Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Το Stanley δεν είναι too much για μένα;

Μια χαρά είναι. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει από εργασίες. :BDGBGDB55: Και βέβαια έχει 2 μπαταρίες σε σχέση με τα άλλα 2 σετ που δείξατε. Τώρα όσον αφορά το οικονομικό είναι άλλο θέμα. Αλλιώς πήγαινε σε καλώδιο, έχε και μία μπαλαντέζα και είσαι κομπλέ....δυνατός και οικονομικότερος.

Μια χαρά είναι. Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει από εργασίες. :BDGBGDB55: Και βέβαια έχει 2 μπαταρίες σε σχέση με τα άλλα 2 σετ που δείξατε. Τώρα όσον αφορά το οικονομικό είναι άλλο θέμα. Αλλιώς πήγαινε σε καλώδιο, έχε και μία μπαλαντέζα και είσαι κομπλέ....δυνατός και οικονομικότερος.
Αυτό με τα 89 έχει μέσα δύο μπαταρίες;

Αυτό με τα 89 έχει μέσα δύο μπαταρίες;

89.90 . Αν λες το Stanley. Ναι, έτσι λέει: 2 μπαταρίες, φορτιστής, τσάντα. Μικρής χωρητικότητας βέβαια αλλά είναι 2. Μέχρι να ξελιγώσις την μία, θα φορτίσεις την άλλη.

89.90 . Αν λες το Stanley. Ναι, έτσι λέει: 2 μπαταρίες, φορτιστής, τσάντα. Μικρής χωρητικότητας βέβαια αλλά είναι 2. Μέχρι να ξελιγώσις την μία, θα φορτίσεις την άλλη.
Ευχαριστώ με καλυψες

Το Stanley δεν είναι too much για μένα;
Τίποτα δεν είναι υπερβολή...
Το ζήτημα είναι να γίνεται σωστά και γρήγορα η δουλειά σου όταν αυτό θα απαιτηθει...να μην κολλας ,εργασιακα,λόγω εργαλείου ακόμα και αυτό που απαιτείται είναι μικρής κλίμακας η ερασιτεχνική χρήσης...
Είναι πολλοί που ήταν στην ίδια θέση και δεν μετάνιωσαν...

Εγώ έχω το Stanley εδώ και ένα 6μηνο περίπου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Βέβαια το συνδύασα με 2 τρυπανια boch multi construction 6 και 8
https://www.e-shop.gr/set-4-tem-try...struction-robust-line-2607010521-p-TLS.030562
τα οποία καλύπτουν δουλειες όπως η κάμερα που θες να βάλεις. Όσο για μύτες έχω ένα μικρό σετ της bosch. https://www.e-shop.gr/kasetina-set-...romatiki-kodikopoiisi-2607017063-p-TLS.030607
Οι δύο μπαταρίες πραγματικά χρειάζονται. Έχω μείνει στη μέση μετά από μερικές τρύπες και απλά έβαλα τη δεύτερη μπαταρία. Όσο για τα τρυπανια.... Στα προτείνω γιατί έχουν πολύ μεγάλη ευκολία....με άλλα τρυπανια θες χρόνο και μπορεί να χαλάσεις αρκετά τον τοίχο αν δεν έχεις εμπειρία.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα cyl-9 τα συστηνω κι εγω. Εχω δει, επιτοπου και 2-3 φορες, τεραστια διαφορα, σε σχεση με τρυπανια του κιλου, με το ιδιο δραπανο.

Για να μην παρεξηγηθώ το σετ μύτες bosch δεν το προτείνω σαν αντοχή.... Δεν το έχω συγκρίνει με άλλο. Υπάρχουν κι άλλα παρόμοια απλά λέω ότι για μύτες είναι μια οικονομική λύση. Συνήθως για δουλειές και τρύπηματα αυτά περνώ μαζί μου. Τα τρυπανια cyl 9 και το κασετίνακι που είναι μικρό και βολικό.

