Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Δεν εχω!θα παραγγείλω σημερα ομως. Βέβαια μιλάμε για αρίδα οπότε και καταπονήσεις δεν ξέρω κατα ποσο θα αντέξει.
υπαρχει περιπτωση να ειναι 3/8"???? κοντα στα 10μμ?

η αλλη λυση ειναι ανατπτορας 1/4, και ΜΑΚΡΥ καρυδακι (για καλυτερη επαφη) στην διασταση του αξονα σου.
10 οχι.
9 κολυμπάει το 8 ειναι μικρό!
Δεν βρηκα καρυδάκι που να ταιριάζει..
Αλλα εβαλες ιδεα. Ισως με κανα σωληνωτο 8αρι και σφυριες θα μπει και μετα μαλλον ηλεκτροκόλληση που λεει και ο enduras

• Like
Reactions: enduras1
Δεν εχω!θα παραγγείλω σημερα ομως. Βέβαια μιλάμε για αρίδα οπότε και καταπονήσεις δεν ξέρω κατα ποσο θα αντέξει.

10 οχι.
9 κολυμπάει το 8 ειναι μικρό!
Δεν βρηκα καρυδάκι που να ταιριάζει..
Αλλα εβαλες ιδεα. Ισως με κανα σωληνωτο 8αρι και σφυριες θα μπει και μετα μαλλον ηλεκτροκόλληση που λεει και ο enduras
Το πιθανότερο είναι οτι κάποιο καρυδάκι σε ίντσες θα ταιριάξει γάντι και θα κάνεις εύκολα την δουλειά σου

Αύριο θα δοκιμάσω "πατέντες"! Λογικα καποια θα δουλέψει! Διαφορετικά αναμονή να μου ρθουν τα τσοκ απο σκρουντζ.

Τώρα την ημέρα την έφαγες. Πετάξου αύριο στην Ερμού στον Μητρόπουλο μαζί με την αρίδα και θα βρεις καρυδάκι ίσως το 8,5 ή θα σου βρει άλλη λύση.

Καλημέρες!
Σκέφτηκα να παω σε μητροπουλο/γουρδουπη οταν μπω πατρα. Αν δεν εχω βρει λυση μεχρι τοτε!
Ευχαριστώ και θα σας εχω ενήμερους!;)

καλημέρα
ενα τετοιο τσοκ
https://www.skroutz.gr/s/46105753/1-4-Tsok-Tacheias.html
δοκιμασα σε παλμικο 12v parkside και το αποτελεσμα ηταν να σφιξει
τοσο δυνατα το τρυπάνι που ταλαιπωρηθηκα πολύ για να το ξεσφιξω.
δεν το χρησιμοποιησα ποτε ξανα και ουτε προκειται

• Like
Reactions: elninioz
καλημέρα
ενα τετοιο τσοκ
https://www.skroutz.gr/s/46105753/1-4-Tsok-Tacheias.html
δοκιμασα σε παλμικο 12v parkside και το αποτελεσμα ηταν να σφιξει
τοσο δυνατα το τρυπάνι που ταλαιπωρηθηκα πολύ για να το ξεσφιξω.
δεν το χρησιμοποιησα ποτε ξανα και ουτε προκειται
Φαντάσου εγω που ειναι 20v! Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πρόθυμος να θυσιάσω μόνιμα το τσοκ αρκει να δουλέψει!

γιαυτο εγραψα το 12v, για να φανει η δύναμη που ασκηθηκε
μακαρι να σου δουλέψει

σιγουρα υπαρχουν ποιότητες.
να το διευκρινησω, το δικο μου ηταν κινεζικο (aliexpres)
εμφανησιακά ιδιο με αυτο στο skroytz

• Like
Παίδες θα πανε ολα μια/δυο μερες πισω. Τα μικρα ξυπνησαν καπως σημερα!
Αυτο πηρα εγω απο Σκρουτζ:
Αριδα
Οταν με το καλο δουλεψει θα ανεβάσω και κανα βίντεο για οποιον ενδιαφέρεται.

