Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Συναδελφοι ποιο καθαριστικο υγρο μπορουμε να βαλουμε στο πλυστικο για καθαρισμα αυτοκινητου, απο τα συνηθισμενα που υπαρχουν σε μια κουζινα, αν δεν υπαρχει το ειδικο που κανει καλο αφρο?
Υγρο πιατων? Με αραιωση η χωρις? Kατι αλλο?

Thanks alot (y)
Δεν σε πρόλαβα. Το καλύτερο που έχεις να βάλεις είναι το conditioner για τα μαλλιά. Fairy κτλ είναι πολύ σκληρά για χρώμα και κερί, εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει.

ξέρει κανείς να μου πει αν
1. Screenshot 2023-08-22 at 12-59-48 expert by facom ratchet - Google Search.png αυτή η made in Taiwan καστάνια της expert by facom ειναι καλής ποιότητας ή παίρνει κανείς σαβούρα σε τιμή premium ?
2.Screenshot 2023-08-22 at 12-48-48 vintage vde plier - Google Search.pngαυτό το made in Germany κοφτάκι από will orbis δεκαετία 80 ηλεκτρολογικό είναι 1000v ή αν κόψουμε υπο τάση θα μας κλαίνε

ευχαριστώ...

για το 2. αν δεν το εδινες στο παιδι σου να κανει δουλεια, τοτε γιατι να κανεις εσυ?
οι συγχρονες μονωμενες 1000 β ειναι αρκετα πιο παχιες. επιπλεον το υλικο του συγκεκριμενου ειναι κοντα 40 ετων, το εργαλειο ταλαιπωρημενο πιθανα η μονωση στον ηλιο συχνα. αρα εχει αλλοιωθει καπου.
προσωπικα εγω αν ηθελα να κοβω υπο ταση θα αγοραζα knipex 1000β καπου εκει στο 50€ ισως και λιγοτερα. το ρευμα το φοβαμαι

για το 1 , ασχετα αν ειναι καλη ή οχι αν δεν ειναι να την στειλεις σαν δειγμα σε αλλο πλανητη :) , με τα μισα λεφτα σχεδον παιρνεις ολοκληρα σετ απο καλες μαρκες
εχω δουλεψει λιγο με εξαιρετικο σετ robin αγγλιας και με σετ της force
περαν οτι τα καρυδακια τους ηταν εξαιρετικα, οι ιδιες οι καστανιες ηταν πολυ καλες.
γνωμη μου , παρε κατι δοκιμασμενο και φθηνο (σκετη καστανια , πολυδοντη) σαν κι αυτα που σου ειπα και την διαφορα τιμης παρε την ενα καλο κοφτακι 1000β για να νιωθεις αν μη τι αλλο , ασφαλεια.

αν παλι θες ανωτατη ποιοτητα στη καστανια, παρε οριτζιναλ facom με κανα 50 ευρω

για το 2. αν δεν το εδινες στο παιδι σου να κανει δουλεια, τοτε γιατι να κανεις εσυ?
οι συγχρονες μονωμενες 1000 β ειναι αρκετα πιο παχιες. επιπλεον το υλικο του συγκεκριμενου ειναι κοντα 40 ετων, το εργαλειο ταλαιπωρημενο πιθανα η μονωση στον ηλιο συχνα. αρα εχει αλλοιωθει καπου.
προσωπικα εγω αν ηθελα να κοβω υπο ταση θα αγοραζα knipex 1000β καπου εκει στο 50€ ισως και λιγοτερα. το ρευμα το φοβαμαι

για το 1 , ασχετα αν ειναι καλη ή οχι αν δεν ειναι να την στειλεις σαν δειγμα σε αλλο πλανητη :) , με τα μισα λεφτα σχεδον παιρνεις ολοκληρα σετ απο καλες μαρκες
εχω δουλεψει λιγο με εξαιρετικο σετ robin αγγλιας και με σετ της force
περαν οτι τα καρυδακια τους ηταν εξαιρετικα, οι ιδιες οι καστανιες ηταν πολυ καλες.
γνωμη μου , παρε κατι δοκιμασμενο και φθηνο (σκετη καστανια , πολυδοντη) σαν κι αυτα που σου ειπα και την διαφορα τιμης παρε την ενα καλο κοφτακι 1000β για να νιωθεις αν μη τι αλλο , ασφαλεια.

