Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Νίκο εννοείς για τρύπημα ή το χρειάζεσαι για φρεζαριαμα;

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θελω ενα τετοιο εργαλειο για να αλλαξω αλυσιδα στην μηχανη μου.

Εχει καποιος φιλος να με εξυπηρετησει?

s-l1600.jpg

Για ψαχτο γιατι θελω και εγω ενα, αλλα απο Ελλαδα ξεφευγει. Εχω χρησιμοποιησει της DID παλια και ηταν απιστευτο. Μου τη "σπαει" απιστευτα να βλεπω συνεργεια να χρησιμοποιουν ζουμπα και σφυρι.
Τωρα οσον αφορα τις αλυσιδες, επειδη εχω δοκιμασει και εχω κοψει πολλες στα περιπου 1 μυριο χλμ που εχω γραψει πανω σε 2 ροδες (ακομα και στα 120 και στα 150), εχω βρει την υγεια μου με τις ΕΚ. Αλλα τωρα τελευταια δυσκολετομαι να βρω τα τοπ μοντελα της και το site της ειναι λιγο μπου.....λο.

Για ψαχτο γιατι θελω και εγω ενα, αλλα απο Ελλαδα ξεφευγει. Εχω χρησιμοποιησει της DID παλια και ηταν απιστευτο. Μου τη "σπαει" απιστευτα να βλεπω συνεργεια να χρησιμοποιουν ζουμπα και σφυρι.
Τωρα οσον αφορα τις αλυσιδες, επειδη εχω δοκιμασει και εχω κοψει πολλες στα περιπου 1 μυριο χλμ που εχω γραψει πανω σε 2 ροδες (ακομα και στα 120 και στα 150), εχω βρει την υγεια μου με τις ΕΚ. Αλλα τωρα τελευταια δυσκολετομαι να βρω τα τοπ μοντελα της και το site της ειναι λιγο μπου.....λο.

Ναι ειναι ψιλομπερδεμα η επιλογή.
Το Did καλο και αγιο αλλα 150 ευρω πολλα για εμας τους ερασιτέχνες.
Να μεναμε 3-4 κοντα να την παιρναμε συνεταιρικα.

Δημήτρη η did πλέον είναι κορυφή! Το συγκεκριμένο εργαλείο το είδα στο συνεργείο όταν άλλαξα τη δική μου.
Νίκο για τρύπημα το χρησιμοποιησα οταν έκανα τρύπες στον πάγκο μου. Το δύσκολο είναι να βρεις κονδύλι στη διάμετρο που θες, αλλά και η μικρή διαδρομή που σε περιορίζει στο βάθος.

Στάλθηκε από το VTR-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά ερώτηση:Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τρυπάνια με ρούτερ;;

Nικο δεν υπαρχει τρυπανι που να αντεχει τις 10-30,000 στροφες του ρουτερ. Aκομα και τα Forstner που φαινονται στιβαρα. Δεν το συνιστω καθολου μα καθολου!

Τι σκεφτεσαι να κανεις?

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Τρύπημα και μόνο φίλε.

Nικο δεν υπαρχει τρυπανι που να αντεχει τις 10-30,000 στροφες του ρουτερ. Aκομα και τα Forstner που φαινονται στιβαρα. Δεν το συνιστω καθολου μα καθολου!

Τι σκεφτεσαι να κανεις?

τωρα που το σκεφτομαι ειναι μια πολυ καλη λυση για καθετοτητα στο τρυπημα (γκαβιλιες κλπ)
εαν φτιαξεις κοντα τρυπανια 8 και 6 mm και εχεις το μηχανημα σε χαμηλες στροφες ... γιατι οχι !

Και γιατί να μην ξεκινήσεις την τρύπα με μπιτ 8 και 6mm και μετά να την φτάσεις στο βάθος που θες με ένα κοινό τρυπάνι;

Τι ειδους τρυπανακι θα αντεξει στα σιγουρα εστω και το μινιμουμ των στροφων (και την ροπη) ενος ρουτερ που ειναι υπερπολλαπλασιο του οριου τους??

Υπαρχουν πολλα jig στην πιατσα που εξασφαλιζουν την καθετοτητα στο τρυπημα σε οποιαδηποτε ξυλινη επιφανεια.

Ναι,για κάθετο τρύπημα σε μεγάλες επιφάνειες σκεφτόμουν,χωρίς κάτι συγκεκριμμένο στο νου μου.Και τα CNC Μιχάλη ή οι παντογράφοι με τρυπάνια δε δουλεύουν;

Αλλο το υλικο και η γενικοτερη κατασκευη ενος ρουτερ/cnc bit (απο το στελεχος εως την μυτη) και αλλη ενος κοινου τρυπανιου, οτι μαρκας και να ειναι.
Με τιποτα δεν αντεχει τις δυναμεις που αναπτυσει ενα ρουτερ ενα κοινο τρυπανακι που εχει σχεδιαστει για μαξ 2-3000 στροφες. Φαντασου και να πατησει λιγο στραβα στο ξυλο.

Aυτa χρησιμοποιω για καθετες τρυπες.
Gabarito-Portatil-para-Furar-Accumobil--wolfcraft-46850001.JPG

7984d1392485747-how-drill-straight-holes-bigmdg1000np.png

Μιχάλη για το κατω εχεις κάποιο λινκ??

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Τα φώτα σας κυριοι τη κορδέλα να πάρω για την einhell bt sb 200/1 γιατί και οι δύο που είχα έσπασαν

Τα φώτα σας κυριοι τη κορδέλα να πάρω για την einhell bt sb 200/1 γιατί και οι δύο που είχα έσπασαν
Διόρθωση tc sb 200/1

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Διόρθωση tc sb 200/1
troxeioshop.gr
unicat.gr
Είναι και οι δύο Θεσσαλονίκη, παίρνεις τηλ. Τους λες διαστάσεις και στην στέλνουν Κυριάκο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

troxeioshop.gr
unicat.gr
Είναι και οι δύο Θεσσαλονίκη, παίρνεις τηλ. Τους λες διαστάσεις και στην στέλνουν Κυριάκο.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τσεκαρα Παύλο ευχαριστώ

Μάστορες τα φώτα σας !!!
Στο καινούριο Dw745 με εργοστασιακό δίσκο έκοψα mdf (σκέτο) και απογοητευτικά .
Σε κάτι πεύκα που έσκισα ζορίστηκε αρκετά .
Όποτε λέω να του παρω έναν καλό δίσκο να μην ταλεπορω το εργαλείο ...
Aπό ένα ψάξιμο στο Ίντερνετ κατέληξα στο LP30M η στον LP40M τις Feud . Έσεις τι έχετε ; Τι προτείνετε;

Sent from my iPhone using Tapatalk