Ερωτήσεις για Εργαλεία και Αναλώσιμα.

Παιδες μηπως γνωριζετε εαν η vitex βγαζει χρωματα λαδομπογιας σε spray? Θελω το αντιστοιχο νουμερο 47 (πρασινο σκουρο). Μερσι!

Παιδες μηπως γνωριζετε εαν η vitex βγαζει χρωματα λαδομπογιας σε spray? Θελω το αντιστοιχο νουμερο 47 (πρασινο σκουρο). Μερσι!
Οχι Μιχαλη...
Θα πρεπει να πας σε χρωματοπωλειο που κατασκευαζει σπρευ και να εχει μεσα στον υπολογιστη τους κωδικους τις vitex για να στο φτιαξει..

Ερωτηση...
Η ryoby δεν εχει πιστολι μπαταριας..;
Ανετα θα μπορουσες να βαλεις το ντουκο.

• Sad
Reactions: Χιωτης
Βεβαιως και εχει η Ryobi, αλλα τα πιστολια βαφης ειναι απο τα ελαχιστα εργαλεια μπαταριας που δεν σκεφτομαι να αγορασω ποτε.
Εχω ενα ηλεκτρικο πιστολι βαφης bosch αλλα δεν παλευω με τιποτα το καθαρισμα, το βουλωμα και την ενιοτε ανομοιομορφη στρωση των χρωματων διαλυτη..

Ασε που δεν αξιζει ο κοπος για 8 (ακριβως 8 πινελιες) που θελω να κανω στην γκαραζοπορτα. Θα τις κανω με το πινελο.

• Like
Reactions: enduras1 and KOSSTV
Μιχάλη, η motip είναι μάρκα διαδεδομένη για σπρέι - έχει και σε αλκυδικό χρώμα. Η απόχρωση RAL6002 είναι το κλασσικό κυπαρισσί και νομίζω είναι ίδιο ή κοντά σε αυτό που ψάχνεις. Αν θες ντε και καλά ακριβώς την ίδια απόχρωση πάρε τηλέφωνο την εταιρία και ρώτα σε τι κωδικό RAL αντιστοιχεί το δικό τους "47".

Βεβαιως και εχει η Ryobi, αλλα τα πιστολια βαφης ειναι απο τα ελαχιστα εργαλεια μπαταριας που δεν σκεφτομαι να αγορασω ποτε.
Εχω ενα ηλεκτρικο πιστολι βαφης bosch αλλα δεν παλευω με τιποτα το καθαρισμα, το βουλωμα και η ενιοτε ανομοιομορφη στρωση των χρωματων διαλυτη..

Ασε που δεν αξιζει ο κοπος για 8 (ακριβως 8 πινελιες) που θελω να κανω στην γκαραζοπορτα. Θα τις κανω με το πινελο.
Αμα ειναι για τοσο λιγα παρε το χρωμα και κανε τες με πινελο της ριγας..

• Like
Reactions: Χιωτης
Μιχάλη, η motip είναι μάρκα διαδεδομένη για σπρέι - έχει και σε αλκυδικό χρώμα. Η απόχρωση RAL6002 είναι το κλασσικό κυπαρισσί και νομίζω είναι ίδιο ή κοντά σε αυτό που ψάχνεις. Αν θες ντε και καλά ακριβώς την ίδια απόχρωση πάρε τηλέφωνο την εταιρία και ρώτα σε τι κωδικό RAL αντιστοιχεί το δικό τους "47".

Πολυ καλη πληροφορηση Δημητρη, Θα το δοκιμασω σιγουρα το αλκυδικο της Μotip και ειναι μαλλον ο κωδικος RAL6002 (πρασινο κυπαρισι).

Για σιγουρια, εχω ηδη στειλει ερωτημα στην Vitex να με πληροφορισει σε ποιο RAL αντιστοιχει το 47 της Vitex/Verolac.

Πολυ καλη πληροφορηση Δημητρη, Θα το δοκιμασω σιγουρα το αλκυδικο της Μotip και ειναι μαλλον ο κωδικος RAL6002 (πρασινο κυπαρισι).

Για σιγουρια, εχω ηδη στειλει ερωτημα στην Vitex να με πληροφορισει σε ποιο RAL αντιστοιχει το 47 της Vitex/Verolac.
Καλα εκανες.και εστειλες ερωτημα αλλα δεν νομιζω να σου απαντησουν...

Σε καθε περιπτωση νομιζω οτι ταιριαζει περισσοτερο το ral 6002..

20260702_061441.jpg

Mπραβο βρε Κωστη για το συγκριτικο με τις φωτο, γιατι ειχα μια αμφιβολια επειδη εχω δυσχρωματοψια, δεν ξεχωριζω τοσο καλα τις αποχρωσεις.. (y) (y)

• Like
Reactions: KOSSTV
Ναι αξιζουν αρκει να ειναι σιδηρου και οχι τυπου κραματος σιδηρου..
Εχω παρει πριν απο 2 χρονια απο Temu ενα ζευγαρι και ειναι πολυ καλα για τα χρηματα τους..
Βγαζει και η Parkside με 10 ευρω το ενα....εξισου καλα και αυτα.

• Like
Reactions: kostis
Το Parkside το είχε φέρει στην αρχή της χρονιάς στα 7€ το ένα (για 150kg, 23εκ ανύψωση). Εμπειρία δεν έχω - δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.

• Like
Reactions: kostis and KOSSTV
Εγώ το χρησιμοποίησα για να κρατήσω ένα κάγκελο που είχε πέσει και ήθελε βιδώμα.
Μια χαρά το σήκωσε και το κράτησε στην θέση του.
Το μόνο που έχουν τα parki, είναι ότι έχουν απότομο χαμηλωμα.

• Like
Τα βρισκω ακριβα την στιγμη μαλιστα που ΔΕΝ αναφερουν ουτε μεγ. βαρος ανυψωσης αλλα ουτε και το παχος του βραχιονα ανυψωσης (θα χωραει κατω απο μια πορτα?) , χαρακτηριστικά τα οποια ειναι βασικοτατα και παρεμπιπτοντως παρεχονται στα πανακριβα ανυψωτικα στο λινκ που εβαλες απο το Αμαζον.

Θα προτιμουσα, αν δεν βιαζομουν, τα ανυψωτικα απο το Lidl που ειναι μια χαρα και με λιγο τροπο στη σκανδαλη, το χαμηλωμα μπορει να γινει ομαλο.
Υπαρχουν στην πιατσα και φτηνοτερα, κατω απο 10 ευρω το τεμαχιο.

• Like
Reactions: kostis
Αυτά τα βλέπω πιο καλά (αλλά και αυτά ακριβά σε σχέση με του Lidl). Βέβαια έχουν και slow ταχύτητα στο κατέβασμα.
Οκ με του Lidl αλλά άντε να τα ξαναφέρει... ...ποτέ δεν ξέρεις σε πόσο καιρό θα είναι.

• Like
Nαι αυτα ειναι τα καλυτερα σε αυτο το price range με σαφη ενδειξη για αργο και γρηγορο κατεβασμα. Δυστυχως δεν φαινεται να στελλει Ελλαδα.