Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Παρα πολυ καλος και χρησιμοτατος τυπος τριβειου Αλεξανδρε αυτος που εβγαλε η Bormann. Eιναι ξεκαθαρη αντιγραφη του Bosch που υπαρχει στην αγορα πολλα χρονια.
29890.970.png

Το οποιο Bosch εχει μαλιστα και παρα πολλα χρησιμα αναλωσιμα προσαρτηματα γυαλοχαρτων τα οποια ομως ειναι ακριβουτσικα.

Για το bormann εχεις βρει πηγη για αναλωσιμα??

Μιχαλη τα αναλωσιμα ιδια δεν ειναι σε ολα αυτα....;
H benman εχει στην μιση τιμη απο Bosch αλλα δεν ξερω τι λενε απο ποιοτητα...

Δεν ξερω αν ειναι τα ιδια. Εξαρταται εαν το Bormann εχει τον ιδιο αξονα με το Bosch.

Eδω ο αξονας του Bosch
o3JbSdah.jpg

Tα αναλωσιμα, ανεξαρτητως μεγεθους, πιεζονται πανω στον αξονα και κουμπωνουν αυτοματα.
6QiVbKYh.jpg

Και για να βγουν, απλα πιεζεις το κοκκινο κουμπακι. Ειναι παρα πολυ εξυπνη και ευκολη η αλλαγη των αναλωσιμων γυαλοχαρτων, αλλα την πληρωνεις στα αναλωσιμα.

Μακαρι η Bormann να βγαζει παρομοια αναλωσιμα, τουλαχιστον για να τα αξιολογησουμε ως προς την αντοχη τους, γιατι φτηνοτερα σιγουρα θα ειναι.

Μιχαλη αναλωσιμα δικα της δεν εχει η Borman...βλεπω οτι στο σετ του μηχανιματος εχει αυτα...δεν ξερω εαν σε βοηθουν να καταλαβεις πως κουμπωνουν...
BSM2800-ACCES.jpg

Εγω ανεφερα για της Βenman...εχει ολα τα αναλωσημα..βαζω ενδεικτικα ενα...μου φενονται ιδα με της Bosch..

Στιγμιότυπο οθόνης (34).png

Είχα παραγγείλει το bosh εδώ και καιρό(εκμεταλλευόμενος μια μικρή προσφορά και άτοκες δόσεις) από τον Κωτσόβολο καθότι είχα δει τι άριστη δουλειά κάνει.Με ενημέρωσαν μετά ο,τι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα γενικά και έχουν πρόβλημα με το προμηθευτή.Το ίδιο και άλλα καταστήματα που μίλησα.
Μην μακρυγορω,είδα ότι υπάρχει το αντίστοιχο boraman και σε καλή τιμή αλλά δεν έβγαλα άκρη με τα αναλώσιμα.
Θέλω να κάνω μια ανακαίνιση στα πορτακια της κουζινας στο εξοχικό.Ειναι μασιφ ξυλεία με αρκετά αυλάκια όποτε θέλει αντίστοιχο εργαλείο για τις λεπτομέρειες.Θα βάψω αφού αφαιρέσω βερνίκι με βελατουρα-ριπολ μη και θέλω να γίνει σωστή δουλειά.
Αξίζει αν το έχει κάποιος κι αν γνωρίζει για τα αναλώσιμα?

Το bosh αλλάζει κωδικό απ' ότι κατάλαβα και το λέει texoro 280w

Σιγουρα αξιζει αυτο το ιδιαιτερο ειδος τριβειου διοτι κανεις δουλεια εκει που τα αλλα τριβεια απλα δεν μπορουν.

Για τα αναλωσιμα δεν γνωριζω εαν το bormann παιρνει της Bosch αλλα κατι μου λεει πως οχι.
Aυτο θα το ρωτησεις απαραιτητως στο καταστημα που θα αγορασεις το εργαλειο οπου προφανως θα ξερουν να σου απαντησουν.

Εαν μαθεις κατι παραπανω για τα αναλωσιμα, πες μια κουβεντα εδω.

Για τα αναλωσιμα δεν γνωριζω εαν το bormann παιρνει της Bosch αλλα κατι μου λεει πως οχι.
Aυτο θα το ρωτησεις απαραιτητως στο καταστημα που θα αγορασεις το εργαλειο οπου προφανως θα ξερουν να σου απαντησουν.

Εαν μαθεις κατι παραπανω για τα αναλωσιμα, πες μια κουβεντα εδω.
Να παρω ενα της Benman να το δοκιμασουμε οταν βρεθουμε...;
Καποια στιγμη θα πρεπει να μπει και αυτο στην φαρετρα των εργαλειων...

Βγαζει και η Benman τετοιο τριβειο? Νομιζα οτι μιλουσες για το Bormann που ειχε ο Αλεξανδρος στο λινκ.

Βαλε κανα λινκ απο το Benman και τα αναλωσιμα του απο Ελλαδα αν εχει.

Οχι η Benman βγαζει μονο αναλωσιμα και εργαλεια χειρος...καθολου ηλεκτρικα εργαλεια....
Μερικα ποστ πιο πριν (5086#) ανεβασα ενδεικτικα ενα αναλωσιμο Benman για αυτο του ειδους εργαλεια....

Στην ουσια αυτο που λεω ειναι οτι ενδεχομενως τα Benman αναλωσιμα να ταιριαζουν και σε Borman και σε Bosch τετοια εργαλεια...

Ενδεικτικά:
[35,36€ 16% OFF]Multifunctional Electric Angle Grinder Burnishing Polishing Machine Attachment Accessories Metal Steel Wood Sander M10/M14 Tool Accessories from Tools on banggood

Αν έχεις ρυθμιζόμενο τροχό αξίζει.
Kυριάκο έχει πάρει κάπου το μάτι σου τέτοιο προσάρτημα βούρτσα;

Να παρω ενα της Benman να το δοκιμασουμε οταν βρεθουμε...;
Καποια στιγμη θα πρεπει να μπει και αυτο στην φαρετρα των εργαλειων...
Πριν παρεις να σιγουρευτουμε οτι κανουν ειτε στα Βοsch ειτε στα Bormann. Ιδανικα και στα δυο.
Παντως θα σκεφτω να τα αγορασω μονο αν κοστιζουν κατω απο την μιση τιμη των Bosch, γιατι τα Βοsch ξεχνας να τα αλλαξεις, ειναι πολυ γερα και αντεχουν πολυ.
Το θεμα ειναι και τι ποικιλια υπαρχει. Η Bosch εχει παρα πολλες διαστασεις και τυπους γυαλοχαρτων, ακομα και συρματοβουρτσακια.

Aν εχεις καποιο λινκ δωσε μου το να τους παρω τηλεφωνο να τους ρωτησω.

Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες...

Link απο που θες απο benman αντιπρoσωπο...;

Οι τιμες ειναι πολυ χαμηλες...

Link απο που θες απο benman αντιπρoσωπο...;
Δεν ειναι αυτα τα αναλωσιμα που παιρνουν αυτα τα τριβεια.

Ειναι με την τρυπα στην μεση. Τηλεφωνο εννοουσα του μαγαζιου που τα πουλαει, οχι του αντιπροσωπου. Θα το κοιταξω εγω.