Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Νομίζω είδα προχθές αυτόν τον φορτιστή σε τοπικό λιντλ. Αν θες τον αγοράζω και στον στέλνω.

Αν μπορείς Παύλο σου είμαι υπόχρεος προχώρα το, παρακαλώ και ενημέρωσε με... Ευχαριστώ.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Οι κρέμες θα πάνε στον Κυριάκο.

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Αν μπορείς Παύλο σου είμαι υπόχρεος προχώρα το, παρακαλώ και ενημέρωσε με... Ευχαριστώ.
Οκ πηγαίνω τώρα..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Καλησπέρα σε όλους!
Ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κανείς αυτήν την επιτραπέζια σέγα και αν είναι ευχαριστημένος και αν συμφέρει η αγορά της. Α και αν η μάρκα αυτή είναι γνωστή ή είναι κινεζιά;
https://cheap-tools.gr/-/1495-th-e-e-y-bormann-bss9050-90w-010654.html
Ευχαριστώ!

Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής

Καλησπέρα παιδιά!
Εκεί που έβαφα με το ρολό και το πινέλο... μου ήρθε η ιδέα της αγοράς ηλεκτρικού πιστολιού βαφής!

Είδα ότι υπάρχουν πολλές μάρκες, μοντέλα, τιμές οπότε σκέφτηκα να δω σε Bosch μιας που είναι πιο ασφαλής λύση...
Είδα τα παρακάτω:
http://www.mrtool.gr/catalog/product/view/id/324/category/74
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7971#texnika
https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7972#texnika

Έχει κάποιος εμπειρία;
Πως - με τι ποιότητα και κατανάλωση βάφουν σε ξύλα - μέταλλα;

Αξίζει να δώσεις 150-200 για να πάρεις κάποιο που να βάφει και τοίχους;

Re: Ηλεκτρικό πιστόλι βαφής

Προσωπικά θα ελεγα οτι για εσωτερικους χωρους (τοιχους) ειναι λιγο περιεργη η χρηση πιστολιου μιας και θα πρεπει να σκεπάσεις οποιαδηποτε κοντινη επιφάνεια για να μην λερωθει λογο νεφους και τυχον σταλες απο το πιστολι...
Δεν εχω χρησιμοποιησει απλα πιστευω οτι αυτο ειναι το μεγάλο θεμα με την χρηση του συγκεκριμένου...

Αυτό ακριβώς, θα προτιμούσα να μας πουν όσοι έχουν χρησιμοποιήσει γιατί στην πράξη μπορεί να είναι αλλιώς.
Και ένα "καλό" ηλεκτρικό πιστόλι βαφής κοστίζει αρκετά χρήματα οπότε να μην πάνε για πέταμα...

Καλησπέρα σε όλους!
Ήθελα να ρωτήσω αν έχεις κανείς αυτήν την επιτραπέζια σέγα και αν είναι ευχαριστημένος και αν συμφέρει η αγορά της. Α και αν η μάρκα αυτή είναι γνωστή ή είναι κινεζιά;
Ευχαριστώ!

Φιλε μου η τιμη της ειναι σουπερ. Φυσικα ειναι made in china οπως η περισσοτερες που κυκλοφορουν σε τετοιο ευρος τιμης.
Να ρωτησεις το καταστημα ομως τι γινεται σε περιπτωση που εχει καποιο προβλημα εξ'αρχης.

Αυτό ακριβώς, θα προτιμούσα να μας πουν όσοι έχουν χρησιμοποιήσει γιατί στην πράξη μπορεί να είναι αλλιώς.
Και ένα "καλό" ηλεκτρικό πιστόλι βαφής κοστίζει αρκετά χρήματα οπότε να μην πάνε για πέταμα...

Καλως τον Νικο!
Βαφω χρονια τοιχους με πινελο και ρολλο.
Πριν πολλα χρονια ειχα δοκιμασει να βαψω με πιστολι και δεν μου αρεσε καθολου η ολη διαδικασια και δεν ξαναδοκιμασα. Μεγαλος μπελας.

Καλως τον Νικο!
Βαφω χρονια τοιχους με πινελο και ρολλο.
Πριν πολλα χρονια ειχα δοκιμασει να βαψω με πιστολι και δεν μου αρεσε καθολου η ολη διαδικασια και δεν ξαναδοκιμασα. Μεγαλος μπελας.