Επανέρχομαι. Τελικα πηγα κεντρο και βρηκα ανταπτορα.
IMG_20231213_121043.jpg
(Χρειάστηκε να τριψω λιγο την αριδα στην ακρη γιατι έμπαινε τσιμα τσιμα και φοβομουνα οτι δεν θα ξαναβγαινε)

Παρατηρησεις. Άδικα το πηρα γιατι παραδόξως ενω το παλμικό φαινομενικα είναι πιο ισχυρό,με την αριδα δεν! Χωρια οτι ζορισε απίστευτα τον ανταπτορα(ανεβασε θερμοκρασία απο την πρωτη τρυπα) ζοριζοταν και το ίδιο. Οπότε ξαναγύρισα σε ενα einhell 18v παλιο που εχω και εκανα 7/8 τρυπες πραγματικά σχετικα ευκολα. Ουτε θερμοκρασίες ουτε τιποτα.
(Και ναι legeonarios ειχες δικιο και μενα έσφιξε ο ανταπτορας με την αριδα!)

Λογω δύναμης ηθελα να το δοκιμασω το παλμικό. Γιατι πιο δυνατο ειναι. Αλλα ο τρόπος που λειτουργούν τα παλμικα είναι μάλλον μειονέκτημα στην προκειμένη περίπτωση.
Επίσης ηθελα να εχω δυο η τρία διαφορετικά δράπανα για να τα ξεκουράζω απο τρυπα σε τρυπα.

Λογω δύναμης ηθελα να το δοκιμασω το παλμικό. Γιατι πιο δυνατο ειναι. Αλλα ο τρόπος που λειτουργούν τα παλμικα είναι μάλλον μειονέκτημα στην προκειμένη περίπτωση.
Επίσης ηθελα να εχω δυο η τρία διαφορετικά δράπανα για να τα ξεκουράζω απο τρυπα σε τρυπα.
Εαν δεις πως δουλευει ενα παλμικο δεν θα σκεφτοσουν καν να τρυπησεις.....!!!..ασχετως εαν εχει μεγαλυτερη δυναμη....
Ασε δε που θα καταστραφοταν σιγα/σιγα το εργαλειο..

• Like
Εαν δεις πως δουλευει ενα παλμικο δεν θα σκεφτοσουν καν να τρυπησεις.....!!!..ασχετως εαν εχει μεγαλυτερη δυναμη....
Ασε δε που θα καταστραφοταν σιγα/σιγα το εργαλειο..
Ναι το καταλαβα με την πρωτη τρυπα. Αναψε ο ανταπτορας! Και σταμάτησα προφανώς!

• Like
Reactions: KOSSTV
Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα ταχόμετρο, στo Uni-t UT373 έχω καταλήξει μέχρι στιγμής, για να μετράω τα RPM στα εργαλεία.
Ερώτηση για όποιον έχει αυτό ή παρόμοιο:
Τα αυτοκόλλητα που δείχνει στο 2:48 (ή άλλης μάρκας που να κάνουν την ίδια δουλειά) περιλαμβάνονται και που βρίσκουμε να αγοράσουμε επιπλέον όταν χρειαστεί; Με μια αναζήτηση "ανακλαστικά αυτοκόλλητα" δεν κατάφερα να βρω άκρη.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ερώτηση για όποιον έχει αυτό ή παρόμοιο:Τα αυτοκόλλητα που δείχνει στο 2:48 (ή άλλης μάρκας που να κάνουν την ίδια δουλειά) περιλαμβάνονται και που βρίσκουμε να αγοράσουμε επιπλέον όταν χρειαστεί; Με μια αναζήτηση "ανακλαστικά αυτοκόλλητα" δεν κατάφερα να βρω άκρη.
Εχω αυτο και τα αυτοκολλητα περιλαμβανοταν στην συσκευασια.
Οποιοδηποτε γυαλιστερο αυτοκολλητο , κανει ακριβως τη ιδια δουλεια.

• Like
Reactions: dk31