Δεν μπορώ να τα κατανοήσω φίλε μου . Δεν ξέρω καλά αγγλικά
Τίποτα, απλά είδα μια διαφήμιση με dewalt sds max καλεμι και βελόνι στα 400mm μήκος και μου έκαναν εντύπωσηΟχι...τι τα θες..;
Ανετα.Οπότε Πάνο εσύ λες οτι μπορεί μια υγρών στερεών να κάνει δουλειά;
Γιατί δεν σκαβεις απλά τα κανάλια κατευθείαν ειδικά αφού είναι για μια φορά. Έτσι και αλλιώς το μερεμέτι θα γίνει.Μαστόρια καλησπέρα,
Σκέφτομαι να αγοράσω μια φρέζα αυλακώσεων (καναλοποιό). Θέλω όμως (και πρέπει φυσικά) να αγοράσω και μία σκούπα μαζί.
Ποιές θα ήταν οι κατάλληλες; Σκούπες στάχτης; Υγρών-στερεών;
Μπορούν οι στάχτης ας πούμε, να αντεπεξέλθουν σε λιθόσκονη και συνεχή λειτουργία;
Να σημειώσω εδώ οτι θα είναι και τα 2 για μια εργασία/ανακαίνιση και τέλος (όσο κρατήσει αυτή δηλαδή).
Δεν με ενδιαφέρει να κάνω πχ χρήση της σκούπας σε άλλα εργαλεία - που δεν έχω φυσικά.
Οπότε παίζει ρόλο και το κόστος. Δεν θέλω να δώσω 150-200 και για την σκούπα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποιες απαντήσεις!!! :worshippy:
Γιατί δεν σκαβεις απλά τα κανάλια κατευθείαν ειδικά αφού είναι για μια φορά. Έτσι και αλλιώς το μερεμέτι θα γίνει.
Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Κάπου διάβασα ότι υπάρχει αντάπτορας sds max. Δεν ξέρω εάν στέκει, απλά το αναφέρω. .
SDS-Plus είναι αυτά Κώστα;
Γιάννη δεν ξέρω πόσα μέτρα κανάλι θες να κόψεις αλλά νομίζω με γωνιακό τροχό, κατάλληλο δίσκο και καλέμι θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου!!Γιατί φαντάζομαι οτι με την φρέζα θα γίνουν τα κανάλια πιο ίσια και με την λιγότερη δυνατή ζημιά.
Τουλάχιστον έτσι το έχω στο μυαλό μου...
Γιατί φαντάζομαι οτι με την φρέζα θα γίνουν τα κανάλια πιο ίσια και με την λιγότερη δυνατή ζημιά.
Ναι ΚώσταΗλεκτρολογικα θα ειναι...;
Γιάννη δεν ξέρω πόσα μέτρα κανάλι θες να κόψεις αλλά νομίζω με γωνιακό τροχό, κατάλληλο δίσκο και καλέμι θα κάνεις μια χαρά την δουλειά σου!!
Ανετα.
Εγω για σκόνες κλπ χρησιμοποιω ένα χρεπι.
Στου leroy ο κουβας θα κανει δουλειά κυκλωνικου.Βεβαια αν προσαρμόσεις και κυκλωνικο θα είναι καλύτερα.
Πιστεύω θα κάνεις δουλειά καλά και φθηνά.
Μόνος σου θα κάνεις τα κλεισίματα;Γιατί φαντάζομαι οτι με την φρέζα θα γίνουν τα κανάλια πιο ίσια και με την λιγότερη δυνατή ζημιά.
Καναλοκαλεμο δεν σε βολευει...;
https://www.skroutz.gr/s/25445391/Bosch-Καναλοκάλεμο-SDS-Plus-250mm-x-22-mm.html
Μόνος σου θα κάνεις τα κλεισίματα;
Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδη το εχω κανει Γιαννη σου λεω οτι βολευει....δεν βγαινει ισιο αλλα δεν ειναι το προβλημα αυτο...
Το προβλημα ειναι ποσες γραμμες/καναλια στα πλαγια θα περασεις...
Γιατι εαν ειναι να ανοικτεις πανω απο 3-4 ποντους στο πλαι εν τελη δεν θα σε βολεψει...θελει εκει πλατοκαλεμο...
Να ξερεις το ακανονηστο κοψιμο ειναι καλυτερο απο το ισιο παντως μετεπειτα στο θεμα του κλεισιματος..γιατι εχει παρατηρηθει,και δυστυχως εχω διορθωση,οτι επειδη χρησιμοποιηται σκληρη λασπη σκαει ακριβως στο μερεμετι ενω το ακανονιστο εχει αμυχες και υσχωρει εκει το πλεγμα και το υλικο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.