Ναι θα το δω με την πρώτη ευκαιρία και θα σου στείλω μήνυμα. . Ευχαριστώ πολύ!!!Kανενα προβλημα Διαμαντη.
Μονο δοκιμασε να βιδωσεις ενα παξιμαδι Μ8 στο πλαστικο σπειρωμα, ετσι για σιγουρια, μηπως το σπειρωμα ειναι κανενα αμερικανικο νουμερο (οχι μετρικο δηλαδη) και μας παιδεψει.
Αν βιδωνει Μ8 παξιμαδι ειμαστε μια χαρα.
Μου είπαν εάν θέλω να τις παραγγείλουν, αλλά θα αργήσουν..
Από Αύγουστο και μετά...![]()
![]()
Μάλλον... ΧαχαΠως στο καλο.γινεται αυτο;
Απο Αρη παραγγελνουν;
Λοιπόν προσπαθήσαμε με τον κουμπάρο μου να βιδώσουμε παξιμάδια Μ8, αλλά δεν μας έκανε κανένα τη χάρη....Mην ανησυχεις καθολου, δες εσυ αν βιδωνει επανω το παξιμαδι και ασε τα υπολοιπα στη μοιρα τους![]()
ρε παιδια αληθεια σας αρεσει αυτο το πραγμα? με 15 ευρο παραπανω παιρνεις makita που χωραει παντου και θα αντεξει τουλαχιστον 2-3 σετ καρβουνακια πριν γινει αχυρομια χαρα ειναι η δυναμη του!
και αν σκεφτεις οτι ειναι εργαλειο μονο 2 κιλων και 28 € ειναι τελειος!
κοπη και λειανση σε σιδερο, μονο με φουλ δυναμη και φουλ στροφες παει.
στο φουλ, εριξε στα αυτια του πολυ πιο αδυναμου bosch
μ'αρεσει πολυ και ο νεος προφυλλακτηρας του! στο παλιο μοντελο υπηρχε ενα "αγκαθι" στον προφυλλακτηρα αν ηθελες να λειανεις
εξοχος σε ολα του δειχνει!
αθηναιοι, αφηστε βρε να περισσεψει κανενας και για εμας τα επαρχιωτακια
προβλεπται σφαγη για του τροχουλη την ποδια !
Αποκλείεται να είχε σπειρωμα μηχανοβιδας η μάσκα. Συνήθως είναι πιο αραιά.
Μιχάλη σίγουρα δεν υπάρχει έτοιμο κάποιο σχέδιο σε thingverse?
Makita (45 ευρω + 5 μεταφορικα χαμηλοτερη τιμη) αλλά χωρις ρυθμιση στροφωνρε παιδια αληθεια σας αρεσει αυτο το πραγμα? με 15 ευρο παραπανω παιρνεις makita που χωραει παντου και θα αντεξει τουλαχιστον 2-3 σετ καρβουνακια πριν γινει αχυρο
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.