Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Έχω κάνει διάφορα... Αν και τα περισσότερα είναι μικρά σε μέγεθος.... Τα μεγάλα τα κόβω εκεί που θέλω.....Δηλαδή πιστεύω θα με κάλυπτε κάτι τέτοιο. Απλά έχω μεγάλα κομμάτια mdf που θα κόβεται πιο ευκολα με δισκοπριονο χειρός αλλά ίσως αυτό το κενό να το κάλυπτε με μια σέγα χειρός φθηνη....Να το τεμαχισω για αρχή και μετά να το κόψω έτσι όπως θέλω. Κακά τα ψέμματα το πάγκο πριονο ειναι άλλη ευκολία αλλά και εκεί έχω πολλά άγνωστα σημεία λόγω του ότι δεν μπορώ να βάλω πιο πολλά χρήματα. Γενικά ίσως και η πριονοκορδελα να με βολεύει....για σχέδια σε πιο παχύ ξύλο. Έχω μπερδευτεί.... Μάλλον θα πάω για αρχή σε κάτι παρόμοιο με αυτό που έβαλες..... Έχουν ακρίβεια αυτά; τι κοιτάμε γενικότερα από δίσκο; Αυτό ωραίο αλλά μήπως να κοιτούσα κάτι πιο οικονομικό για να πάρω και μια φθηνή σκούπα; έχω πνίγει στη σκόνη) Άλλωστε δεν είναι για συχνή χρήση.

Συγνώμη αλλά χάλασε ο υπολογιστής και δεν φαίνεται σε σε ποιον απαντώ γιατί γράφω από κινητό. Αναφέρομαι στην ερώτηση του enduras για αυτό το μηχάνημα https://www.skroutz.gr/s/2947677/Metabo-KGS216M.html

Συγνώμη αλλά χάλασε ο υπολογιστής και δεν φαίνεται σε σε ποιον απαντώ γιατί γράφω από κινητό. Αναφέρομαι στην ερώτηση του enduras για αυτό το μηχάνημα https://www.skroutz.gr/s/2947677/Metabo-KGS216M.html

Θεωρω στην τιμη αυτη αξιζει να το παρεις Δέσποινα και σκουπα του βαζεις και με 25 ευρω απο Leroy που λεει ο λογος.
Ευτυχως εχουν Καλη διαχειρηση σκονης.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Στα 180 είναι πολύ δύσκολο να το βρει.

Μετά πάει ψηλά (για ερασιτεχνική χρήση) όχι όμως ότι δεν είναι εργαλείο.

Θεωρω στην τιμη αυτη αξιζει να το παρεις Δέσποινα και σκουπα του βαζεις και με 25 ευρω απο Leroy που λεει ο λογος.
Ευτυχως εχουν Καλη διαχειρηση σκονης.

Θα το δω....αλλωστε το θέλω για δώρο Χριστουγέννων και δεν νομίζω να το πάρω νωρίτερα.....αν παραμείνει η τιμή θα το πάρω αλλιώς θα ξαναρωτήσω εδώ. Για σκούπα κάνει οποια νάναι; Εχω διαβάσει εδω μέσα πως χαλάνε ευκολα απο τη σκονη.

Την δουλειά του όπως ένα κανονικό φάλτσοπριονο θα την κάνει η υστερεί;

Το ερώτημα είναι παρόλο που είναι δύο εργασιών την κυρίως δουλεία του ως φαλτοπρίονο θα την κάνει σωστά η θα υστερεί κάπου γιατί αν έχει μειονεκτήματα να κοιτάξω σκέτο φαλτσοπρίονο.

Δεν είναι Ελλάδα Κυρ, "Σε αποθήκες των προμηθευτών μας στην Ευρώπη μέχρι πριν 24 έως 72 ώρες: 10 Είδος(η)" γράφει στο site τους. Κατόπιν Παραγγελίας!

Ναι αλλα το καταστημα θα μπορει να ενημερωσει για κοστος αποστολης που ρωταει ο Δημητρης παραπανω.
Σε αυτη την τιμη ειναι βεβαιο πως τα φερνει απεξω.

Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Ναι αλλα το καταστημα θα μπορει να ενημερωσει για κοστος αποστολης που ρωταει ο Δημητρης παραπανω.
Σε αυτη την τιμη ειναι βεβαιο πως τα φερνει απεξω.

Σωστό. Δεν είναι κακό να ρωτηθεί κ ο Έλληνας προμηθευτής.

Καλησπερα σε ολους.. Το τορνακι μου (boston) πνέει τα λοισθια.. Λογικα πυκνωτη χρειαζεται.. Ξερεις καποιος,πρεπει να το παω εκει που το πήρα ή στην αντιπροσωπια απευθειας;;

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι τα προιόντα της unimac λίγο πολύ μετά από κάποιο χρόνο βγάζουν πρόβλημα . Εμένα ο ξεχονδρηστήρας (Boston) κάηκε , του άλλου το τορνάκι πνέει τα λοίσθια , ο Νίκος χρειάστηκε να αλλάξει διακόπτη στην κορδέλα του ,κλπ κλπ. Τσίνα μπόις ,Τσίνα ……..και τα μυαλά στα κάγκελα . Πρώτη ποιότητα μιλάμε .

Αφού έχω καιρό μέχρι τα Χριστούγεννα και επειδή βλέπω διάφορα βίντεο μπαίνω στον πειρασμό να σκεφτώ την αγορά δύο μηχανημάτων αντί για το φαλτσοπρίονο metabo (όχι ότι δεν μου αρέσει αλλά λόγω έλλειψης χώρου κυρίως). Μήπως αντί για αυτό τελικά είναι πιο χρήσιμο να πάρω μία πριονοκορδέλα και ένα δισκοπρίονο χειρός για τα μεγάλα κομμάτια; Έχω διαβάσει για την πριονοκορδέλα της einhel καλά λόγια αλλά θα ήθελα να μου πείτε και λίγο τι ακριβώς μπορεί να κόψει...τι λάμες πέρνει; Νομίζω πως το φαλτσοπρίονο με δεσμέυει όχι μόνο σε χώρο αλλά και σε μέγεθος κοψίματος και ευελιξία που ίσως θα μου την έδιναν δύο μηχανήματα. Η σέγα dremel (την οποία αν επέλεγα τώρα ίσως να μην την διάλεγα γιατί δεν μπορώ να κάνω λεπτομέρειες στα στολίδια) πάει πολύ αργά σε χοντρά κομμάτια (σχέδια για ρεσώ). Μήπως αν έπερνα πριονοκορδέλα την αντικαταστήσω αργότερα με μία σεγα που θα πέρνει ακέφαλες λάμες:chinscratch:

Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι τα προιόντα της unimac λίγο πολύ μετά από κάποιο χρόνο βγάζουν πρόβλημα . Εμένα ο ξεχονδρηστήρας (Boston) κάηκε , του άλλου το τορνάκι πνέει τα λοίσθια , ο Νίκος χρειάστηκε να αλλάξει διακόπτη στην κορδέλα του ,κλπ κλπ. Τσίνα μπόις ,Τσίνα ……..και τα μυαλά στα κάγκελα . Πρώτη ποιότητα μιλάμε .

+1 καί εγώ αυτό τό συμπέρασμα έχω βγάλει,αλλά δέν τό έλεγα,μιάς πού έκανες τήν αρχή Βαγγέλη σιγοντάρω.!!
Να πείς ένα έτυχε,νά πείς δύο τό ίδιο,αλλά τρίτωσε πού λένε ......