αν παλι θες ανωτατη ποιοτητα στη καστανια, παρε οριτζιναλ facom με κανα 50 ευρω
Για το 2: η will orbis έχει αγοραστεί από την Knipex και παλιά ήταν ισάξιες συνεπώς και ένα knipex της τότε εποχής έκανε δουλειά... το ρεύμα πάντα ίδιο ήταν... βέβαια έχεις δίκιο... έχω βρει και ένα τέτοιο άθικτο σε πολύ καλή δελεαστική τιμή και έλεγα να το πάρω...Anyday και anytime ενα σύγχρονο θα ειναι πιο ασφαλές από άποψη τεχνολογική αλλά 100% υποδεέστερο σε μέταλλο... Οπότε σκέφτομαι σοβαρά αυτό που λες!
Για το 1: 15-18 ευρώ έχει η καστάνια αυτή. Με τόσα δε βρήκα ενα set επώνυμο. Αλλά και πάλι ρωτάω επειδή ξέρω οτι κάποιοι αγοράζετε expert by facom. Η σειρά πάει κάπως έτσι: Facom>Expert>Stanley από όσο ξέρω. Το θέμα ειναι: ξέρω καλά ? Ισχύει εδώ ?

α σορρυ, νομιζα οτι την ειδα στα 70+ ευρω.
https://gr.rsdelivers.com/en/product/expert-by-facom/e032808/expert-by-facom-1/2-in-ratchet-with-ratchet-handle-250-mm-overall/1883077?cm_mmc=GR-PLA-DS3A-_-google-_-CSS_GR_GR_Hand_Tools_Whoop-_-(GR:Whoop!)+Socket+Wrenches-_-PRODUCT_GROUP&matchtype=&pla-329963962556&s_kwcid=AL!14853!3!creative}!!!g!329963962556!&gclid=Cj0KCQjwuZGnBhD1ARIsACxbAVizJ3QCDVWtu8sArefV2yCO87_tbYJwSmV_-7bZ6py8BZMML5XfeqsaAjlCEALw_wcB&gclsrc=aw.ds
στα κατω των 20 , φυσικα και παρτην την εξπερτ , τοσο περιπου κανουν οι φτηνοκινεζες σε 1/2

για το 1, το κοφτακι σιγουρα θα ειναι καλο σαν κοφτακι. στο ρευμα εχω ενστασεις για την μονωση και μονο λογω χρονου

• Like
Reactions: rhtoras
Η μόνωση που έχει το κοφτάκι σίγουρα ΔΕΝ είναι για χρήση υπό τάση (πόσο μάλλον για....1000v). Το πιο απλό: είναι αφαιρούμενη που δεν θα έπρεπε.

Η μόνωση που έχει το κοφτάκι σίγουρα ΔΕΝ είναι για χρήση υπό τάση (πόσο μάλλον για....1000v). Το πιο απλό: είναι αφαιρούμενη που δεν θα έπρεπε.
Τα καλύτερα εργαλεία 1000v είναι αυτά με την χυτή μόνωση δεν το συζητάμε. Σε βιομηχανικό περιβάλλον μόνο σε μια εταιρεία είχα δει και μάλιστα knipex η οποία εταιρεία δεν υπάρχει πλεον. Η πένσα που έδειξα ειναι παλιάς εποχής...
ιδιο στυλ μόνωσης,επώνυμες (και knipex) για παράδειγμα:

Attachments

• Screenshot 2023-08-22 at 17-34-11 SALTUS Seitenschneider 115 mm Zangen Zange Elektriker Elektr...png
    Screenshot 2023-08-22 at 17-34-11 SALTUS Seitenschneider 115 mm Zangen Zange Elektriker Elektr...png
    245.3 KB · Views: 27
  • Screenshot 2023-08-22 at 17-33-41 SALTUS Telefonzange 170 mm 45 Grad Flachrundzange Elektriker...png
    Screenshot 2023-08-22 at 17-33-41 SALTUS Telefonzange 170 mm 45 Grad Flachrundzange Elektriker...png
    182 KB · Views: 27
  • Screenshot 2023-08-22 at 17-19-27 VDE SET Knipex 1000V Spitzzange Abisolierzange Kombizange Me...png
    Screenshot 2023-08-22 at 17-19-27 VDE SET Knipex 1000V Spitzzange Abisolierzange Kombizange Me...png
    735.1 KB · Views: 26
  • Screenshot 2023-08-22 at 17-13-26 Knipex 11-16 Abisolierzange Zange Made in Germany eBay.png
    Screenshot 2023-08-22 at 17-13-26 Knipex 11-16 Abisolierzange Zange Made in Germany eBay.png
    121.7 KB · Views: 27
  • Like
Reactions: vespas
Και ενα μεγαλυτερο μέγεθος 16mm στο praktiker με τιμή ακόμη χαμηλώτερη μόλις στο €1 !
Αν πας πάρε μου και εμένα!

