Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Άκρος προσωπική μου άποψη ! Αν δεν βιάζεσαι περίμενε το parkside !! Σταξε το και αν δεις πως το χρειάζεσαι το δραπανοκατσαβηδο πολύ μετά το parkside πας σε κάτι πιο δυνατό . Αν ξεκινούσα τώρα να αγοράζω εργαλεία αυτό θα έκανα ... εγώ ξεκίνησα με ένα κρουστικο δραπανοκατσαβηδο της b&d 160 euro . Και το μετανιώνω μέχρι και σήμερα . Καλύτερα ρεύματος στα 100
Για χρήση αρεα και που... προσωπική μου άποψη

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δεν βιάζομαι. Πότε βγαίνει το parkside αν ξέρεις...

Κάποιος είπε στο νήμα του Lidl τον Σεπτέμβρη λογικά !

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσι

Νομιζω πως οχι, θα αργει πολυ και δεν θα παρεις το αποτελεσμα που θες.
Το γυαλισμα ειναι πιο αποτελεσματικο οταν υπαρχει περιστροφη οπως στους αλοιφαδορους και στους αντιστοιχους τροχους.

Αυτες τις παστες ή σαπουνια οπως τα λενε γυαλισματος πως τις ψαχνουμε?

Μαστορια ;;;; Έχω ένα pocket hole jig silverline. Και λέω να ξεκινήσω να το χρησιμοποιώ αν και δεν μου γεμίζει το μάτι !!! Έτσι λοιπόν αναζητώ βίδες όπου αυτή η λαμαρινοβηδα αλλά για ξηλο
f435c7e8d635ffdbd45d5e2ce6d119d6.png
836d08aba450ee79ba4fba951126a2b7.png

Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Στο πρακτικερ εχει στα σίγουρα ξυλοβιδες με τετοιο κεφαλι. Αλλιως αν ψωνιζεις απο τα εξωτερικά εχει στο banggood, αναφέρονται σαν stainless steel screws st

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να έχουν στο Practiker Ρόδου γιατί είναι λίγο θέμα με τα τελωνεία δεν ξέρω

Re: Απάντηση: Re: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Είχε ένας φίλος 2 τέτοια δυσκοπριονα και πήραν φωτιά πριν χρωνησουν !!! Το e-shop του έστειλε τα λεφτά πίσω την δεύτερη φορά να φανταστείς ... και μια μάτια στα comments στο Amazon θα δεις κριτικές των άκρων... εγώ προσωπικά έχω για κοπές μέχρι 25μμ το bosch to 12v και τώρα πήρα και το parkside . Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω λόγο ότι έχεις της μπαταρίες ... αλλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα .. αν δεν θες να πας παραπάνω σε χρήματα εγώ στην θέση σου θα επέλεγα ρεύματος και μάλιστα καλούτσικη μάρκα για να μην αλλάζω και δίσκο !!! ( ο δίσκος του b&d ούτε για στολίδι δεν κάνει μου είπε ο φίλος μου)

Μήπως ο φίλος σου τα χρησιμοποιούσε ψιλοεπαγγελματικα...?Γτ εγώ θα τα δουλεύω το πολύ 20-30 φορές τον χρόνο.

Μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που λες,εδώ τα Parkside που είναι ελαφρώς χαμηλότερης ποιότητας και οι περισσότεροι μένουν ευχαριστημένοι.

Όχι φίλε μου ... παλέτες έκοβε για ιδιοκατασκευές μια φορά το μήνα που μάζευε καμία παλέτα από την δουλειά ... τσέκαρε και το amazon να δεις κριτικές ... parkside ,black and decker το ίδιο κάνει budget Μοντέλα είναι. Μπορεί να σου βγει σκυλί parkside και να σου καεί dewalt.

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Όχι φίλε μου ... παλέτες έκοβε για ιδιοκατασκευές μια φορά το μήνα που μάζευε καμία παλέτα από την δουλειά ... τσέκαρε και το amazon να δεις κριτικές ... parkside ,black and decker το ίδιο κάνει budget Μοντέλα είναι. Μπορεί να σου βγει σκυλί parkside και να σου καεί dewalt.

