Δουλεύω ελάχιστα με σίδερα. Οπότε ο μαγνήτης φαντάζομαι δεν θα με βολέψει, θα μαζεύει και διάφορα που κυκλοφορούν μαζί με τις σκόνες στο εργαστήρι.Τα τελευταία λίγα χρόνια η περισσότερο value for money που είχα ήταν αυτές.
Ο μαγνήτης αν σου χρειάζεται (άλλες φορές είναι μπελάς) μπορεί να κρατήσει και τα 8 μέτρα οριζόντια χωρίς να ξεκολλήσει, η ταινία είναι πολύ γερή και δεν λυγίζει, ο μηχανισμός κλειδώματος ...κλειδώνει, δεν κολλάει εύκολα ο μηχανισμός επαναφοράς με χώματα σε συνθήκες εργοταξίου.
Από την άλλη ποτέ δεν είχα μια μετροταινία για πολύ καιρό γιατί ή θα θαφτεί πουθενά, ή θα την πατήσει κανένα μηχάνημα, ή θα την δώσω σε κανέναν που ξέμεινε, ή θα μου την πάρουν καταλάθος, ή επίτηδες...![]()
Παιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Σε facom βλέπω υπάρχει αυτή στα 5μ Χ 25mm η διαστάσεις που είχα και πριν(13€ μια χαρά).
Τα 32mm πλάτος (Milwaukee, stanley) σας έχουν βολέψει καλύτερα; Φαντάζομαι θα στέκεται καλύτερα όταν μετράς στον αέρα χωρίς να πατάει κάπου.
Ωραίος ο Κυριάκος. Αν έχει όντως 3,45€ θα πάρω ένα να υπάρχει. Κατά τα άλλα πάμε για το Milwaukee μια και γράψατε τα καλύτερα.Εγω αγορασα 4-5 απο αυτα και ειμαι οκ.
Απροβληματιστη λειτουργια μεχρι τωρα και το βασικοτερο εχεις παντα μια οταν την χρειαστεις.
Εχω παρει 2....αρκετα καλη ποιότητα σε όλα τα επίπεδα...Τα τελευταία λίγα χρόνια η περισσότερο value for money που είχα ήταν αυτές.
Ο μαγνήτης αν σου χρειάζεται (άλλες φορές είναι μπελάς) μπορεί να κρατήσει και τα 8 μέτρα οριζόντια χωρίς να ξεκολλήσει, η ταινία είναι πολύ γερή και δεν λυγίζει, ο μηχανισμός κλειδώματος ...κλειδώνει, δεν κολλάει εύκολα ο μηχανισμός επαναφοράς με χώματα σε συνθήκες εργοταξίου.
Από την άλλη ποτέ δεν είχα μια μετροταινία για πολύ καιρό γιατί ή θα θαφτεί πουθενά, ή θα την πατήσει κανένα μηχάνημα, ή θα την δώσω σε κανέναν που ξέμεινε, ή θα μου την πάρουν καταλάθος, ή επίτηδες...![]()
τη κυριακη εσπασε και η δικια μου (κινεζικη του 1 ευρω)....κατευθυνθηκα προς την αγορα μιας τοταλ 5μ χ 25. Αυριο θα την εχω και θα σας πω εντυπωσειςΜέτρο αγορασμένο προ διετίας.... Είναι το τρίτο ακριβώς ίδιο που έχω αγοράσει. Το 1ο έσπασε στο ίδιο σημείο, το 2ο ξεχαρβάλωσε το γατζάκι και έδειχνε λάθος μετρήσεις.
Υπάρχει καμιά πρόταση για κάτι λίιιιιιιγο καλύτερο;
Αν και πήγες σε Milwaukee απλά να αναφέρω ότι η νέα σειρά της facom είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με αυτήν που έβαλες και η διαφορά στην τιμή μικρή https://www.skroutz.gr/s/10508761/F...utm_source=android&utm_campaign=skroutz_shareΠαιδιά, ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις. Σε facom βλέπω υπάρχει αυτή στα 5μ Χ 25mm η διαστάσεις που είχα και πριν(13€ μια χαρά).
Τα 32mm πλάτος (Milwaukee, stanley) σας έχουν βολέψει καλύτερα; Φαντάζομαι θα στέκεται καλύτερα όταν μετράς στον αέρα χωρίς να πατάει κάπου.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.