Ελλαδα όχι αλλά Ιταλία.Υπαρχει καποιο λινκ απο Ελλαδα για την valex?
Ποιο μοντελο της Record Power εχει υποδοχη για να μπαινει το ανταπτορακι της λαμας απο το πλαϊ?
Ενδιαφέρουσα η επισκευή πλαστικών με υαλούφασμα και κόλλα δύο συστατικών (αν και λογικά ενδείκνυται για συγκεκριμένες περιπτώσεις). Ποια υαλοταινία και ποια κόλλα χρησιμοποιείς για να έχω υπόψιν;Εδω και χρονια τετοιες επισκευες και συγκολλησεις πλαστικων κανω με υαλοταινια/υαλουφασμα (2-3 στρωσεις) και κολλα δυο συστατικων.
Αναλογα την περιπτωση και το ζορι που τραβαει η επιφανεια, καποιες φορες δεν χρειαζεται κατι αλλο.
Αλλες φορες ομως χρειαζεται και επιπλεον δεσιμο με συρμα με τρυπες που ανοιγονται με τρυπανι 2μμ εκατερωθεν της ρωγμης. Κατοπιν καλυπτεται με κολλα/υαλουφασμα.
Το κολλητηρι επισκευης πλαστικων με τα διαφορου τυπου καρφακια μου αρεσει παρα πολυ σαν ιδεα και το εχω στα υπ'οψιν, ομως καθε φορα κανω την δουλεια μου χωρις αυτο και το αναβαλλω συνεχως. Παντως το εχω στο καλαθι του Αμαζον εδω και καιρο και περιμενω να παει στα 19 ευρω που το ειχα δει παλαιοτερα για να το αγορασω.
ΕDIT
Στο ebay υπαρχει κολλητηρι πλαστικων 70w με 200 συνδετηρες που βγαινει κατω απο 30 ευρω με τον ΦΠΑ και τα μεταφορικα.
![]()
70W Hot Stapler, Welding Machine Car Kit, 4 types Y8W9 | eBay
5: Tin Welding Heat/cooling is faster, more efficient and more energy efficient than general welding machines. Repairs at least 98% of the plastics on the market. Perfect for repairing:, dashboard, lamp holder,, radiator, spoiler, handles, headlights,, car and motorcycle device, etc.www.ebay.com
funkygadget.gr
Λογικα μπορει να βρεθει με πολυ λιγα μεταφορικα απλα εβαλα ενα λινκ στα γρηγορα να μαθω αν το εχει παρει καποιος και κυριως τι δουλεια κανει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.