Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Επαναχρησιμοποιουμενα tire up ειναι πολυ χρησιμα, κυριως για ματσαρισμα καλωδιων οπτικοακουστικων συστηματων.

Χθες ξαναεστησα μια ντουλαπα rack 42U με ηχητικα σε στουντιακι ενος φιλου και χρησιμοποιησα επαναχρησιμοποιουμενα ... μεγαλη ευκολια στο να προσθετεις καλωδια απο 12 μηχανηματα ηχου!

Θανάση αυτό με τα καλώδια ξανά πες το....
Δεν ξέρω πόσες φορές εχω χρειαστει να τα συγκρατήσω σε ένα σημείο η να τα συμμαζέψω ώστε να μπορώ να κάνω δουλειά...

Καλησπερα. Εχω ενα λαμαρινοψαλιδο stanley και οι πλαστικες επενδυσεις απο τα δυο σκελη
του ψαλιδιου εχουν διαλυθει λογω πολυμερισμου. Μηπως τυχον γνωριζει καποιος φιλος
πως θα διορθωθει το προβλημα?

Σε παρομοιες καταστασεις εχω χρησιμοποιησει ταινιες για τιμονι η για ρακετες τενις. https://www.skroutz.gr/c/3371/grips-raketas.html
Ειχε και το lidl μια τετοια ταινια της 3Μ πολυ καλης ποιοτητος. Επισης και θερμοσυστελλομενο μακαρονι, μια η δυο στρωσεις.

Καλημέρα!!! Μία ερώτηση: έχω αυτό το πιστόλι θερμού αέρα SKIL 8007MA . Είχε να δουλέψει 1 περίπου μήνα. Το έβαλα προχτές σε λειτουργία για συρρίκνωση θερμοσυστελλόμενων και στα 3 λεπτα, κάνει 2-3 "τζτζτζττζ" και πριν προλάβω καν να το κλείσω έσβησε η οθόνη και σταμάτησε να δουλεύει. Έκτοτε νεκρό.... :rip: Έχει κανείς ιδέα που μπορεί να οφείλεται και επίσης αν γνωρίζει κανέναν ηλεκτρονικό να το τσεκάρει Στην Skil μου είπαν πλακέτα και να αγοράσω άλλο, δεν φτιάχνεται ή δεν συμφέρει να φτιαχτεί. Αλλά γενικά ήταν σε άριστη κατάσταση (μια και είμαι ψείρας με τα εργαλεία) και λυπάμαι να το φουντάρω. :bigcry:

Βέβαια αυτό μου έδωσε την ώθηση (και ευκαιρία :Banane0: ) να πάω σε Makita HG6531CK που χαλβάδιαζα εδώ και καιρό. :drool1:
thpicv.php

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Βέβαια αυτό μου έδωσε την ώθηση (και ευκαιρία :Banane0: ) να πάω σε Makita HG6531CK που χαλβάδιαζα εδώ και καιρό. :drool1:

Καλά, Νικόλα... Είσαι κι εσύ...
"- Σκίστε με ν´αλλάξω ρούχα..." :flipout:

Αμάν μώρε και εσείς....μην δείτε άνθρωπο να προκόβει :drummer: χαχαχχα....ζουλιάρηδες...

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Αμάν μώρε και εσείς....μην δείτε άνθρωπο να προκόβει :drummer: χαχαχχα....ζουλιάρηδες...

Να το παρεις! Μη κρατας μεσα σου τα παθη σου...

Ωραιο εργαλειακι Νικο, ακριβο αλλα το χαιρεσαι γιατι ειναι γκατζετ και μαλιστα Μακιτα με οθονη! Kαλοριζικο!

Εβλεπα να παρω και γω ενα αντιστοιχο της Bosch (για να αντικαταστησω το δεκαετιας parkside που δεν λεει ακομα να χαλασει) αλλα λυπηθηκα τα λεφτα και πηρα ενα τσιπικο της Black and Decker σε μια προσφορα του Καυκα :)

Δεν ξέρω σε τι τιμή το βρήκες Μιχάλη αλλά μια λογική τιμή για ένα καλό θερμοπιστολο είναι της Dewalt...Το κοιτάζω διάστημα και περιμένω να τα φτύσει ένα της Einhell που έχω εδω και 10+χρόνια... ώστε να κάνω ότι και ο Νίκος.
https://www.kentrovidas.gr/m/showpr...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Bέβαια σε σχέση με το Μakita δεν ξέρω τι διάφορες έχουν και το ποιο σημαντικό πως το χρειάζεται κάποιος ώστε να πεις ότι θα οφελειθει...
Ο Νίκος ισως μας εξηγήσει το λόγω της αγοράς του που και εγω την θεωρώ υπερβολική...

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Δεν ξέρω σε τι τιμή το βρήκες Μιχάλη αλλά μια λογική τιμή για ένα καλό θερμοπιστολο είναι της Dewalt...Το κοιτάζω διάστημα και περιμένω να τα φτύσει ένα της Einhell που έχω εδω και 10+χρόνια... ώστε να κάνω ότι και ο Νίκος.
https://www.kentrovidas.gr/m/showpr...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Bέβαια σε σχέση με το Μakita δεν ξέρω τι διάφορες έχουν και το ποιο σημαντικό πως το χρειάζεται κάποιος ώστε να πεις ότι θα οφελειθει...
Ο Νίκος ισως μας εξηγήσει το λόγω της αγοράς του που και εγω την θεωρώ υπερβολική...

χαχαχααα...το πήρα αφού είναι Makita....αν δεν τα είχε παίξει το Skil σίγουρα δεν θα το αγόραζα...αλλά γενικά δεν είμαι των einhell, parkside, B&D κλπ. Μετά στα ίδια λεφτά έβρισκα Bosch, (ήθελα ρυθμιζόμενη θερμοκρασία/αέρα,για αυτο άλλωστε έιχα πάρει και το οικονομικότερο τότε Skil) αλλά όντας Makitaκιας δεν μου πήγαινε το χέρι σε Bosch οπότε προχώρησα σε Θαλασσοπράσινη Θύελλα.... ξέρεις είναι απλά τα πράγματα. :BDGBGDB55:

Το θέμα είναι αν φτιάχνει κάποιος το Skil γιατί είναι κρίμα να πεταχτεί στα σκουπίδια....

Το πηρα αρκετα φτηνοτερα απο την τοτε τιμη αγορας. Νομιζω 40 ευρω η ακομα φτηνοτερα.

Δεν με ενθουσιαζουν τα Black and Decker σαν μαρκα αλλα το συγκεκριμενο θερμοπιστολο, με τα πολλα χρησιμα εξαρτηματα του και το ευρος θερμοτητας, ηταν πιστευω VFM.

Εβλεπα και εγω τοτε το Dewalt αλλα περα απο το ονομα δεν ειχε τιποτε αλλο να με τραβηξει. Το οθονακι του ειναι μικρο και μιζερο, ειναι ενα γομαρι και εχει μονο 1-2 εξαρτηματα.

Καλημέρα!!! Μία ερώτηση: έχω αυτό το πιστόλι θερμού αέρα SKIL 8007MA . Είχε να δουλέψει 1 περίπου μήνα. Το έβαλα προχτές σε λειτουργία για συρρίκνωση θερμοσυστελλόμενων και στα 3 λεπτα, κάνει 2-3 "τζτζτζττζ" και πριν προλάβω καν να το κλείσω έσβησε η οθόνη και σταμάτησε να δουλεύει. Έκτοτε νεκρό.... :rip: Έχει κανείς ιδέα που μπορεί να οφείλεται και επίσης αν γνωρίζει κανέναν ηλεκτρονικό να το τσεκάρει Στην Skil μου είπαν πλακέτα και να αγοράσω άλλο, δεν φτιάχνεται ή δεν συμφέρει να φτιαχτεί. Αλλά γενικά ήταν σε άριστη κατάσταση (μια και είμαι ψείρας με τα εργαλεία) και λυπάμαι να το φουντάρω. :bigcry:

thpicv.php

Συνήθως καίγεται η θερμοασφαλεια
https://www.markidis.gr/el/ilektrol...pantos-tipou/asfaleies-thermikes-thermostates

Τώρα για το δια ταύτα, όλα αέρα κοπανιστό βγάζουν...

thpicv.php
Στο δικό μου parkside από lidl σχεδόν αχρησιμοποίητο μου έριχνε την ασφαλεια. Το άνοιξα και βρήκα να έχουν διαρροή δύο πυκνωτές στην είσοδο του ρεύματος. Τους άλλαξα με καινούργιους 3 και από τότε λειτουργεί μια χαρά. Λογικά σε σενα όπως αναφέρει και ο φίλος πιο πάνω πρέπει να είναι το θερμικό. Μέτρησε το με ένα ομομετρο άμα σου δείξει άπειρη αντίσταση είναι καμένο. Μπορείς να το βραχυκύκλωσεις δοκιμαστικά να δεις αν δουλεύει για να είσαι σίγουρος ότι φταίει το θερμικό.

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

πολυ λογικο αυτο που γραφετε για την θερμικη ασφαλεια, αλλα αυτο το 'τζτζτζττζ" που περιγραφει δεν μου αρεσει, μπορει να εχει "αρπαξει" η θερμικη (θερμενομενη) αντισταση.

μμμμμ...ευχαριστώ για τις ιδέες αλλά με τόσο βαθιά ηλεκτρονικά δεν τα πάω καλά. Υπάρχει κανείς που θέλει να "παίξει" μαζί του και να το δει?? Δεν έχω ιδιαίτερη εκτίμηση στο service που το έστειλα και στην "γενική/γενικότατη" απάντησή τους. Αν μπορεί κάποιος συνάδερφος να βοηθήσει θα του το στείλω εγώ με κούριερ και μιλάμε και με pm. Και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις.