Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

φουλ στροφες
δεν παιρνεις καναν αλλον φτηνο για την βαση, να τον βαλεις στο χερι ? τσαμπα πανε οι ρυθμιζοεμενες

Last edited:
Πριν λίγο γύρισα από αντιπροσωπεία.
Και ο μηχανουργός που πήγα και έχει την ίδια μάσκα, μου λέει ρε Διαμαντή θα κολλήσεις στα 12€; εγώ θα έπαιρνα πλήρες το σετ, το οποίο και εγω ευθύς αμέσως έπραξα....
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια και ιδίως τον Μιχάλη.
Ναστε καλά παιδιά....

Attachments

• IMG_20210408_133623.jpg
    IMG_20210408_133623.jpg
    2.4 MB · Views: 35
σωστα επραξες, αλλωστε το κοστος ειναι μικρο. θα σου μεινουν και τα ανταλλακτικα να υπαρχουν.

....
νικολα, ενα edit
αν ειναι να κοψεις ανοξειδωτο ριξε τις στροφες να μην στο αναψει και αλλαξει χρωμα

Last edited:
  • Like
Reactions: Διαμαντής
φουλ στροφες
δεν παιρνεις καναν αλλον φτηνο για την βαση, να τον βαλεις στο χερι ? τσαμπα πανε οι ρυθμιζοεμενες
Ποτέ άλλη μάρκα.... απλώς παίρνω άλλον ένα ίδιο.
Ο μεγαλύτερος που βγάζει έχει ρυθμιζόμενες στροφές ???
Γιατί έχω και έναν χούφτας kress 600W.

• Haha
Reactions: panoss1
εγω περιμενω τον parkside για 7ο τροχο
εχοντας αλλους 4 διαφορετικους, τον παω για πεμπτο.

Αυτό πάντως να το κοιτάξετε, μην το αφήσετε...
Τι τους κάνετε ρε 7 τροχούς ο ένας και 5 ο άλλος, τόσους τροχούς δεν έχουν ούτε οι νταλίκες.

οταν λες μεγαλυτερο εννοεις τον Φ230?
οχι δεν υπαρχει Φ230 με ρυθμιζομενες στροφες.
μονο αν του βαλεις ντιμερακι οπως εκανα εγω

να παρεις τον G6 τον νεο που θα φερει να τον δουλευεις στο χερι που ειναι και ελαφρυτερος ;)

Τι τους κάνετε ρε 7 τροχούς ο ένας και 5 ο άλλος, τόσους τροχούς δεν έχουν ούτε οι νταλίκες.

ειναι που ειμαστε γαργαλιάρηδες και μας γαργαλαει η τσεπη :)

η αληθεια ειναι οτι δεν πανε χαμενοι. αλλος εχει ρυθμιζομενες και του βαζεις συρματοβουρτσα, αλλος ειναι μικρος και βολικος και αντοχικος, αλλος ειναι Φ230 και κοβει με τη μια ολα τα σιδερα, αλλος ειναι στενος και ελαφρυς και τον δουλευεις με ενα χερι.
σαν να εχεις πολλα αυτοκινητα. αλλο για το χωραφι, αλλο για σπορ, αλλο για φορτωμα κλπ :)

Last edited:
Γιατι ρε φιλε, πολλοι ειναι ??? :love:

Ολοι χρειαζονται και δεν τους εχω ολους στον ιδιο χωρο

Μονο εκει που παλευω με την ηλεκτροκολληση θελω 3 μικρους και εναν μεγαλο σε βαση
Ε να μη παρω και το parki να βαλω στην ακρη εναν πολυ φτηνο που εχω και κροταλιζει … αλλα ξεχναω να τον γρασαρω

Last edited:
Εαν πουμε οτι θελεις αλλον για κοπη αλλον για λειανση και αλλον για τροχισμα και στην εξισωση βαλεις και την ρυθμιση στροφων οι 5 ειναι λιγοι....!!!! :ROFLMAO:

Παντως σημερα που επαιζα με το τρισιδιαστατο εκτυπωτακι, εβγαλα και τρια παξιμαδακια Μ8 με διαφορα μεγαλα βηματα που καποιο θα ταιριαζει στην μασκα.

ayivcu9h.jpg

Ηδη ειναι βαμμενα μαυρα, για καθε ενδεχομενο που δεν παραλαβεις απο την αντιπροσωπεια στην ωρα σου :)

Παιδιά, να ρωτήσω..
Με πολυεργαλείο (Bosch π.χ) κόβεις (εύκολα) καινούργιο πλακάκι για το βάλεις κάπου ?
(που θέλει κομμάτι από πλακάκι..)

Παιδιά, να ρωτήσω..
Με πολυεργαλείο (Bosch π.χ) κόβεις (εύκολα) καινούργιο πλακάκι για το βάλεις κάπου ?
(που θέλει κομμάτι από πλακάκι..)

αφου εχεις γωνιακο τροχο, καλυτερα να παρεις ενα δισκο για κεραμικα και να κοψεις τα πλακακια με αυτον.
ετσι θα κανεις ολοισια κοπη και ομορφη και καλυτερα να κοψεις το πλακακι απο την πισω πλευρα του

Την είχα και αυτή την σκέψη, απλά είναι λίγο μεγάλος ο τροχός μου και δεν ξέρω εάν θα το πάω καλά..
Ιδίως σε μικρά κομμάτια..
Ο μάστορας που μας έβαζε τα πλακάκια είχε ένα μικρό τροχό και πολύ λεπτό δίσκο που το χειριζότανε άνετα με το ένα χέρι και έκανε τα κόλπα του! :cool:

πραγματικα κωστη, ο μπλου εχει αστερι! μπλου παιξε κανα τζοκερ :)
βρεθηκες με τα σωστα λεφτα τη καταλληλη στιγμη στο καταλληλο μερος.
πηρες εργαλειο παναλαφρο, ελαφρυτερο και απο πολλα 12βολτα και πηρες μπαταριες για να στησεις ολοκληρα σετ εργαλειων

ευχομαι με το καλο να σου φερει και τα υπολοιπα χρηματα που χρειαζεσαι αναλογα των αναγκων σου. οι αναγκες του καθε ενος ειναι διαφορετικες.
για μενα για παραδειγμα αν και απο τα πιο χρησιμα εργαλεια ειναι ενα περιστροφικο πολυεργαλειο σαν αυτο που λεει ο χιωτης (GRO), ομως επειδη εχω δεντρακια στο κηπο,
η brushless σπαθοσεγα που ειναι εκπληκτικη και την εχω δουλεψει και κοβει πανευκολα σωληνες και μεγαλης διαμετρου σιδερα με την μια και εχει ολοκληρους αντικραδασμικους μηχανισμους μεσα της,
θα ηταν οτι επρεπε χωρις να χρειαζεται να τραβαω μπαλαντεζες. ετσι θα προτιμουσα να αγορασω την σπαθοσεγα παρα το πολυεργαλειο για παραδειγμα
οποιο εργαλειο μπαταριας της bosch κι αν παρεις, ευχομαι να τα χαρεις!

Κατάλαβα! :cool:
Εγώ θέλω να ξανακόψω κάτι σωλήνες που βάζουν δορυφορικές κεραίες.. (τις είχα κάνει κάτι σαν στηρίγματα/προέκταση για να δένω κάτι)
Θα τις ξανακόψω με τον τροχό..

Αυτόν εδώ έχω.. είναι λίγο μεγάλος και βαρύς, θέλει να τον κρατάς με τα 2 χέρια..

Bosch PWS 13-125.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Koλπα με μικρο τροχο και ευκολια κινησεων σε πλακακι ακουει στο ονομα Bosch GWS 12V-76....!!!

View attachment 179357

Ειδαλως θες 125αρη εαν δεν εχεις....

Το ιδανικό! ;)
Με το ένα χέρι τον τροχό και με το άλλο ελέγχεις και το πλακάκι!

Last edited:
  • Like
Reactions: KOSSTV