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η κάμερα είναι η xiaomi 360 είναι πολύ μικρές οι τρύπες
ad988e0641799660e5958e8315b57b1f.jpg

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Εδώ και μία εβδομάδα έχω αγοράσει την ηλεκτροκόλληση.
Παρατήρησα ότι όταν βάζεις την ηλεκτροκόλληση πρώτη φορά σε λειτουργία κάνει ένα στιγμιαίο ανοιγοκλειμα.
Εάν την αφήσεις στο ρεύμα και την δουλέψεις δεν το παρουσιάζει αργότερα όταν την κλείσεις και σε φόρτιση τα ρεύματα τοτε το ξανα εμφανίζει Επίσης και όταν σβήνεις την ηλεκτροκόλληση κρατάει κάποια ρεύματα και αυτό φαίνεται από το λαμπάκι και από την οθόνη της

Μίλησα με κάποιον τεχνικό που ασχολείται με ηλεκτροκολλήσεις και μου είπε ότι αυτό που κάνει οταν την ανοίγεις για πρώτη φορά είναι γιατί έχει διακόπτη με ρελέ και δεν είναι πρόβλημα.Και αυτό που κάνει όταν σβήνει, Δηλαδή ότι αναβοσβήνει το λαμπάκι και η οθόνη είναι γιατί ξεφορτίζει από ρεύματα η ηλεκτροκόλληση.

Θα ήθελα και την δικιά σας γνώμη ευχαριστώ πολύ
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

HELIX POWER - Mini Fit 160A ini Fit 160A Ηλεκτροκόλληση Inverter
Χαρακτηριστικά

IGBT Inverter
Cycle: 60%
Απόδοση: 160A (60%), 124A (100%)
Ισχύς - KVA: 5,4
Βάρος: 3,6kg
Διαστάσεις: 28,5x12x18,5cm
Led Display
Ηλεκτρόδιο: 1,5 - 4,0mm

Όλες οι ηλεκτροκολλήσεις της σειράς mini είναι κατάλληλες για χρήση με γεννήτριες και διαθέτουν λειτουργίες:

Anti Stick
Arc Force
Hot Start

Εχω δοκιμασει τα παντα, απο αυτοκολλητα χριτσ χρατς μεχρι κολλες τυπου 'οχι βιδες οχι καρφια' και εχω καταληξει οτι το απλο παραδοσικαο καρφακι ειναι μακραν ο καλυτερος και φτηνοτερος τροπος για να κρεμας πραματα στον τοιχο.
Και για πιο βαρια πραματα, ουπατ με αγκιστρο η βιδα.

Απορία κορνίζες, κάντρα στον τοίχο με τι της βάζετε οι περισσότεροι; καρφί η κάτι άλλο;

Αν είναι ελαφρυά τα κρεμάω με καρφίτσα. Αλλιώς με ατσαλόκαρφα λεπτά ή σε σπάνιες περιπτώσεις με άγκιστρα/ατσαλόκαρφα για κάδρα.

Αν είναι ελαφρυά τα κρεμάω με καρφίτσα. Αλλιώς με ατσαλόκαρφα λεπτά ή σε σπάνιες περιπτώσεις με άγκιστρα/ατσαλόκαρφα για κάδρα.
Άρα με καρφιά γιατί βλέπω και σε μαγαζιά κάντρα αλλά δεν φαίνονται καρφιά λέω πας και βάζουν κάτι άλλο.

Άρα με καρφιά γιατί βλέπω και σε μαγαζιά κάντρα αλλά δεν φαίνονται καρφιά λέω πας και βάζουν κάτι άλλο.

Ναι λεπτό ατσαλοκαρφάκι. Υπάρχουν μέχρι και σε σούπερ-μάρκετ. Μην πάρεις τίποτε γκουμούτσες. Και κάρφωμα με μικρή κλίση προς τα κάτω (όχι δηλ. εντελώς κάθετα στον τοίχο).

Nαι θα ειναι σαφως πιο σταθερο αλλα ανοιγεις πολυ μεγαλυτερη τρυπα (σε σχεση με το καρφι) στον τοιχο για να μπει ενα μικρο ουπα των 5μμ και εν συνεχεια η βιδα η το βιδωτο γαντζακι.
Αν ειναι να κρεμασεις μικρα η/και ελαφρια καδρακια δεν αξιζει τον κοπο και δεν ειναι πιο καλο.