Ναι Μιχάλη. Το καπάκι(2η φώτο) έχασα, που πιάνει στην βίδα. Δεν υπάρχει σαν ανταλλακτικό;Το καπακι με το θηλυκο σπειρωμα εχασες Διαμαντη? Αυτο στην δευτερη φωτο? Δεν καταλαβα καλα τι εννοεις με το 'βιδα'.
Ρωταω μηπως μπορουμε να τυπωσουμε κατι αντιστοιχο στον 3D printer. Αν ειναι το καπακι στη δευτερη φωτο, για μετρησε το σπειρωμα με ενα παχυμετρο απο την πρωτη φωτο.
![]()
Μιχάλη πήρα την unimac και μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο. Πρέπει να το δουν λέει εάν υπάρχει σαν ανταλλακτικό.Το καπακι με το θηλυκο σπειρωμα εχασες Διαμαντη? Αυτο στην δευτερη φωτο? Δεν καταλαβα καλα τι εννοεις με το 'βιδα'.
Ρωταω μηπως μπορουμε να τυπωσουμε κατι αντιστοιχο στον 3D printer. Αν ειναι το καπακι στη δευτερη φωτο, για μετρησε το σπειρωμα με ενα παχυμετρο απο την πρωτη φωτο.
![]()
Μαλλον θα ερθει και εδω 28 ευρω...μια χαρα ειναι η δυναμη του!
και αν σκεφτεις οτι ειναι εργαλειο μονο 2 κιλων και 28 € ειναι τελειος!
Kανενα προβλημα Διαμαντη.Μιχάλη πήρα την unimac και μου είπαν ότι θα με πάρουν τηλέφωνο. Πρέπει να το δουν λέει εάν υπάρχει σαν ανταλλακτικό.
Εγω μέτρησα την βίδα με παχυμετρο και η ένδειξη είναι 7.84. Δηλαδή είναι σπείρωμα Μ8. Εάν μπορείς να μου κάνεις ένα μαύρο σαν αυτό της φωτογραφίας και ότι κάνει μου λες... Ευχαριστώ πολύ![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.