ξέρει κανείς να μου πει αν
1. View attachment 218884 αυτή η made in Taiwan καστάνια της expert by facom ειναι καλής ποιότητας ή παίρνει κανείς σαβούρα σε τιμή premium ?
2.View attachment 218885αυτό το made in Germany κοφτάκι από will orbis δεκαετία 80 ηλεκτρολογικό είναι 1000v ή αν κόψουμε υπο τάση θα μας κλαίνε

ευχαριστώ...
Απαντώ καθυστερημένα:
Η καστάνια είναι αρκετά καλή, αλλά λογικά δεν είναι καλύτερη από μια ανάλογη πχ Force. Σε κάθε περίπτωση θα υπερκαλύψει κάθε ερασιτέχνη κι ενδεχομένως κι επαγγελματία, λογικά ωστόσο για όχι πολύ σκληρή και πολυετή χρήση (για τον επαγγελματία).
Αν η τιμή της είναι κοντά στην τιμή μιας Force, την χτυπάς αν ψάχνεις κάτι τέτοιο. Αν κοστίζει πχ 50% (ή και περισσότερο) παραπάνω από τη Force, ίσως συμφέρει καλύτερα να πας σε Force.
O πλαγιοκόπτης της Οrbis-Will (που πλέον ανήκουν, εδώ και καμιά 30αριά χρόνια, στο γκρουπ της Knipex) σίγουρα θα είναι αξιόλογης ποιότητας, πλην όμως, σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλος ο εν λόγω για εργασία υπό τάση, από τη στιγμή που δε φέρει κάποιο σχετικό διακριτικό σημάδι πιστοποίησης/κλάσης μόνωσης πάνω του (πχ VDE, GS, 1000V κλπ).
Το ότι μπορεί να αναφέρεται κάπου ως πλαγιοκόπτης με μόνωση, απλά σημαίνει ότι οι λαβές του φέορυν επένδυση από πρόσθετο υλικό (δεν είναι γυμνό μέταλλο) και όχι ότι φέρουν ηλεκτρική μόνωση.
Edit: Ψάχνοντας λίγο την καστάνια, είδα ότι η συγκεκριμένη στο σκρουτζ πωλείται περίπου στα 16 ευρώ, ενώ ανάλογη Force (με 72 δόντια) κοστίζει γύρω στα 14 ευρώ, οπότε από μένα την παίρνεις άφοβα, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν όσα θετικά προανέφερα αλλά πλέον και η τιμή είναι καλή σε σχέση με τα αξιοπρεπή ανάλογα προιόντα του ανταγωνισμού.
Αν μάλιστα θες τη γνώμη μου, να μην πας σε κάτι υποδεέστερο από κάποια από αυτές τις 2 που ανέφερα (Force, Expert) απλά για να γλυτώσεις μερικά ευρώ, ακόμα κι αν η χρήση της καστάνιας θα είναι 2-3 φορές το χρόνο. Δεν αξίζει μια τέτοια οικονομία κατ' εμέ.

