Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Eιναι πολυ χρησιμο που και τα δυο εχουν εξαγωνο στελεχος και μπαινουν σε ολα τα δραπανα και βιδολογους.

Ποιοτικα μιλωντας μου φαινονται λιγο πολυ τα ιδια και τα δυο, μαλιστα θα εδινα προβαδισμα σε αυτο που εχει ευρος 3-19μμ παρα 4-20μμ.
Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη αποψη καθως εχω βιδακια και ντιζες απο 2μμ και πανω. Καποιος αλλος μπορει να μην ενδιαφερεται για τοσο μικρες διατομες.

• Like
Reactions: KOSSTV
εγω ενα λεω μιας και εχω το φθηνο που περιμενει ο κωστης
προσπαθηστε να το εχετε τροχισμενο
μια μικρη λεπτη λιμιτσα μεσα στις τρυπες, λιγο λιμαρισμα και κανει δουλεια
αν ειναι ατροχιστο ομως, δεν κανει τιποτα
τις ελαχιστες φορες που το χρειαστηκα, καλο ηταν αλλά μην περιμενετε να διαμορφωσει μυτη, θα πρει ομως τα γκριθια

Εγώ μια συμβουλή θα σας δώσω.

Να παίρνετε βίδες στο σωστό μέγεθος.

Χαχαχαχαχα

Ειδικά αν έχετε 100+ βίδες να φτιάξετε.

Εκτός αν έχετε άπειρο χρόνο στη διάθεσή σας και τα αντίστοιχα νεύρα.

• Like
Reactions: n_olympios
Κωστη, παρε οποιο βρεις μπροστα σου, γιατι ηδη εχω δωσει πιο πολλα λεφτα σε ποπ κορν, απ' οτι κοστιζει η φρεζα

4 σελιδες εχουμε γραψει :LOL::LOL::LOL::LOL:
Να δώσεις να παρεις κι άλλα ...και να μην σηκωθείς από την θέση σου γιατί δεν θα έχει συνέχεια...!!!😂

• Haha
Reactions: dk31
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κανείς γιατί είδα 3 σελίδες και έχω περιορισμένο χρόνο,
μετά το κόψιμο της βίδα με τον τροχό λιμάρεται πλάγια την άκρη και τρώει/καθαρίζει τα γρέζια όπως ακριβώς το εξάρτημα που είδα πιο πίσω
Εδώ είναι το κόλπο
Αντί για λίμα περνάς την ντιζα στις 45 μοίρες περιπου πάνω στον δίσκο την ώρα που γυρνάει έχοντας αφήσει το διακόπτη και πάει να σταματήσει .
Με κάνα δυο φορές του παίρνεις το κολάϊ.

Καλησπερα στην ομαδα. Ενδιαφερομαι για ηλεκτρικο αλυσοπριονο χειρος με λαμα γυρω στα 15-20 cm.
Εχω δει κατα καιρους προτασεις απο μελη της ομαδας απο banggood. Εχει κανεις καμια προταση ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο?
Το budget ειναι γυρω στα 50-70 ευρω. Ευχαριστω.

• Like
Reactions: enduras1
Καλημέρα. Θα χρειαστεί να τρίψω μια ξύλινη πέργκολα για να περαστεί ξανά με βερνίκι, όπως και μια λεία σιδερένια πόρτα, είναι και τα 2 σε καλή κατάσταση. Έχω ένα έκκεντρο τριβείο κι ένα τριβείο δέλτα (παλμικό πολυεργαλείο, για τα δύσκολα σημεία).
Βλέπω στο skroutz 3 βασικούς τύπους γυαλόχαρτων της smirdex σε έτοιμες διαστάσεις (330, 355, 510). Ποιόν τύπο και τι κοκκομετρίες θα προτείνατε για την κάθε χρήση; Πιστεύω θα χρειαστώ τουλάχιστον 2-3 διαφορετικά νούμερα για την κάθε εφαρμογή.

Καλησπερα στην ομαδα. Ενδιαφερομαι για ηλεκτρικο αλυσοπριονο χειρος με λαμα γυρω στα 15-20 cm.
Εχω δει κατα καιρους προτασεις απο μελη της ομαδας απο banggood. Εχει κανεις καμια προταση ειτε απο Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο?
Το budget ειναι γυρω στα 50-70 ευρω. Ευχαριστω.
Καλησπερα .

Στα 19.5 εκατοστα ωφελιμο μηκος ειναι η 8αρα λαμα .

Στα 14.5 εκατοστα ωφελιμο μηκος ειναι η 6αρα λαμα .

Αν ηλεκτρικο εννοεις ρευματος δεν εχω δει καποιο με τοσο μικρη λαμα .

Αν εννοεις μπαταριας εξαρταται αν εχεις ηδη μπαταριες καποιου τυπου η πας για αγορα σετ .

Στα πολυ οικονομικα εχει εκπτωσεις στο banggood αυτες τις ημερες στα εργαλεια κηπου .

Να εχεις υπ οψην μονο οτι οσο μεγαλυτερη ειναι η λαμα τοσο μικροτερη διαρκεια μπαταριας θα εχεις λογω τριβων .

