Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Δες την τιμή του Festool Domino και DominoXL και μετά τα 350 της Triton θα σου φανούν τζάμπα πράμα.
Βέβαια σαν το Domino δεν έχει...:music-smiley-005:

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μιλάς όμως για - σχεδόν - άλλο εργαλείο, έτσι; Ούτε μπισκότα ούτε απλές καβίλιες.
Ενοείται οτι και απλές καβίλιες να έβαζε διπλή τιμή θα είχε.

df500_500.jpg

Δεν εννοώ αυτό. http://docplayer.gr/8271259-Katigor...mihalis-skarvelis-anaplirotis-kathigitis.html δες στο σελίδα 30. Το λέει καβιλιερα διπλής καβιλιας.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α μαλιστα . Αυτό που εννοείς δεν κανει μορσες , ειναι απλα μια διπλή καβιλιερα . Με μπερδεψες με τις μορσες που εγραφες . Όπως είπε και ο Μπαμπης απο 350-400 τα οικονομικά και ανεβαινεις 1000ρικο , το θεωρω υπερβολή η αγορά του εκτός αν τρυπάς 100 καβιλιες την μέρα ...

Πληροφοριακά ρωτάω! Ακόμα και σε περίοδο έντονου οίστρου, καλύπτομαι με τα μεταλλικά σημαδευτηρια! Πάντως, αυτά είναι εργαλεία που ανεβάζουν το επίπεδο των κατασκευών, καθώς λίγο να φύγει το τρύπημα από την κάθε το τη τα, μετά βασανιζεσαι να ταιριάξεις τα δύο κομμάτια.

καθώς λίγο να φύγει το τρύπημα από την κάθε το τη τα, μετά βασανιζεσαι να ταιριάξεις τα δύο κομμάτια.

Άμα το πας τόσο μακρυά ...υπάρχουν και καβίλιες διόρθωσης τέτοιων λαθών... παράκεντρες θα έλεγα -bye-

Όντως! Αν το πάμε τοοοοοοσο μακριά!

καλο μεσημέρι να με παλι αυτη τι φορα θελω μιά βοήθεια για αγορα για λαμες για την dsh ειδα αυτες http://www.e-shop.gr/lames-12-tem-proxxon-speiroeideis125mm-dsh-28747-p-TLS.220106 και αυτες http://www.e-shop.gr/lames-12-tem-p...ia-dsh-ds-230-ds-460-130mm-28114-p-TLS.220105 λεω να τις παραγγειλω να παρω και καποιες αλλες η είμαι οκ με αυτες;

καλα τα Festool Domino και DominoXL αλλα τοσο ακριβα που ΑΝ δεν εισαι επαγγελματιας ουτε να τα ονειρευεσαι δεν κανουν...
Πιστευω οτι σε σχεση με τα μπισκοτα οι καβιλιες ειναι μακραν καλυτερες και προσφερουν αντοχη στην κατασκευη...

Και εγώ θεωρώ τα μπισκότα χρήσιμα μόνο σε ενώσεις σανιδίων κατά πλάτος. Σε κάθε άλλη περίπτωση μορσες ή καβιλιες.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Ρε μαστορια, οι μαγνητες νεοδυμιου απομαγνητιζονται?
Ζεστανα εναν για να κολλησει πιο ευκολα με θερμοσιλικονη και πλεον δεν μαγνητιζει!!

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Ζεστανα εναν για να κολλησει πιο ευκολα με θερμοσιλικονη και πλεον δεν μαγνητιζει!!

Mπά δέν νομίζω,κάτι άλλο θά "παίζει"
Εχω κάνει μαγνήτη Νεοδυμίου "σουβλάκι" μέ θερμοκόλληση σέ ντίζα γιά να το πιάνω,καί μπροστά έχω κολλήσει τσοχάκι γιά νά μήν προσκρούουν δυνατά τά διάφορα μεταλικά αντικείμενα καί σπάσει,επειδή είναι ευαίσθητοι σέ χτυπήματα αυτοί,καί μιά χαρά μαγνητίζει.

magn10.jpg

Last edited:

https://youtu.be/IlnZKSR73S0

εχα χαλασει μερικους τσι, κολλωντας τους καλωδια.
απο τοτε τους βαζω να κολλανε πανω σε κατι μεταλλικο, πχ μια πενσα, κια τοτε βαζω το καλαι κτλ

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

εχα χαλασει μερικους τσι, κολλωντας τους καλωδια.
απο τοτε τους βαζω να κολλανε πανω σε κατι μεταλλικο, πχ μια πενσα, κια τοτε βαζω το καλαι κτλ

Και τι κερδιζεις?
Διαβασα οτι απομαγνητιζονται επισης με το χτυπημα.

Καθυστερείς! Ήδη έπρεπε να το έχεις πάρει!

Να στε καλα ,
Κυρ,έχουμε Ναι, στο Πανεπιστήμιο αλλά όχι από την πλευρά του γηπέδου,από την άλλη (οδός Μουσείου).