Last edited:
Απαντώ καθυστερημένα:
Η καστάνια είναι αρκετά καλή, αλλά λογικά δεν είναι καλύτερη από μια ανάλογη πχ Force. Σε κάθε περίπτωση θα υπερκαλύψει κάθε ερασιτέχνη κι ενδεχομένως κι επαγγελματία, λογικά ωστόσο για όχι πολύ σκληρή και πολυετή χρήση (για τον επαγγελματία).
Αν η τιμή της είναι κοντά στην τιμή μιας Force, την χτυπάς αν ψάχνεις κάτι τέτοιο. Αν κοστίζει πχ 50% (ή και περισσότερο) παραπάνω από τη Force, ίσως συμφέρει καλύτερα να πας σε Force.
O πλαγιοκόπτης της Οrbis-Will (που πλέον ανήκουν, εδώ και καμιά 30αριά χρόνια, στο γκρουπ της Knipex) σίγουρα θα είναι αξιόλογης ποιότητας, πλην όμως, σε καμία περίπτωση δεν είναι κατάλληλος ο εν λόγω για εργασία υπό τάση, από τη στιγμή που δε φέρει κάποιο σχετικό διακριτικό σημάδι πιστοποίησης/κλάσης μόνωσης πάνω του (πχ VDE, GS, 1000V κλπ).
Το ότι μπορεί να αναφέρεται κάπου ως πλαγιοκόπτης με μόνωση, απλά σημαίνει ότι οι λαβές του φέορυν επένδυση από πρόσθετο υλικό (δεν είναι γυμνό μέταλλο) και όχι ότι φέρουν ηλεκτρική μόνωση.
Edit: Ψάχνοντας λίγο την καστάνια, είδα ότι η συγκεκριμένη στο σκρουτζ πωλείται περίπου στα 16 ευρώ, ενώ ανάλογη Force (με 72 δόντια) κοστίζει γύρω στα 14 ευρώ, οπότε από μένα την παίρνεις άφοβα, καθώς εξακολουθούν να ισχύουν όσα θετικά προανέφερα αλλά πλέον και η τιμή είναι καλή σε σχέση με τα αξιοπρεπή ανάλογα προιόντα του ανταγωνισμού.
Αν μάλιστα θες τη γνώμη μου, να μην πας σε κάτι υποδεέστερο από κάποια από αυτές τις 2 που ανέφερα (Force, Expert) απλά για να γλυτώσεις μερικά ευρώ, ακόμα κι αν η χρήση της καστάνιας θα είναι 2-3 φορές το χρόνο. Δεν αξίζει μια τέτοια οικονομία κατ' εμέ.
ευχαριστώ φίλε...
κάπως έτσι το σκεφτόμουν κι εγώ αλλά έψαχνα και απαντήσεις από άλλους
η force τελευταία Έχει πέσει σε ποιότητα πιστεύω καθαρά και μόνο από άποψη εμφάνισης καθώς δεν έχω δουλέψει καινούρια εργαλεία της
η expert πάντως δεν υπάρχει πια νομίζω και μάλλον τα εργαλεία ειναι ακόμα καλά...
μπορεί όμως αυτό που λεω να μην είναι ακριβές
btw σε κάποιο εργοστάσιο που δούλευα δε θυμάμαι πότε είχαμε μια force και την είχαμε λιώσει κυριολεκτικά η λαβή είχε μονο ψιλοδιαλυθεί
αντίστοιχα είχαμε και μια yato η οποία πέραν της λαβής είχε φάει και κόλλημα και αν θυμάμαι και κάποια καρυδάκια είχαν φθαρεί
αντίθετα κάποτε σε μεγάλη βιομηχανία η facom 365 ήταν σαν καινούρια
θα μου πει κανείς τι συγκρίνω...
έτσι για να υπάρχει ενα ranking
θα έλεγα οτι παλια force, expert κ.λ.π πιάνουν τη βάση

• Like
Reactions: nickolas
Ψάχνω μια επώνυμη εργαλιοθήκη 5 θέσεων να τη γεμίσω για το σπίτι για να μην τα εχω χύμα. Έχω κάποιες άλλες πιο μικρές αλλά καλύτερα όλα σε μία.
Είμαι ανάμεσα σε αυτές (από αριστερά προς δεξιά) Tramontina, Bahco, Izeltas, Irimo
Τις είδα προσεκτικά και μου φαίνεται από το σχεδιασμό και κουμπόματα κλπ

Attachments

• Screenshot 2023-08-25 at 16-32-30 Εργαλειοθήκη μεταλλική IRIMO με 5 διαμερίσματα Panagiotidis ...png
    Screenshot 2023-08-25 at 16-32-30 Εργαλειοθήκη μεταλλική IRIMO με 5 διαμερίσματα Panagiotidis ...png
    364.4 KB · Views: 25
  • Screenshot 2023-08-25 at 16-35-59 Εργαλειοθήκη μεταλλική izeltas - Google Search.png
    Screenshot 2023-08-25 at 16-35-59 Εργαλειοθήκη μεταλλική izeltas - Google Search.png
    324.4 KB · Views: 26
  • Screenshot 2023-08-25 at 16-38-35 Μεταλλική εργαλειοθήκη BACHO με 5 θήκες Panagiotidis Tools.png
    Screenshot 2023-08-25 at 16-38-35 Μεταλλική εργαλειοθήκη BACHO με 5 θήκες Panagiotidis Tools.png
    347.4 KB · Views: 24
  • Screenshot 2023-08-25 at 16-43-04 Εργαλειοθήκη μεταλλική TRAMONTINA 43800 005 50cm 5kg - ΝΤΟΝΤ...png
    Screenshot 2023-08-25 at 16-43-04 Εργαλειοθήκη μεταλλική TRAMONTINA 43800 005 50cm 5kg - ΝΤΟΝΤ...png
    260.3 KB · Views: 26
Θα την έχει σταθερά κάπου.. ;
Γιατί αυτές εάν γεμίσουν είναι πολύ βαριές μετά και δεν κουβαλιουνται...

