της Stihl το GTA 26 που έχω και είναι στα 11-12v δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Αυτά έχουν πολύ λεπτή αλυσίδα και πάει και γρήγορα.

Και αντέχει και αρκετά η μπαταρία για το μέγεθος της.
Εξαρτάται απο το τι κοβεις Θοδωρη.
Βασικη η ταχυτητα αλυσιδας και η ικανη ροπη ωστε να την υποστηρίξει το μηχανημα.
Γιαυτο τα 18+ βολτ για εμενα και αυτα που περιμενω ειναι μονοδρομος.

• Like
Reactions: nickolas
Ο,τι και να κοβεις, εαν ειναι μεχρι 8-10 εκ., το 12βολτο Stihl ειναι αλλο πραμα. Τεραστιο πλεονεκτημα, το μικρο μεγεθος και βαρος -περα απο την απιστευτη ποιοτητα βεβαια.

Αν βγαλει παρομοιας ποιοτητας/δυναμης 12βολτο η Bosch -και το βγαλει και Brushless- θα ειναι ακομα καλυτερο.

Παντως στον κηπο, οταν χρειαστει κλαδεμα εως 10εκ., παντα παω στο 12βολτο stihl, ας υπαρχουν πεντε πιο δυνατα και γρηγορα 18βολτα τριγυρω... :)

Το συγκεκριμένο μπαταρίας της Makita 18V το έχει δοκιμάσει κανείς; Εχω μπαταρίες Makita από παλιές αγορές και το σκέφτομαι. Εχω δουλέψει κάτι παρόμοιο με Hyundai

Το συγκεκριμένο μπαταρίας της Makita 18V το έχει δοκιμάσει κανείς; Εχω μπαταρίες Makita από παλιές αγορές και το σκέφτομαι. Εχω δουλέψει κάτι παρόμοιο με Hyundai

Αν κοιτας προς ΜΑΚΙΤΑ να πας σε αυτο.

1758868513221.png

βρε παιδια, σορρυ κιολας , δικα σας ειναι τα λεφτα , οτι θελετε τα κανετε.
αλλά αν δεν ειστε επαγγελματιες να θελετε την βελτιστη ποιοτητα και αντοχη και λειτουργια, κριμα ειναι να πληρωνετε 250€+ , οταν με κατω των 50 ή 40 € ,παιρνετε μπρασλες αλυσοπριονακια που εχουν βγει αστερια και με ερασιτεχνικη χρηση τουλαχιστον , σου αφηνουν και δυο κατοσταρικα να τα κανεις οτι θες!

ειχα ενα εξαρακι κλασικο, χρονια τωρα, με εχει βολεψει οχι μονο στο δικο μου κηπο αλλά και σε συγγενων, μια φορα του τροχισα αλυσιδα αν και εχω και αλλες και ποτε δε με προδωσε και ας το πεθανα και σε χοντρα κλαδια που θα επρεπε να μπει κανονικο αλυσοπριονο. και με ελαχιστη συντηριση. λιγο βουρτσισμα και αερα μετα και λιγο λαδακι πριν

προσφατα πηρα ετουτο στα 32 ευρω προσφορα με μια μπαταριουλα ετσι για τη πλακα!
https://www.banggood.com/el/Drillpr...tml?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6292548

και το πηρα γιατι ειναι μπρασλες. οχι οτι ειχα αναγκη την 8αρα του λαμα.
θα του περασω την εξαρα λαμα , να ειναι ακομα πιο δυνατο και ακολωτο
λιγο ομως που εκοψα ετσι οπως το αγορασα , και με καλη μαιμου μακιτα μπαταρια , και με μπος προ με ανταπτορα , ειναι φοβερο!
θα με βγαλει πολλα χρονια ακομα και αν πεταξω το παλιο (που δεν εχω κανενα λογο να το κανω καθως εχω και δευτερη λαμα 6αρα που τη θεωρω μεγαλο μηκος για ενα κλασικο ελληνικο κηπο - ποσο μαλλον την οχταρα)

μηπως να το ξανασκεφτειτε , οταν με κλασμα του κοστους κάνουμε την ιδια δουλια? (σε ερασιτεχνικο λεβελ)
κι ενταξει , αυτο που εβαλε ο κυριακος ειναι ενα επιπεδο πιο πανω, αλλά το κλασικο μικρο, κριμα ειναι να ξεφραγκιζομαστε

Νέος 2πλος φορτιστης 12v/18v 8Α από την Bosch...!!

Screenshot_20250926_194031_Chrome.jpg

Screenshot_20250926_185217_Facebook.jpg

Προς ώρας έχει τρελλη τιμή στα 90 ευρώ...!!!

• Like
Reactions: Χιωτης