Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Μέτρο αγορασμένο προ διετίας.... Είναι το τρίτο ακριβώς ίδιο που έχω αγοράσει. Το 1ο έσπασε στο ίδιο σημείο, το 2ο ξεχαρβάλωσε το γατζάκι και έδειχνε λάθος μετρήσεις.
Υπάρχει καμιά πρόταση για κάτι λίιιιιιιγο καλύτερο;

Χ34.png

Aν θελεις 3μετρη ταινια, η καινουρια της σειρας DIY Bosch ειναι η πιο ευχρηστη που εχω δοκιμασει. Συστηνεται με κλειστα τα ματια.

Απο κει και περα η Milwaukee, ανεξαρτητου μεγεθους, ειναι κατα τη γνωμη μου οι καλυτερες σε γενικες γραμμες απο ολες τις επωνυμες.

Τα τελευταία λίγα χρόνια η περισσότερο value for money που είχα ήταν αυτές.

Ο μαγνήτης αν σου χρειάζεται (άλλες φορές είναι μπελάς) μπορεί να κρατήσει και τα 8 μέτρα οριζόντια χωρίς να ξεκολλήσει, η ταινία είναι πολύ γερή και δεν λυγίζει, ο μηχανισμός κλειδώματος ...κλειδώνει, δεν κολλάει εύκολα ο μηχανισμός επαναφοράς με χώματα σε συνθήκες εργοταξίου.
Από την άλλη ποτέ δεν είχα μια μετροταινία για πολύ καιρό γιατί ή θα θαφτεί πουθενά, ή θα την πατήσει κανένα μηχάνημα, ή θα την δώσω σε κανέναν που ξέμεινε, ή θα μου την πάρουν καταλάθος, ή επίτηδες... :ROFLMAO:

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Σε facom βλέπω υπάρχει αυτή στα 5μ Χ 25mm η διαστάσεις που είχα και πριν(13€ μια χαρά).
Τα 32mm πλάτος (Milwaukee, stanley) σας έχουν βολέψει καλύτερα; Φαντάζομαι θα στέκεται καλύτερα όταν μετράς στον αέρα χωρίς να πατάει κάπου.

Ο μαγνήτης αν σου χρειάζεται (άλλες φορές είναι μπελάς) μπορεί να κρατήσει και τα 8 μέτρα οριζόντια χωρίς να ξεκολλήσει, η ταινία είναι πολύ γερή και δεν λυγίζει, ο μηχανισμός κλειδώματος ...κλειδώνει, δεν κολλάει εύκολα ο μηχανισμός επαναφοράς με χώματα σε συνθήκες εργοταξίου.
Από την άλλη ποτέ δεν είχα μια μετροταινία για πολύ καιρό γιατί ή θα θαφτεί πουθενά, ή θα την πατήσει κανένα μηχάνημα, ή θα την δώσω σε κανέναν που ξέμεινε, ή θα μου την πάρουν καταλάθος, ή επίτηδες... :ROFLMAO:
Δουλεύω ελάχιστα με σίδερα. Οπότε ο μαγνήτης φαντάζομαι δεν θα με βολέψει, θα μαζεύει και διάφορα που κυκλοφορούν μαζί με τις σκόνες στο εργαστήρι.

Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Σε facom βλέπω υπάρχει αυτή στα 5μ Χ 25mm η διαστάσεις που είχα και πριν(13€ μια χαρά).
Τα 32mm πλάτος (Milwaukee, stanley) σας έχουν βολέψει καλύτερα; Φαντάζομαι θα στέκεται καλύτερα όταν μετράς στον αέρα χωρίς να πατάει κάπου.

Επειδη εχω αυτη τη σειρα της Facom, ειναι πολυ λεπτη και δεν εχει καμμια σχεση με την στιβαροτητα αλλα και ποιοτητα της αντιστοιχης Milwaukee.
Επισης το φρενο οταν μαζευει η ταινια ειναι πολυ σημαντικο στοιχειο κατα τη γνωμη μου,.

• Like
Reactions: newbie and dk31
Εγω αγορασα 4-5 απο αυτα και ειμαι οκ.

Απροβληματιστη λειτουργια μεχρι τωρα και το βασικοτερο εχεις παντα μια οταν την χρειαστεις.
Ωραίος ο Κυριάκος. Αν έχει όντως 3,45€ θα πάρω ένα να υπάρχει. Κατά τα άλλα πάμε για το Milwaukee μια και γράψατε τα καλύτερα.

Κυριάκο, έχω ήδη ένα μικρό stanley για εφεδρικό συν το δικό σου (το παρήγγειλα) συν το μιλόκι οπότε δεν ξεμένω με τίποτα. Έγραψαν πριν τα παιδιά για στιβαρότητα κλπ οπότε μήπως δεν έχει τις ίδιες πιθανότητες να χαλάσει με το προηγούμενο - δεν ξέρω, θα δείξει. Κανονικά συμφέρει περισσότερο να πάρεις τα φτηνότερα που προτάθηκαν, αλλά μια και είναι χαμηλό το εύρος τιμής, ας πάμε για το σούπερ-ντούπερ.

Εχω παρει 2....αρκετα καλη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα...

Μέτρο αγορασμένο προ διετίας.... Είναι το τρίτο ακριβώς ίδιο που έχω αγοράσει. Το 1ο έσπασε στο ίδιο σημείο, το 2ο ξεχαρβάλωσε το γατζάκι και έδειχνε λάθος μετρήσεις.
Υπάρχει καμιά πρόταση για κάτι λίιιιιιιγο καλύτερο;
τη κυριακη εσπασε και η δικια μου (κινεζικη του 1 ευρω)....κατευθυνθηκα προς την αγορα μιας τοταλ 5μ χ 25. Αυριο θα την εχω και θα σας πω εντυπωσεις

Αν και πήγες σε Milwaukee απλά να αναφέρω ότι η νέα σειρά της facom είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτήν που έβαλες και η διαφορά στην τιμή μικρή https://www.skroutz.gr/s/10508761/F...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Σαν φθηνή λύση θα πρότεινα την dexter Pro με τριετή εγγύηση από τα Leroy https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...a-harakes/metro-5m-x-25mm-dexter-pro-85609122

• Like
Reactions: dk31 and nikfor
Last edited:
Καλησπέρα σε όλους.
Υπάρχει πλέον έντονη η ανάγκη ενός πολύ καλού παγκοπριονου και ενός value for money router για να μπει ανάποδα σε πάγκο για καποιες ειδικές κατασκευές.
Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη