Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

βρηκα ενα αλλά ειναι ακριβο
https://www.banggood.com/Variable-S...-p-1231395.html?cur_warehouse=CN&rmmds=search
και στο αμαζον βρηκα ακριβοτερα

ομως μπορεις ομως να πας σε καποιο σερβις ραπτομηχανων και να βρεις ενα πενταλ απο εκει
220v και ρυθμιζομενης ταχυτητας. απο τιμη δεν ξερω αλλά λογικα θα εχει 15-20 ευρω
δεν νομιζω να ειναι ακριβοτερο οταν με 80-100 ευρω βρισκεις ολοκληρη ραπτομηχανη

ή ψαξε κατι σαν foot switch variable speed

Παιδια θελω να αγορασω ενα πενταλ ποδιου για ελεγχο καποιων εργαλειων.
Ποιο ειναι πιο ενδεδειγμενο για να δουλευει με το πατημα και οχι σαν on-off?

Αυτο ειναι on-off:
https://www.e-wireless.gr/fs-1-spdt...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Αυτο ομως???
https://www.hellasdigital.gr/electr...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
Κυριάκο δε σε ενδιαφέρει να φτιάξεις ένα σαν το δικό μου;

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Γιάννη για ξαναβάλε το link να το θυμηθούμε...
Μπάμπη δεν υπάρχει λινκ ένα push buton του μισού ευρώ που το προσάρμοσα σε μια ιδιοκατασκευή και δουλεύει τέλεια. Αύριο αν πάω στο μαγαζί μου θα το βγάλω φώτο να το ανεβάσω εδώ.

Re: Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μπάμπη δεν υπάρχει λινκ ένα push buton του μισού ευρώ που το προσάρμοσα σε μια ιδιοκατασκευή και δουλεύει τέλεια. Αύριο αν πάω στο μαγαζί μου θα το βγάλω φώτο να το ανεβάσω εδώ.

Εδώ η κατασκευή του επιδαπέδιο διακόπτη
18a80408925a365d3e90208ab760e760.jpg
cf59cfcadd794045d7060c9595642f67.jpg
a59eeaabfe8de8000adc9fcf9336de1a.jpg
edd5ebaa8521931fff520904dee6f45e.jpg

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

'Α, ρε μπαγάσα...
Γι'αυτό λύσαξε ο Κυριάκος να φτιάξει ένα ίδιο... Του έβαλες Dewalt τυράκι. :flipout:
Ναι ζήλεψε

Αυτό για μια cobra που έχω είναι νορμάλ?
Επαφή με νερό μια φορά να είχε, και έκτοτε την έχω στην τσάντα μου χωρίς υγρασίες κλπ..

Φυσιολογικο δεν ειναι αλλα εαν απο μια φορα που ηρθε σε επαφη με νερο και οξοιδωθηκε κατι παιζει με την ποιοτητα βαφης στο σημειο εκεινο...

Έχω 2 από αυτές. Το σημείο που δείχνεις είναι και το μόνο που μου πετάει σκουριά. Θεωρω ότι οφείλεται στο γεγονός ότι αυτό είναι το σημείο που τρίβεται και χτυπιέται πιο πολυ, οπότε λογικό να ασθενεί η βαφή ή οτιδήποτε άλλο του έχουν περάσει.

Το συγκεκριμένο σετ που έχω, το είχα ξεχάσει σε ένα κουβά που έχω όλα τα υδραυλικά στο κήπο, είχε γεμίσει νερό της βροχής και είχε μείνει εκεί 2-3 βδομάδες. Τίποτα δεν έπαθε.
fde50d6ca0e97ea0f132d9ba46263c88.jpg

Πέρα από την πλάκα, είναι ένα από τα καλύτερα εάν όχι το καλύτερο στο είδος του εκεί έξω. Έχει απίστευτο "δαγκωμα", grip που λέμε στο χωριό μου.

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτό για μια cobra που έχω είναι νορμάλ?
Επαφή με νερό μια φορά να είχε, και έκτοτε την έχω στην τσάντα μου χωρίς υγρασίες κλπ..

Είναι και δεν είναι φυσιολογικό αν έχει έρθει μόνο για λίγο σε επαφή με νερά. Πόσο καιρό την έχεις; Όπως και να χει, στη θέση σου θα της έβαζα λίγο αντισκωριακό λαδάκι και μετά θα την έτριβα για να φύγει αυτή η επιφανειακή σκουριά.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Αχαχαχα
Μη μου λες τέτοια

Ειναι δεν ειναι περα αυτου δεν εχει κατι αλλο μια χαρα ειναι το εργαλειο....
Καθαρισε την και αστην να δεις πως θα παει στον χρονο....