γεια σε ολους...δανειστηκα μια σεγα ΤΟΤΑΛ για να κοψω μελαμινη. θελω καθαρη κοπη για ν αμπει σοκοροταινια
Εχει την αμνισια λαμα ξυλου με 8 δοντια στην ιντσα.
θα χρεαστω πιο ψιλο δοντι?
και θα εχω καθεη κοπη, ή θα λυγιζει η λαμα?
Κοψιμο μελαμινης για σοκοροταινια μονο ο Chuck Norris και εγωμε λαμα clean cut της Stanley
και αυτο οχι για μεγαλες δουλειες που απαιτουν εκτεταμενες συναρμολογησεις ή σοβαρες απαιτησεις
καλαισθησιας.
Πόρτες να.μας πεις...!!!εχει κανεις εμπειρια απο αυτα τα προστατευτικα μυτης φθ=υσσιγιων σιλικονης κτλ?
μωρε γελοια ειναι...αλλα καταναλωνω τοσο λιγες ποσοτητες κια τοσο αργα, που αν δεν δουλευουν θα παει τζαμπα καποιο ακριβο φυσιγγιο... Και την στιγμη που το χρειαζεσαιΠόρτες να.μας πεις...!!!
Το.ποσο είναι γελοίο για δοκιμη. !!!

Δυστυχώς σε αυτές τις μικρές πριονοκορδέλλες όλες σπάνε, σχετικά εύκολα και γρήγορα οπότε ότι και να βάλεις....εσπασε η κορδελλα YATO
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...la-12x1140mm-yato-85200996?ref=reccodo-search
View attachment 257008
απο το Parkside PMB 1100 B2
View attachment 257010
εχετε να προτεινετε καποια για την αντικατασταση;
εσπασε η κορδελλα YATO
https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...la-12x1140mm-yato-85200996?ref=reccodo-search
View attachment 257008
απο το Parkside PMB 1100 B2
View attachment 257010
εχετε να προτεινετε καποια για την αντικατασταση;
βρισκομαι στα νοτια προαστια οποτε ειμαι μακρια
οχι, τα δοντια ειναι αψογα, αλλα την πατησα, φανταζομαι, επειδη την προηγουμενη εβδομαδα εκανε πολυ δουλεια αλλα μετα ξεχασα να την χαλαρωσω και την αφησα ετσι στο μηχανημα, τεντωμενηΑν η ΥΑΤΟ δεν έχει πρόβλημα στα δόντια, πήγαινε να την κολλήσεις γιατί είναι αρκετά ακριβή.
ειναι η δευτερη που αλλαζω σε δυο χρονια, αρα μαλλον εχεις δικιο. Πλεον εχω να αλλαξω κορδελα καποια χρονια, ακομα και στις Proxxon που εχουν απο λεπτες εως παρα πολυ λεπτες κορδελες. Το μυστικο λοιπον δεν ειναι τι κοβεις, ειναι ΠΩΣ το κοβεις. Θελει τροπο..
εχουμε καποια προταση;Και λίγη λίπανση με κανένα κεράκι δεν κάνει κακό φυσικά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.