μια απο τα ιδια και εγω έγιναν χάλια το σπιτι και εγω παρόλο που φορούσα μάσκα μονο ρολό και πινέλο αλλα για βαφες εξωτερικα κανει δουλειά

Καλησπέρα σε όλους!
Ευχαριστώ!

Εδώ το ρητό "ότι πληρώνεις παίρνεις" ισχύει κατα πολυ .
Αδύναμο μοτέρ , κακοφτιαγμενη κατασκευη , απαράδεκτο σύστημα αέρα . Η χειρότερη απο τις κινεζιες .

Φιλε μου η τιμη της ειναι σουπερ. Φυσικα ειναι made in china οπως η περισσοτερες που κυκλοφορουν σε τετοιο ευρος τιμης.
Να ρωτησεις το καταστημα ομως τι γινεται σε περιπτωση που εχει καποιο προβλημα εξ'αρχης.

Μιχάλη ειναι αυτη για την οποια μιλαγαμε στο τηλ .

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Κύριοι ψάχνω για έναν οικονομικό μεγάλο γωνιακό τροχό με ρυθμιζόμενες στροφές,που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για λείανση-στίλβωμα.Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια καλή επιτραπέζια σέγα?
Υπάρχει κάποια καλή και πέραν απο τις Proxxon οι οποίες έχουν εξαιρετικές κριτικές ή είναι μονόδρομος?

Κύριοι ψάχνω για έναν οικονομικό μεγάλο γωνιακό τροχό με ρυθμιζόμενες στροφές,που θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για λείανση-στίλβωμα.Έχετε κάτι να μου προτείνετε;

Νικο φανταζομαι οτι ζητας τροχο μεγαλυτερο απο 125μμ. Δυστυχως δεν εχω να προτεινω κατι εκει.
Για 125αρη τροχο, ο parkside ειναι πολυ καλος και εχει και ρυθμιζομενες στροφες.

Μπορεί να μου προτείνει κάποιος κάποια καλή επιτραπέζια σέγα?
Υπάρχει κάποια καλή και πέραν απο τις Proxxon οι οποίες έχουν εξαιρετικές κριτικές ή είναι μονόδρομος?

Επειδη εχω δοκιμασει αρκετες σεγες, πες τι θελεις να φτιαχνεις γενικοτερα.
Oι μικρες proxxon και dremel ειναι αριστες αλλα εχουν περιορισμο στο παχος κοπης που δεν ξεπερνα το 1 εκατοστο σε σκληρο ξυλο και λιγο παραπανω σε μαλακο. Οι υπολοιπες, με εξαιρεση την μεγαλη Proxxon που ειναι η ισχυροτερη, ειναι κινεζικες και κανουν μια χαρα δουλεια.

Έχω δεί την Proxxon DHS η οποία δείχνει και απο κριτικές ότι είναι πολύ καλή και κάνει για τις ανάγκες μου.
Υπάρχει κάτι αλλο παρόμοιο με αυτη μπας και γλυτώσουμε το 250άρι?
Τη θέλω για ξύλο αλλά να έχει και καλές δυνατότητες για κοπή αλουμινίου.
Θέλω όταν αγοράζω εργαλείο να μην είναι μόνο για μία συγκεκριμένη χρήση αλλά να έχει και άλλες δυνατότητες.
Έχω δει (και μου φαίνονται καλές) κάτι σέγες Holzmann και Holzstar, άραγε λένε τίποτα ή είναι μόνο στο μάτι καλές?

Εγω θα σου ελεγα να κοιταξεις και την Dexter στο Λεροι που εχει επιπλεον ενα πολυ χρησιμο βραχιωνα με λεντ για φωτισμο.
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...oseges/epitrapezia-sega-dexter-120w-62279441/
Kαι η Holzmann εχει τον ιδιο φωτισμο αλλα ειναι πιο ακριβη. Σε δυνατοτητες ειναι οι ιδιες οπως οι περισσοτερες στα 120watt.

Τωρα αν θες να παιρνει και ακεφαλες λαμες, νομιζω οτι μονο η μεγαλη προξον διαθετει αυτο το χαρακτηριστικο.

Μαρμάρου;