Εαν εχεις αποφασισει για τετοιο ειδους πανω κατω σε αυτες τις τιμες ολες ειναι ιδιες..
Έχει και 7 θέσεων τέτοιες...

• Like
Reactions: cyclades
Θα την έχει σταθερά κάπου.. ;
Γιατί αυτές εάν γεμίσουν είναι πολύ βαριές μετά και δεν κουβαλιουνται...

Εαν εχεις αποφασισει για τετοιο ειδους πανω κατω σε αυτες τις τιμες ολες ειναι ιδιες..
Έχει και 7 θέσεων τέτοιες...
Όντως αν αυτή γεμίσει θέλει αρσιβαρίστα για να μετακινηθεί.
Γιατί δεν "σπας" τα εργαλεία σου ανά κατηγορίες και να τα ταξινομήσεις σε μικρότερες βαλίτσες?
Θα είναι στο σπίτι μέσα. Αν χρεαιστεί μπορώ να την κουβαλήσω αλλά αν θέλει κάποιος να τ´λη μεταφέρει είναι εφικτό. Δε θεωρώ οτι ειναι ίδιες όμως αν δεις και ο σχεδιασμός και η ποιότητα διαφέρουν. Π.Χ κάποιες έχουν ένα χερούλι για μεταφορά ενώ άλλες έχουν 2.

Ναι είναι δυσκολη η μεταφορά δεν το συζητάμε, είχα μια τέτοια σε ενα εργοστάσιο, μάρκας facom και την κουβαλάγαμε με όχημα.
Αλλά βολεύει που έχει τα συρτάρια και οτι ειναι ανθεκτική στα κοπανήματα.

Σκεφτόμουν και κάτι από τα ακόλουθα αλλά δεν ξέρω πως τα πάνε από χώρους και όσο και αν έψαξα δε βρήκα μια εμπεριστατωμένη κριτική ?
Το πρώτο βέβαια με αποτρέπει λόγω τιμής αλλά...

Attachments

• 13057-3-600x600.jpg
    13057-3-600x600.jpg
    41.2 KB · Views: 28
  • Screenshot 2023-08-25 at 19-58-48 TAYG toolbox - Google Search.png
    Screenshot 2023-08-25 at 19-58-48 TAYG toolbox - Google Search.png
    274.8 KB · Views: 27
Θα είναι στο σπίτι μέσα. Αν χρεαιστεί μπορώ να την κουβαλήσω αλλά αν θέλει κάποιος να τ´λη μεταφέρει είναι εφικτό. Δε θεωρώ οτι ειναι ίδιες όμως αν δεις και ο σχεδιασμός και η ποιότητα διαφέρουν. Π.Χ κάποιες έχουν ένα χερούλι για μεταφορά ενώ άλλες έχουν 2.

Ναι είναι δυσκολη η μεταφορά δεν το συζητάμε, είχα μια τέτοια σε ενα εργοστάσιο, μάρκας facom και την κουβαλάγαμε με όχημα.
Αλλά βολεύει που έχει τα συρτάρια και οτι ειναι ανθεκτική στα κοπανήματα.

Σκεφτόμουν και κάτι από τα ακόλουθα αλλά δεν ξέρω πως τα πάνε από χώρους και όσο και αν έψαξα δε βρήκα μια εμπεριστατωμένη κριτική ?
Το πρώτο βέβαια με αποτρέπει λόγω τιμής αλλά...
Και εντος σπιτιου να ειναι η μεταφορα ειναι προβλημα γιατι ηδη ειναι 5 κιλα(σχεδον ολες) απο μονη της...ποιος ξερει ποσο θα παει μετα αλλα μεσα...15-20...ειναι πολλα..!!
Με ενα χερουλι και μεταλικη δεν προκειται να κρατησει για πολυ...Αυτη που εβαλα εχει 2 χερουλια παντως και ειναι σχεδον ιδια με τις 2 που εχεις βαλει..