Οχταρα λαμα για τα μικρα πριονακια απο banggood την θεωρω μεγαλη . Εξαρα ειναι καλυτερα .

Μπορεις να διαβασεις και τις τελευταιες σελιδες στο θεμα με τα εργαλεια μπαταριας . Αν βολευεσαι με 4αρα λαμα μπορεις να κανεις καλυτερα την δουλεια σου με κινεζικο πριονακι απο σκρουτζ και μπαταρια 2αρα parkside με την πατεντα που γραφω γιατι οι αντιστοιχες μικρες τυπου μακιτα απο bangood δεν ειναι της προκοπης . Η parkside ειναι πολυ κοντα στην ονομαστικη της χωρητικοτητα .

Επισης συμβατο με την πατεντα μπαταριας parkside ειναι αυτο : https://www.e-shop.gr/alysopriono-m...21v-li-ion-2ah-100-kasetina-3030-p-TLS.040290

Αλλα το θεωρω ακριβο . Μπορεις να βρεις αντιστοιχο με μπαταρια τριων επαφων ωστε να ειναι συμβατο με μπαταρια parkside στα μισα χρηματα απο σκρουτζ

Νικολα δεν γραφει οτι ειναι για μικρα μεγεθη....
Ακριβως το ιδιο απο 3mm ειναι αυτο..
Σε αυτην τιμη βρισκουμε και εδω....
Εαν ειναι απο 3mm το αναφερουν...αν ειναι απο 8mm δεν γραφουν...αυτο εχω διαπυστωσει 2 μερες που εχω ψαξει...

ω! οταν το εβαλα λινκ εβγαινε πολυ πιο φθηνα
τωρα βλεπω οτι εχει ανεβει αρκετα.
νομιζω την στιγμη που το εβαλα εβγαινε με μεταφορικα καπου στα 9 ευρω (!)
τι ανεμο? αν κανει βιου ο κοσμος ανεβαινει η τιμη του?
υγ
αυτο λεει οτι ειναι απο 3 μμ εως 19

Καλησπερα .

Στα 19.5 εκατοστα ωφελιμο μηκος ειναι η 8αρα λαμα .

Στα 14.5 εκατοστα ωφελιμο μηκος ειναι η 6αρα λαμα .

Αν ηλεκτρικο εννοεις ρευματος δεν εχω δει καποιο με τοσο μικρη λαμα .

Αν εννοεις μπαταριας εξαρταται αν εχεις ηδη μπαταριες καποιου τυπου η πας για αγορα σετ .

Στα πολυ οικονομικα εχει εκπτωσεις στο banggood αυτες τις ημερες στα εργαλεια κηπου .

Να εχεις υπ οψην μονο οτι οσο μεγαλυτερη ειναι η λαμα τοσο μικροτερη διαρκεια μπαταριας θα εχεις λογω τριβων .

Οχταρα λαμα για τα μικρα πριονακια απο banggood την θεωρω μεγαλη . Εξαρα ειναι καλυτερα .

Μπορεις να διαβασεις και τις τελευταιες σελιδες στο θεμα με τα εργαλεια μπαταριας . Αν βολευεσαι με 4αρα λαμα μπορεις να κανεις καλυτερα την δουλεια σου με κινεζικο πριονακι απο σκρουτζ και μπαταρια 2αρα parkside με την πατεντα που γραφω γιατι οι αντιστοιχες μικρες τυπου μακιτα απο bangood δεν ειναι της προκοπης . Η parkside ειναι πολυ κοντα στην ονομαστικη της χωρητικοτητα .

Επισης συμβατο με την πατεντα μπαταριας parkside ειναι αυτο : https://www.e-shop.gr/alysopriono-m...21v-li-ion-2ah-100-kasetina-3030-p-TLS.040290

Αλλα το θεωρω ακριβο . Μπορεις να βρεις αντιστοιχο με μπαταρια τριων επαφων ωστε να ειναι συμβατο με μπαταρια parkside στα μισα χρηματα απο σκρουτζ
>Αν εννοεις μπαταριας εξαρταται αν εχεις ηδη μπαταριες καποιου τυπου η πας για αγορα σετ .
Ναι, συγνωμη εκανα λαθος στη διατυπωση. Μπαταριας ψαχνω αλλα δυστυχως δεν εχω κανενα αλλο εργαλειο μπαταριας, ολα ειναι ρευματος οποτε δεν υπαρχει διαθεσιμη μπαταρια.

>Μπορεις να διαβασεις και τις τελευταιες σελιδες στο θεμα με τα εργαλεια μπαταριας . Αν βολευεσαι με 4αρα λαμα μπορεις να κανεις καλυτερα την δουλεια σου με κινεζικο πριονακι απο σκρουτζ και μπαταρια 2αρα parkside με την πατεντα που γραφω γιατι οι αντιστοιχες μικρες τυπου μακιτα απο bangood δεν ειναι της προκοπης . Η parkside ειναι πολυ κοντα στην ονομαστικη της χωρητικοτητα .
Ευχαριστω πολυ θα το κοιταξω.