Σίγουρα είναι budget μοντέλα αλλά και εκεί υπάρχει ποιοτική διαβάθμιση.Τα B&D θεωρούνται από τα κορυφαία budget εργαλεία απ'οσο ξέρω.

Για την ιστορία η black and decker Είχε επαγγελματικά εργαλεία μετά τη συγχώνευση της με την dewalt και Stanley και άλλα 3 αν δεν κάνω λάθος brand , το Γύρισε σε DIY Και καλά σειρά. Όποτε με την αξιοπιστία του παρελθόντος πορεύεται και πουλάει κωδικός. Τώρα όλα αυτά θεωρητικά δεν έχουν καμία σχέση με το αν εσύ θα αγοράσεις το δικόπριονο Ή όχι. Το μόνο θέμα είναι αν το μοντέλο που θα πάρεις από οποιαδήποτε εταιρεία είναι προβληματικό η μη. https://www.amazon.com/gp/aw/revie...4?ie=UTF8&filterByStar=four_star&pageNumber=1Εδώ είναι κάποιες κριτικές αν παρατηρήσεις τις καλές κριτικές είναι συνήθως από άτομα χωρίς μεγάλη εμπειρία απλά θέλοντας ένα εργαλείο να κόψουν μια φορά Και να το βάλουμε στο ράφι χωρίς αυτό να είναι κανόνας βέβαια.
Αν κοιτάξεις τις αρνητικές και τις μέτριες θα παρατηρήσεις οτι είναι από άτομα τα οποία γνωρίζουν από δίσκο πριόνα τουλάχιστον και είναι αντικειμενική σε αυτό που γράφουν .Μην βασίζεσαι στο brand αλλά στο ποσό αποτελεσματικό είναι το εργαλείο για σένα ...
ΥΓ υπόψην πως αυτοί γράφουν για ένα δυσκοπριονο τον 40 δολαρίων όχι τον 80 ευρο που κάνει εδώ . Και το λέω αυτό διότι με 80 – 100 αγοράζεις επαγγελματικής απόδοσης δισκοπρίονο ρεύματος στην Ελλάδα .

Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μαστορια ;;;; Έχω ένα pocket hole jig silverline. Και λέω να ξεκινήσω να το χρησιμοποιώ αν και δεν μου γεμίζει το μάτι !!! Έτσι λοιπόν αναζητώ βίδες όπου αυτή η λαμαρινοβηδα αλλά για ξηλο

Για pocket holes θα κάνεις δουλειά και με βίδες με κεφάλι "ψωμάκι". Ένας συμφορουμίτης είχε γράψει για αγορά με το κιλό σε καλή τιμή από Σπύρου Πάτση αν θυμάμαι καλά.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mάστορες τα φώτα σας ! - Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσι

Για pocket holes θα κάνεις δουλειά και με βίδες με κεφάλι "ψωμάκι". Ένας συμφορουμίτης είχε γράψει για αγορά με το κιλό σε καλή τιμή από Σπύρου Πάτση αν θυμάμαι καλά.

Υπάρχει κάποιο site ?

Όχι, και δεν μπόρεσα να βρω και το σχετικό ποστ. Αν θυμάται κανείς να μας θυμίσει και εμάς.

Επισης αν βρεις ειναι προτιμότερο να παρεις ημιπασες βιδες, γιατι κανουν καλυτερο σφιξιμο σε τετοιες ενωσεις

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα ψάξω μια στο praktiker να δω τ έχει . Γιατί τι site είναι για τα κρουκουκα

Χαχαχαχα πεθαίνω

Μαστορες ενας φως....
Υπαρχει καποιο υλικο να περαστει ενα μεταλλο ωστε να μην σκουριασει, σε φυσιολογικες συνθηκες αλλα και χωρις να χασει τη λαμψη του?