Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απορία τα Τρυπάνια υα βάζεις μέσα και δεξιόστροφα σφίγγεις; δεν κάνει κάποιο κλακ; έχει μια τρύπα μέσα αλλά δεν μπαίνει εκεί.

Απορία τα Τρυπάνια υα βάζεις μέσα και δεξιόστροφα σφίγγεις; δεν κάνει κάποιο κλακ; έχει μια τρύπα μέσα αλλά δεν μπαίνει εκεί.

Κάνει ένα "μικρό" κλακ, που πιο πολύ το αισθάνεσαι παρά το ακούς. Αν λες μία τρύπα στο βάθος του τσοκ, μη ασχολείσαι...είναι για να κρατάει το τσοκ...λόγικά έχει και μία βίδα. Γυρνας το πάνω μέρος τοθ τσοκ αφου βάλεις το τρυπάνι και σφίγγεις.

δες εδω κατατοπιστικα video ... και για τοποθετηση ουπατ

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν έχει τσοκ νομίζω είναι αυτόματο το έβαλα στην τρύπα δεν κάνει κλακ το σφιγει μόνο με το που γυρνάς δεξιόστροφα.

Αυτό που γυρίζει αριστερά και δεξιά και σφίγγει το τσοκ είναι;

Γιώργος. Το πήρα από LEROY MERLIN

Γιώργο, θα σου προτεινα να διαβάσεις λίγο το manual (εγώ πάντα τα διαβάζω, ακόμα και αν πρόκειται για ένα απλό κατσαβίδι :angel: ). Θα δίνει αρκετές πληροφορίες σε σχέση με το εργαλείο και τις λειτουργίες του καθώς και τον τρόπο χρήσης του και ασφάλισης/απασφάλισης των εξαρτημάτων. Επίσης, αν θυμάμαι καλά, θες να ανοίξεις κάτι τρύπες σε τούβλο. Θα σου έλεγα να μην το βάλεις στην κρούση (σήμα: σφυρί) αλλά στην απλή διάτρηση και να χρησιμοποιήσεις ένα διαμαντοτρύπανο (τρυπάνι για δομικά υλικά) που φαντάζομαι θα έχει μέσα η κασετίνα που πήρες.

Ευχαριστω για το tip. Θα το βάλω στους αριθμούς τότε

αριθμούς??? πρέπει να έχει και ένα σηματάκι που δείχνει τρυπάνι. Εκεί να το βάλεις. Στους αριθμούς το βάζεις για βίδωμα, ώστε να ρυθμίζεις την ροπή.

Γιωργοοοοοοοοοο!!!

Φιλε πριν κανεις οτιδηποτε θα σου προτεινα να πας στο Leroy και να ζητησεις απο καποιον να σου δειξει τα βασικα στοιχεια χρησης του δραπανολατσαβιδου σου.

Αλλιως διαβασμα το μανουαλ!!!

Αν εισαι κοντα Πειραια μπορω να στο εξηγησω και εγω!

Γιωργοοοοοοοοοο!!!

Φιλε πριν κανεις οτιδηποτε θα σου προτεινα να πας στο Leroy και να ζητησεις απο καποιον να σου δειξει τα βασικα στοιχεια χρησης του δραπανολατσαβιδου σου.

Αλλιως διαβασμα το μανουαλ!!!

Αν εισαι κοντα Πειραια μπορω να στο εξηγησω και εγω!
Μυτιλήνη μένω.

αριθμούς??? πρέπει να έχει και ένα σηματάκι που δείχνει τρυπάνι. Εκεί να το βάλεις. Στους αριθμούς το βάζεις για βίδωμα, ώστε να ρυθμίζεις την ροπή.
Αυτό λες
da563224460f3371002b7b60c24ea645.jpg