Οκ γλιτώνεις τρελα λεφτά αλλά εγώ προσωπικά δεν εμπιστεύομαι να αγοράσω από εκεί. Τι γίνεται με εγγύηση και ανταλλακτικά. Αν είναι να πάω σε χαμηλό κόστος πάω σε Hyundai που όπως και να έχει θα βρω ανταλλακτικά και μπαταρίες κλπβρε παιδια, σορρυ κιολας , δικα σας ειναι τα λεφτα , οτι θελετε τα κανετε.
αλλά αν δεν ειστε επαγγελματιες να θελετε την βελτιστη ποιοτητα και αντοχη και λειτουργια, κριμα ειναι να πληρωνετε 250€+ , οταν με κατω των 50 ή 40 € ,παιρνετε μπρασλες αλυσοπριονακια που εχουν βγει αστερια και με ερασιτεχνικη χρηση τουλαχιστον , σου αφηνουν και δυο κατοσταρικα να τα κανεις οτι θες!
ειχα ενα εξαρακι κλασικο, χρονια τωρα, με εχει βολεψει οχι μονο στο δικο μου κηπο αλλά και σε συγγενων, μια φορα του τροχισα αλυσιδα αν και εχω και αλλες και ποτε δε με προδωσε και ας το πεθανα και σε χοντρα κλαδια που θα επρεπε να μπει κανονικο αλυσοπριονο. και με ελαχιστη συντηριση. λιγο βουρτσισμα και αερα μετα και λιγο λαδακι πριν
προσφατα πηρα ετουτο στα 32 ευρω προσφορα με μια μπαταριουλα ετσι για τη πλακα!
https://www.banggood.com/el/Drillpr...tml?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN&ID=6292548
και το πηρα γιατι ειναι μπρασλες. οχι οτι ειχα αναγκη την 8αρα του λαμα.
θα του περασω την εξαρα λαμα , να ειναι ακομα πιο δυνατο και ακολωτο
λιγο ομως που εκοψα ετσι οπως το αγορασα , και με καλη μαιμου μακιτα μπαταρια , και με μπος προ με ανταπτορα , ειναι φοβερο!
θα με βγαλει πολλα χρονια ακομα και αν πεταξω το παλιο (που δεν εχω κανενα λογο να το κανω καθως εχω και δευτερη λαμα 6αρα που τη θεωρω μεγαλο μηκος για ενα κλασικο ελληνικο κηπο - ποσο μαλλον την οχταρα)
μηπως να το ξανασκεφτειτε , οταν με κλασμα του κοστους κάνουμε την ιδια δουλια? (σε ερασιτεχνικο λεβελ)
κι ενταξει , αυτο που εβαλε ο κυριακος ειναι ενα επιπεδο πιο πανω, αλλά το κλασικο μικρο, κριμα ειναι να ξεφραγκιζομαστε
Mini Αλυσοπρίονο 21V HCS 21800VB Hyundai - Papouliastools.gr
Αλυσοπρίονο Μπαταρίας 21V (2x3.0Ah) HCS 21800VB Hyundai Ηλεκτροκινητήρας: 21V, 800W Brushless (Χωρίς Ψήκτρες-Καρβουνάκια) Δοχείο λίπανσης αλυσίδας