Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μακάρι να βγει καλό!

Το βραδακι το θέμα θα συγχωνευθεί εδώ!

• Like
Reactions: KOSSTV
Ψαχνω τρυπανι φτερου, σχετικα ποιοτικο, 40+mm και δεν βρισκω με μια γρηγορη ματια.
Καμια προταση;

Ποιοτικό και φτηνό κυρ Άγγελε.. .

Ποιοτικοτερο.

Και κορυφαίο.

• Like
Reactions: mastroxalastis
Πες μας και μια κουβέντα παραπάνω ρε Κυρ…
Γιατί το Ντιγουόλτ 😜 είναι καλύτερο απ’το Irwin; 😊

Με τα Benman είμαι λίγο μπερδεμένος
Είναι κινέζικα με γερμανικές τιμές ή γερμανικά με κινεζικές τιμές τελικά;
Είχα δει κάτι πενσικά τα οποία οι τιμές τους ήταν σε επίπεδα knipex και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση, ο πωλητής μου είχε πει ότι είναι γερμανικά αλλά δεν θυμάμαι να είχε γραμμένο στην ούγια "made in Germany".
Τι ισχύει;

Με τα Benman είμαι λίγο μπερδεμένος
Είναι κινέζικα με γερμανικές τιμές ή γερμανικά με κινεζικές τιμές τελικά;
Είχα δει κάτι πενσικά τα οποία οι τιμές τους ήταν σε επίπεδα knipex και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση, ο πωλητής μου είχε πει ότι είναι γερμανικά αλλά δεν θυμάμαι να είχε γραμμένο στην ούγια "made in Germany".
Τι ισχύει;
Μην είσαι καθόλου μπερδεμένος...
Η Benman είναι φασόν Γερμανικη εταιρία που βγάζει πολύ καλής ποιότητας εργαλεια χειρος...
Εάν κατεβάσεις το κατάλογο της θα πάθεις πλάκα με την μεγάλη γκάμα της...
Τα περισσότερα από όσα έχω πάρει,και δεν είναι λίγα,λένε όντως Made in Germany...αξιόλογα και αξιόπιστα εργαλεία..
Tα πενσικα της γερμανικής NWS είναι ακριβώς ίδια με την σειρά Powergrip Benman...ακριβή σειρά βέβαια....Αυτό συμβαίνει και με πολλες άλλες εταιρίες..
Δες πόσο μοιάζουν....

Άγγελε τι το θες ακριβώς...;

Last edited:
Ενας θειος το θελει, για ρεσο.
Του ειπα και την εναλλακτικη των forstner. Παντως, προτιμαει φτερου. Και ιδανικα λιγο πανω απο 40mm.

Άγγελε εάν το θέλει για τρύπες σε ξύλο για δημιουργησει ρεσο το forstner είναι το ιδανικότερο....βέβαια σε 40 και πάνω ανεβαίνει πολύ η τιμή από τα τρυπανια φτερου.

Κυριάκο τα serf cut της Bosch είναι ακόμη καλύτερα όταν μιλάμε για διανυξη.

Άγγελε εάν το θέλει για τρύπες σε ξύλο για δημιουργησει ρεσο το forstner είναι το ιδανικότερο....βέβαια σε 40 και πάνω ανεβαίνει πολύ η τιμή από τα τρυπανια φτερου.

Κυριάκο τα serf cut της Bosch είναι ακόμη καλύτερα όταν μιλάμε για διανυξη.

Αν εισαι εργολάβος στην Αμερική ίσως.
Εμένα μου είναι απολυτως άχρηστα φίλε.
Δοκίμασε τα σε κολώνατο και πες μου.

Πάνω από 40 δεν θα βρει πες του.
Μόνο σε ρυθμιζόμενο αλλά ξεφεύγεις σε τιμή.
Πχ: https://www.skroutz.gr/s/18992689/Graphite-Τρυπάνι-Ξύλου-Φτερού-Ρυθμιζόμενο-57H248-572486-1τμχ.html

Και είναι και απο τα οικονομικά

Ενας θειος το θελει, για ρεσο.
Του ειπα και την εναλλακτικη των forstner. Παντως, προτιμαει φτερου. Και ιδανικα λιγο πανω απο 40mm.

Ο θειος δεν ξερει.

Να του παρεις απο τον η-μπεϊ ενα λαχταριστο φορστνερακι 42μμ με 6 ευρουδακια.
Μπορεις να τον χρεωσεις και κατι παραπανω για να βγαλεις και συ το κατι τις σου. Θα σου ειναι και καταυποχρεωμενος.

Δεκτο το forstner, θα προσπαθησω να τον πεισω, αλλα το θελει σχετικα ποιοτικο και πιο γρηγορα, οποτε οχι e-bay.
Θα ψαξω στα banggoodια.

Ας δώσει εδώ Ελλάδα €15 για να πάρει εργαλείο που θα του μείνει κιόλας
Το όνομα του είναι λίγο δύσκολο, Ντιγουολτ αν δεν κάνω λάθος :LOL:

Υπάρχουν βέβαια κι άλλα με πιο εύκολο όνομα όπως Μπος και Μακιτα

Αυτά τα ντιγουόλτ 😜να μην τα πάρει…
Είναι αυτοτροφοδοτούμενα και θα πρέπει να βγάλει τη κεντρική ακίδα με το σπείρωμα για να μην κάνει ζημιά.
Κι αν βγεί η ακίδα δε κόβει σχεδόν καθόλου.

• Like
Reactions: anastasg