Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Εντάξει αφού θα τον βολέψει εκ προοιμίου ας το πάρει πρώτα & μας μεταφέρει την εμπειρία του μετά. Κανένα πρόβλημα.

Ελατε ρε παιδια. 2 εχει. Ας το δοκιμασει και μας λεει κι εμας.
Μικρο το κακο αν δεν το βολευτει.
Ετσι κι αλλιως, το τι βολευει τον καθενα ειναι σχετικο :)

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Εντάξει αφού θα τον βολέψει εκ προοιμίου ας το πάρει πρώτα & μας μεταφέρει την εμπειρία του μετά. Κανένα πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν προοίμια σε αυτά. Πρότεινα κάτι και μάλιστα σε φτηνή τιμή και έρχεσαι Κώστα να πεις ότι δεν θα βολέψει. Άρα κατ'εσέ δεν θα τον βολέψει εκ προοιμίου. Δεν αντιπροτείνεις αλλά ούτε και λες γιατί τυχόν δεν θα τον βολέψει. Συγγνώμη αλλά εγώ το εξέλαβα απλά σαν μία "άρνηση" για την άρνηση.

Πρότεινα μία φτηνή λύση σαν "αξιοπρεπέστερη" του χάρτινου χωνιού που σκέφτηκε ο Χελωνάκιας. Ούτε την Wolfcraft έχω, ούτε εργαλειομάγαζο....αλλά και έτσι να ήταν με 2.5Ε τζίρο δεν θα σωζώμουν.

Όπως και να έχει δεν υπάρχει θέμα. Εδώ είμαστε για να προτείνουμε, να μάθουμε, να βοηθήσουμε. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ο καθείς κάτι ότι θέλει αρκεί να γνωρίζει.

Παιδες, ο καθεις δικαιουται την αποψη του ειτε τεκμηριωμενη ειτε οχι.
Μια τεκμηριωμενη αποψη ειναι βεβαια προτιμητεα ως πιο πληρης καθως υπαρχει ενα σκεπτικο που την στηριζει και επισης εγειρει λιγοτερες ενστασεις και συμπληρωματικα ερωτηματα.

Σχετικα με αυτο το μαραφετι θα συμφωνησω απολυτα με τον Νικο οτι ειναι χρησιμοτατο. Εχω και εγω δυο για τους ιδιους λογους.

Συζητάμε για κάτι που έχει 2,5 ευρώ...φαντάσου να είχε παραπάνω..!!!
Προφανώς όπως τα λέει ο φίλος Amsen έχουν τα πράγματα και αξίζει η δοκιμή....

Δύο-τρεις φορές το δοκίμασα και βόλεψε.
Τέρμα οι πατέντες με χαρτιά - φαράσια - βιτέξ βρεγμένα κλπ.
Σκόνη είδα απειροελάχιστη εκτός, αυτή που ήταν κολλημένη στις εγκοπές του τρυπανιού.
Σίγουρα αργείς λίγο σε σχέση με άλλες "πατέντες" αλλά γλυτώνεις από το σφουγγάρισμα ή το καθάρισμα του τοίχου.

Οπως τά λέει ο Νίκος (amsen) είναι τά πράγματα,απλό,οικονομικό,καί κάνει καλή δουλειά,τό έχω 4 χρόνια τό έχω δουλέψει αρκετές φορές,καί είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το μάζεμα τής σκόνης.

w210.jpg

w110.jpg

w310.jpg

Εντάξει ...μην τα μεγαλοποιούμε τα πράγματα .... για εμάς τους παλαιότερους (μαστόρους όχι στην ηλικία) πάντα υπήρχε αυτή η λύση όταν τρυπάγαμε ταβάνια και δεν ήταν wolfcraft αλλά ένα παλιό στρογγυλό πλαστικό καπάκι από συσκευασία τοποθετημένο ανάποδα....
Η λύση όμως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μια παλιά ηλεκτρική σκούπα με κατάλληλο επιστόμιο που θα είναι μόνο γι αυτή την δουλειά.

Το καρότσι μεταφοράς που έχει στις 31 του μήνα, ξέρουμε μέχρι πόσα κιλά σηκώνει;

Στην εφαρμογή που το βλέπω όχι, 50 είναι;
Edit αναφέρομαι γι αυτό που έχει στα lidl, σε λάθος ποστ ρώτησα, αν μπορεί κάποιος ας το μεταφέρει

και τωρα που πηρα προτσιναδορο θα μου επιετε τι προτσινια να παρω? :BDGBGDB55:
ποια ειναι τα πιο συνηθισμενα?

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

ολα τα νουμερα ... σαν τις ξυλοβιδες ενα πραγμα

Μπορείς να ξεκινήσεις με ένα τέτοιο σετ και στην πορεία βλέπεις (ανάλογα με την δουλειά) τι θα χρειαστείς περισσότερο. Τέτοια σετ βρισκεις σε πολλά μαγαζιά.

το ειχα στο νου μου αλλα αυτο ειναι σε καλη τιμη...
ωρε τι μου κανες....τωρα πρεπει να παραγγειλω και αλλα πραγματ για να αξιζει η παραγγελια...

το ειχα στο νου μου αλλα αυτο ειναι σε καλη τιμη...
ωρε τι μου κανες....τωρα πρεπει να παραγγειλω και αλλα πραγματ για να αξιζει η παραγγελια...

αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου το πάρω εγώ και να βρεθούμε κάπου. Ειναι σχετικά κοντά μου ο Εργαλειόγατος.

ναουσα ...αλλα ευχαριστω

το καλο ειναι οτι αυτες οι μαρκες (σιλβερλαιν, αμτεκ κτλ κτλ) βρισκονται παντου, οποτε θα εχω τα ματια μου ανοιχτα τωρα που ξερω τι να ψαξω

Τα πριτσίνια είναι πάμφθηνα, πήγαινε σε οποίο κατάστημα με εργαλεία βρεις και πάρε όσα θέλεις (η τιμη τους είναι αστεία). Να ξέρεις ότι εκτός της διατομής σε ένα πριτσίνι, κοιτάμε απαραίτητα και το μήκος του ανάλογα τη δουλειά που θέλουμε να κάνουμε. Κάπου πχ θα χρειαστεί 5mm μήκος και κάπου αλλού 20-25 (τα κοντά που έχει η ταμπακιερα σε αυτή τη περίπτωση θα σου είναι άχρηστα).