Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Yπαρχει μια Parkside, μια Βοsch DIY πρασινη και μια 12v Bosch μπλε.
Δικε μου!! Για πες αναμεσα στις bosch με ποια θα ήσουν παρέα?
Εχει αισθητη διαφορα η πρασινη απο τη μπλε ωστε να δικαιολογει την διαφορα τιμης?

Δικε μου!! Για πες αναμεσα στις bosch με ποια θα ήσουν παρέα?
Εχει αισθητη διαφορα η πρασινη απο τη μπλε ωστε να δικαιολογει την διαφορα τιμης?
Οχι, για μενα η σχεδον διπλασια τιμη δεν δικαιολογειται, για αλλους ομως δικαιολογειται και με το παραπανω.
Προσωπικα θα εκανα δουλεια και με την τσιπικη parkside :)

Η DIY πρασινη ειναι πιο μαζεμενη, με πολυ εξυπνο τυλιγμα του σωληνα, εχει και memory card για να βγαζεις φωτο. Ερχεται σε πολυ βολικη θηκη.
Η μπλε εχει πιο μακρυ σωληνα κατα περιπου 30εκ. (+), εχει αφαιρουμενη μπαταρια (++) και υπαρχει δυνατοτητα καταγραφης βιντεο (+++) καθως και εξοδο για συνδεση με pc.

Και οι δυο εχουν εγχρωμη οθονη, ιδιες δυνατοτητες περιστροφης/φωτισμου και ιδια αξεσουαρ για την κεφαλη.

Αυτα ειναι που θυμαμαι. Αν θες κατι παραπανω που δεν φαινονται στα specs, ρωτα.
Βοsch DIY
Βοsch Pro

Η Βosch pro εχει καρτα μνημης για εγγραφή βιντεο η/και φωτογραφιων και μακρυ σωληνα 1.2μ
Η αλλη ειναι

Οχι, για μενα η σχεδον διπλασια τιμη δεν δικαιολογειται, για αλλους ομως δικαιολογειται και με το παραπανω.
Προσωπικα θα εκανα δουλεια και με την τσιπικη parkside :)

Η DIY πρασινη ειναι πιο μαζεμενη, με πολυ εξυπνο τυλιγμα του σωληνα, εχει και memory card για να βγαζεις φωτο. Ερχεται σε πολυ βολικη θηκη.
Η μπλε εχει πιο μακρυ σωληνα κατα περιπου 30εκ. (+), εχει αφαιρουμενη μπαταρια (++) και υπαρχει δυνατοτητα καταγραφης βιντεο (+++) καθως και εξοδο για συνδεση με pc.

Και οι δυο εχουν εγχρωμη οθονη, ιδιες δυνατοτητες περιστροφης/φωτισμου και ιδια αξεσουαρ για την κεφαλη.

Αυτα ειναι που θυμαμαι. Αν θες κατι παραπανω που δεν φαινονται στα specs, ρωτα.
Βοsch DIY
Βοsch Pro
Δυνατοτητα αποθηκευσης εικονας δεν με ενδιαφερει αμεσα ουτε συνδεση με pc. Και λιγοτερο απο 1μετρο σωληνα, καλυπτομαι Αν εχουν ιδιο φωτισμο, περιστροφη και αναλυση σε οθονη ή/και υπολογιστη μετα απο μεταφορα μεσω καρτας, νομιζω με καλυπτει η πρασινη. Οι οθονες ειναι ιδιες σε αναλυση? Στη καρτα αποθηκευουν μεγαλυτερη αναλυση?

Εχει και κατι φθηνοκαμερες usb που συνδέονται στο κινητο, σε περίπτωση που δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις ή δε θες να δωσεις πολλα λεφτα

Αυτή έχω εγώ..
Απ’τα πιο πεταμένα λεφτά που έχω δώσει σε εργαλείο.
Δε φταίει το εργαλείο, απλά σ´ εμένα δεν έχει χρησιμότητα.

Νεκτάριε εγώ έχω της Parkside...
Δεν έχω ιδιαίτερες απαιτήσεις και 2 φορές που την χρειάστηκα αυτό που ήθελα να δω και να κάνω το έκανα με το παραπάνω...
Δεν έχει και την σούπερ ανάλυση αλλά την δουλειά της την κάνει..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

..το θέμα είναι εαν μπορείς να περιμένεις ποτέ θα την ξαναφερει...

H πρασινη εχει μικροτερη οθονη (2.3"vs 3.5") αλλα την ιδια αναλυση( 320 x 240 pixels) με την μπλε.
Δεν γνωριζω αν τα φωτογραφικα αρχεια αποθηκευονται στην ιδια ποιοτητα και μεγεθος, αλλα θεωρω πως ναι.

Μπορω να τσεκαρω ακριβως αυριο.

Nα πουμε επισης οτι το πρασινο εχει βαθμο στεγανοτητος ΙP67 που σημαινει εντελως στεγανο απο σκονες και ουσιαστικα αδιαβροχο, αφου το 67 σημαινει οτι μπορει να βυθιστει για λιγο και στο νερο. Δεν ξερω πιο κινητο εχει αυτες τις ιδιοτητες.

Πληροφοριακα ενας πινακας με τα IP ratings.

ip_guide.png

Nα πουμε επισης οτι το πρασινο εχει βαθμο στεγανοτητος ΙP67 που σημαινει εντελως στεγανο απο σκονες και ουσιαστικα αδιαβροχο, αφου το 67 σημαινει οτι μπορει να βυθιστει για λιγο και στο νερο. Δεν ξερω πιο κινητο εχει αυτες τις ιδιοτητες.

Δεν ξέρω για 67 αλλά 68 υπάρχουν πλέον πολλά!

Έχε στο μυαλό σου πως υπάρχει και αυτή η λυση που είναι και ανέξοδη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Εχω μια τετοια και οσες φορες την εχω χρειαστει ειναι μια χαρα

H πρασινη εχει μικροτερη οθονη (2.3"vs 3.5") αλλα την ιδια αναλυση( 320 x 240 pixels) με την μπλε.
Δεν γνωριζω αν τα φωτογραφικα αρχεια αποθηκευονται στην ιδια ποιοτητα και μεγεθος, αλλα θεωρω πως ναι.

Μπορω να τσεκαρω ακριβως αυριο.

Πληροφοριακα ενας πινακας με τα IP ratings.

ip_guide.png

Παντως αν επιθυμεις να ξεφορτωθεις κάποια μπορεις να μου το πεις ;)

Για τα ρεσω τι forstner χρειάζεται; φ35 το κλασικό του μεντεσε δοκίμασα αλλά δεν μπαίνει το ρεσω..
Φ40 έχω πάρει εγώ για αυτή τη δουλειά
Μερικοί όμως χρησιμοποιούν φ42 για να μπαινοβγαίνει πιο εύκολα το κεράκι
Με το 40 εγώ δεν είχα κάποιο θέμα πάντως