Επεισης θα κοιταγα και σε πλαστικη..υπαρχουν καποιες....Ποιο ειναι barget σου..;

Εdit:Υπαρχουν και βαλιτσες εαν σου αρεσει...

Και εντος σπιτιου να ειναι η μεταφορα ειναι προβλημα γιατι ηδη ειναι 5 κιλα(σχεδον ολες) απο μονη της...ποιος ξερει ποσο θα παει μετα αλλα μεσα...15-20...ειναι πολλα..!!
Με ενα χερουλι και μεταλικη δεν προκειται να κρατησει για πολυ...Αυτη που εβαλα εχει 2 χερουλια παντως και ειναι σχεδον ιδια με τις 2 που εχεις βαλει..

Επεισης θα κοιταγα και σε πλαστικη..υπαρχουν καποιες....Ποιο ειναι barget σου..;

Εdit:Υπαρχουν και βαλιτσες εαν σου αρεσει...
έχεις δίκιο δεν το συζητώ...
το budget μου ειναι δυστυχώς μέχρι 30-35 ευρώ δηλαδή εκεί που φτάνει η tayg η οποία έχει καλό όνομα

υ.γ. όλες οι Γερμανικές: elora, gedore, stahlwille, hazet, athlet κλπ όπως και οι Ισπανικές bahco, acesa, irimo έχουν ένα χερούλι για αυτό και τις postαρα γιατί όλο και κάποιο λόγο θα έχουν
από την άλλη όλες οι υπόλοιπες πλην της beta και ίσως κάποιας που ξεχνώ έχουν 2 οπότε και αυτοί θα έχουν τα αντεπιχειρήματά τους
ίσως να ειναι και το βάρος ενα επιχείρημα ή κάποια εργονομία εγώ π.χ τη facom που είχε 2 δυσκολευόμουν να την πιάσω άνετα με το 1 χέρι (μεσαίο μέγεθος το χέρι μου) ενώ η χερούκλα των μαστόρων που δούλευα δεν είχε θέμα

• Like
Reactions: KOSSTV
Έχω καμία 15αρα κατσαβίδια μερικά Άλλεν γκαζοταναλιες 2, μετροταινία, φακός γερμανοπολυγωνα πολλά μεγέθη, καστανιά σετ 1/4 μέτρο ξύλινο, πενσα, πλαγιοκοφτης, ματσόλα, μυτοτσίμπηδο, και ίσως και καναδυο άλλα.

Αυτές οι υφασμάτινες επειδή είχε ένας συνάδελφος τη δεύτερη δεν τις θεωρώ βολικές. Βέβαια ίσως για το σπίτι είναι μια λύση. Απλά είδα ότι οι άλλες οι πλαστικές μεταλλικές μπορεί να με βολεύουν αν πατάω και απάνω τους όπως είδα ότι κάνουν αρκετοί.

Μάλιστα...
Δεν εχεις τοσα πολλα...οπότε θεωρώ οτι και η τσάντα θα σε βολέψει...
Εγώ επειδή έχω 2 είναι βολική γιατί τα βλέπεις όλα ειδικά εάν υπάρχουν εσωτερικές θηκες για τα βάζεις όρθια κάποια και δεν δυσκολευσαι καθολου να βρεις αυτό που θελεις...

Στις πλαστικες να ανεβαίνεις πάνω λίγο δύσκολο και θες καλης ποιότητας πλαστικό και διαφορετική σχεδίαση εργαλειοθηκης οπως αυτές.. αλλά δεν είναι για αυτο που θες εσύ...

FMST1-75791-1024x1024.jpg

Έχω κάμποσες για αυτο σου αναφερω καποια πράγματα...

Aπο ολες τις εργαλειοθηκες που εχω -και ειναι αρκετες- αυτη που βρισκω πιο βολικη και ευχρηστη γενικοτερα ειναι μια πλαστικη Στανλεϋ με ενα συρταρι.
stanley-1-70-316-ergaleiothiki-me-surtari-3.jpg

Ανετα χωραει αυτα που θες και ειναι στιβαρη, νομιζω οτι μπορει να πατησει κανεις επανω περιστασιακα, αν δεν ειναι υπερβαρος.