Βέβαια αυτό μου έδωσε την ώθηση (και ευκαιρία :Banane0: ) να πάω σε Makita HG6531CK που χαλβάδιαζα εδώ και καιρό. :drool1:
Αμάν μώρε και εσείς....μην δείτε άνθρωπο να προκόβει :drummer: χαχαχχα....ζουλιάρηδες...
Δεν ξέρω σε τι τιμή το βρήκες Μιχάλη αλλά μια λογική τιμή για ένα καλό θερμοπιστολο είναι της Dewalt...Το κοιτάζω διάστημα και περιμένω να τα φτύσει ένα της Einhell που έχω εδω και 10+χρόνια... ώστε να κάνω ότι και ο Νίκος.
https://www.kentrovidas.gr/m/showpr...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Bέβαια σε σχέση με το Μakita δεν ξέρω τι διάφορες έχουν και το ποιο σημαντικό πως το χρειάζεται κάποιος ώστε να πεις ότι θα οφελειθει...
Ο Νίκος ισως μας εξηγήσει το λόγω της αγοράς του που και εγω την θεωρώ υπερβολική...
Καλημέρα!!! Μία ερώτηση: έχω αυτό το πιστόλι θερμού αέρα SKIL 8007MA . Είχε να δουλέψει 1 περίπου μήνα. Το έβαλα προχτές σε λειτουργία για συρρίκνωση θερμοσυστελλόμενων και στα 3 λεπτα, κάνει 2-3 "τζτζτζττζ" και πριν προλάβω καν να το κλείσω έσβησε η οθόνη και σταμάτησε να δουλεύει. Έκτοτε νεκρό.... :rip: Έχει κανείς ιδέα που μπορεί να οφείλεται και επίσης αν γνωρίζει κανέναν ηλεκτρονικό να το τσεκάρει Στην Skil μου είπαν πλακέτα και να αγοράσω άλλο, δεν φτιάχνεται ή δεν συμφέρει να φτιαχτεί. Αλλά γενικά ήταν σε άριστη κατάσταση (μια και είμαι ψείρας με τα εργαλεία) και λυπάμαι να το φουντάρω. :bigcry:
Βέβαια αυτό μου έδωσε την ώθηση (και ευκαιρία :Banane0: ) να πάω σε Makita HG6531CK που χαλβάδιαζα εδώ και καιρό. :drool1:![]()
Στο δικό μου parkside από lidl σχεδόν αχρησιμοποίητο μου έριχνε την ασφαλεια. Το άνοιξα και βρήκα να έχουν διαρροή δύο πυκνωτές στην είσοδο του ρεύματος. Τους άλλαξα με καινούργιους 3 και από τότε λειτουργεί μια χαρά. Λογικά σε σενα όπως αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω πρέπει να είναι το θερμικό. Μέτρησε το με ένα ομομετρο άμα σου δείξει άπειρη αντίσταση είναι καμένο. Μπορείς να το βραχυκύκλωσεις δοκιμαστικά να δεις αν δουλεύει για να είσαι σίγουρος ότι φταίει το θερμικό.Καλημέρα!!! Μία ερώτηση: έχω αυτό το πιστόλι θερμού αέρα SKIL 8007MA . Είχε να δουλέψει 1 περίπου μήνα. Το έβαλα προχτές σε λειτουργία για συρρίκνωση θερμοσυστελλόμενων και στα 3 λεπτα, κάνει 2-3 "τζτζτζττζ" και πριν προλάβω καν να το κλείσω έσβησε η οθόνη και σταμάτησε να δουλεύει. Έκτοτε νεκρό.... :rip: Έχει κανείς ιδέα που μπορεί να οφείλεται και επίσης αν γνωρίζει κανέναν ηλεκτρονικό να το τσεκάρει Στην Skil μου είπαν πλακέτα και να αγοράσω άλλο, δεν φτιάχνεται ή δεν συμφέρει να φτιαχτεί. Αλλά γενικά ήταν σε άριστη κατάσταση (μια και είμαι ψείρας με τα εργαλεία) και λυπάμαι να το φουντάρω. :bigcry:
Βέβαια αυτό μου έδωσε την ώθηση (και ευκαιρία :Banane0: ) να πάω σε Makita HG6531CK που χαλβάδιαζα εδώ και καιρό. :drool1:![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.