Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Πρεπει να ειναι ο φορτιστης η διαφορα αναμεσα στους δυο κωδικους. Στον πρωτο (12v-15) περιλαμβανεται ο κανονικος φορτιστης και στον αλλο ο ταχυφορτιστης.

Πήρα ένα σπρέι καθαρισμού για το αλυσοπριονο κ. λ. π. Το stihl varioclean. Στο κατάστημα μου είπαν ότι κάνει για το λόγο που θέλω άλλα δεν έχει στο μπουκάλι ακριβείς οδηγίες χρήσης. Το έχει δουλέψει κάνεις να μου πει ακριβώς.

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Πήρα ένα σπρέι καθαρισμού για το αλυσοπριονο κ. λ. π. Το stihl varioclean. Στο κατάστημα μου είπαν ότι κάνει για το λόγο που θέλω άλλα δεν έχει στο μπουκάλι ακριβείς οδηγίες χρήσης. Το έχει δουλέψει κάνεις να μου πει ακριβώς.

Βασίλη αυτό είναι γιά να καθαρίζει ρετσίνια-λάδια κ.τ.λ απο τα πλαστικά περισσότερο,καί κάτι συρμάτινα φίλτρα αέρος,γιαυτό τόν λόγο τό πήρες ?
Καί άν ναί θά σού πώ τόν τρόπο χρήσης.

Ναι Μήτσο για ρετσινιά και λάδια το θέλω, ζήτησα με προβληματίζει ορισμοί δείχνει ότι το ξεβγαζεις με νερό.

Ναι Μήτσο για ρετσινιά και λάδια το θέλω, ζήτησα με προβληματίζει ορισμοί δείχνει ότι το ξεβγαζεις με νερό.

Αν είναι γιά να καθαρίσεις τό σώμα τού πλαστικού από ρετσίνια,λάδια κ.τ.λ κάνει.
Απλά θα ψεκάσεις τά σημεία πού είναι οι βρωμιές θα περιμένεις 1-2 λεπτά καί μετά θα σκουπίσεις μέ ένα στεγνό πανί καί θα φύγουν οι ακαθαρσίες εύκολα καί γρήγορα,βάλε προστατευτικά γάντια.
Γιά να καθαρίσεις τα συρμάτινα φίλτρα αέρος χρειάζεται μετά ξέπλυμα μέ νερό,όχι για τα πλαστικά.

Α ευχαριστώ Μήτσο για πέριξ τις καμπάνας του αλυσοπριονου που μαζεύει πολύ πράμα κάνει?

Α ευχαριστώ Μήτσο για πέριξ τις καμπάνας του αλυσοπριονου που μαζεύει πολύ πράμα κάνει?

Νά σαι καλά Βασίλη,πέριξ τής καμπάνας καλύτερα να πάρεις ένα spray ρητίνης πού καθαρίζει και λιπαίνει καλύτερα τά μεταλλικά μέρη

https://damianidis.stihl-shop.gr/el-gr/προϊόν/f7384a00-b959-424d-aad6-9ab8d95b2e5b/superclean/

Απορία κορνίζες, κάντρα στον τοίχο με τι της βάζετε οι περισσότεροι; καρφί η κάτι άλλο;

Κοίταξε αυτά πού κάνεις καλά τήν δουλειά σου,καί είναι καί φτηνά.

https://www.ergaleiogatos.gr/shop/plires-set-gia-kremasma-kadron-am-tech-s5165-117-temachia/

Ευχαριστώ χρήσιμο

Μία παρατήρηση για το κρέμασμα.
Στον δικό μου τον τοίχο δεν μπαίνει ατσαλόκαρφο με τίποτα, είναι πολύ σκληρός ο σοβάς και όποτε το επιχείρησα έγινε ζημιά. Γι´αυτό χρησιμοποιώ ούπα 4mm και καρφάκι με βόλτα γωνιακό. Γίνεται πολύ σταθερή έτσι η στήριξη.

Λάμα από κονταροπριονο.
Επανέρχεται κάπως ή καλύτερα να πάω για άλλη;
Είναι το πίσω μέρος της στραβό

114fed6bbc2f8427e92dcafe40972797.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ.

Δεν έχω δοκιμάσει τπτ ακόμα. Το απόγευμα το είδα.
Απλά σκεφτόμουν πρώτα να πάρω καμιά λαμαρίνα να βάλω στο αυλάκι μην καταπονηθεί κι άλλο με ότι δοκιμάσω.

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk