Ερωτήσεις για Nova και δορυφορική λήψη.

Καλημέρα σε όλους ! Χθές έκλεισα συμβόλαιο με την Forthnet και την Nova (την προσφορά) . Μου έδωσαν

Δορυφορικό πιάτο 65cm. nova
Panasat 1110 αποκωδικοποιητής με κάρτα
Router για το Internet (έναν Thomson)

Σήμερα θα έρθει ο τεχνικός να το εγκαταστήσει.

Μία ερώτηση. Tα καλώδια που έχει μέσα το πιάτο, δεν είναι καλά? Θα δώ μεγάλη διαφορά με άλλο καλώδιο ? Το scart ?

Δε θα δεις καμία διαφορά με άλλα καλώδια (στην καλύτερη θα είναι αμελητέα). Μόνο πρόσεξε να βάλεις στα settings της εικόνας του αποκωδικοποιητη RGB mode, αυτό έχει τεράστια διαφορά. Κατα 99% θα στο ρυθμίσει ο τεχνικός.

Πρώτο βήμα ΘΕΤΙΚΟ ! Μόλις βάλαμε το ΝΟVA και πιάνει τέλεια! βρήκα όλα τα κανάλια που ήθελα (πέρα του ΝΟΒΑ) και τα ελληνικά τα δείχνει ΤΖΑΜΙ ! (το λέω γιατι είμαι σε θέση που δεν πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά η κεραία!!!)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η 42άρα Philips 1080p τηλεόραση που έχω αγοράσει εδώ κ ένα χρόνο, ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ!

Εννοείς σε HD κανάλια? Σίγουρα! Αλλά το 90% είναι αναλογικά..

Πάντως τα κανάλια του εξωτερικού ρε παιδιά, (πχ τα Mediaset του Berlusconi, δλδ. Canal 5 , Italy 1, Retrequatro κτλ.) είναι ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ απο τα δικά μας... ακόμα κ εκεί.. χάλια είμαστε..

τελικά το καλύτερο πράγμα στην Ελλάδα, είναι το σουβλάκι...!

Να πώ και κάτι άλλο? Έχω ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ με το Τηλεκοντρόλ του Panasat 1110! Μιλάμε κολλάει τρελά! (ή κολλάει ο Panasat, και μου φαίνεται πως κολλάει εκείνη την ώρα το τηλεκοντρόλ?) Δεν πιάνει καθόλου καλά! Ώρες ώρες παίζει κανονικότατα, αλλά αν το πιάσει σου σπάει τα @@ μέχρι να ξαναδουλέψει!!! Γίνεται να κάνω κάτι ?

Last edited:
Kάτσε να σταματήσει εδώ που βρίσκομαι η βροχή και έχω φύγει με τη μία να αγοράσω μπαταρίες!

Εσάς παιδιά παίζει κανονικά το τηλεκοντρόλ ? Κανένα πρόβλημα έτσι?

Πήρα και στη ΝΟΒΑ και μου είπαν
1. Να αλλάξω τις μπαταρίες (όπως είπες κ εσύ Afam)
2. Να πάω σε έναν τεχνικό (με τιο τηλεκοντρόλ και τον δέκτη) να τα κοιτάξει μήπως χρειάζονται άλλαγμα.

Παιδιά, βρήκα τί φταίει !!! είναι κουφό , όμως είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό ! Το τηλεκοντρόλ του Panasat 1110 τρώει κόλλημα με την τηλεόραση. Μόλις ΚΛΕΙΣΩ την τηλεόραση παίζει κανονικότατα!! κουφό ?? ?!!!

Τώρα έβαλα το panasat στην άλλη πλευρά της τηλεόρασης ΜΑΚΡΙΑ απο το "μάτι" της TV και φαίνεται να παίζει μια χαρά!

ΑΝ, λέω ΑΝ, μου το ξανακάνει , υπάρχει τρόπος να αλλάξω (όχι εγώ, κάποιος τεχνικός της ΝΟΒΑ) μπορεί να αλλάξει την συχνότητα Panasat 1110 <-> τηλεκοντρόλ ???? Ωστε να έχουν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική συχνότητα με την τηλεόραση και να μην μπερδεύονται ???

παίζει μια πιθανότητα αλλά αυτό θα μας το πει με σιγουριά κάποιος τεχνικός....

Εννοείς σε HD κανάλια? Σίγουρα! Αλλά το 90% είναι αναλογικά..

Πάντως τα κανάλια του εξωτερικού ρε παιδιά, (πχ τα Mediaset του Berlusconi, δλδ. Canal 5 , Italy 1, Retrequatro κτλ.) είναι ΚΛΑΣΗΣ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ απο τα δικά μας... ακόμα κ εκεί.. χάλια είμαστε..

τελικά το καλύτερο πράγμα στην Ελλάδα, είναι το σουβλάκι...!

Που πιάνεις με νόβα τα mediaset?

Που πιάνεις με νόβα τα mediaset?

Δεν είναι μέσα στο μπουκέτο της ΝΟΒΑ αλλα τα πιάνω μέσω Hotbird.. τα βρήκα στο www.kingofsat.net και τα πέρασα στον αποκωδικοποιητή.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν μιλάω για τα συνδρομητικά του Mediaset !!! Mιλάω για τα 2 ελεύθερα! (Italy1,Retequatro,Canal 5)

Πρώτο βήμα ΘΕΤΙΚΟ ! Μόλις βάλαμε το ΝΟVA και πιάνει τέλεια! βρήκα όλα τα κανάλια που ήθελα (πέρα του ΝΟΒΑ) και τα ελληνικά τα δείχνει ΤΖΑΜΙ ! (το λέω γιατι είμαι σε θέση που δεν πιάνει ΚΑΘΟΛΟΥ καλά η κεραία!!!)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η 42άρα Philips 1080p τηλεόραση που έχω αγοράσει εδώ κ ένα χρόνο, ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ!

Καλά , φίλε μου πρέπει να είχες και πολύ χάλια λήψη !
Υποθέτω χιονάκι , είδωλα και ποιος ξέρει τί άλλο.... :smile:

Να σε ρωτήσω κάτι , μέσα στο menu του Panasat 1110 έχει στο ''Εγκατάσταση Δικτύων'' 18 θέσεις σύνολο.
Εσύ πόσες δικές σου έχεις βάλει ;

Από το satleo.gr με πληροφορίες απο το media-industry.blogspot.com

"Η Nova, διά του Λάμπη Tαγματάρχη (κατά την παρουσίαση του προγράμματος της), άφησε ένα παράθυρο επικοινωνίας με το Σκάι:

«Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα βρούμε μια φόρμουλα συνεργασίας με το Σκάι» είπε ο Λάμπης Tαγματάρχης, κάνοντας λόγo για «παρεξηγήσεις» που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά και «υπερβολές». «Γιατί υπερβολή είναι» είπε «το γεγονός ότι έχουν τον πρώτο αγώνα της αγωνιστικής. Έχει τον πρώτο σε ώρα μετάδοσης -όχι σε ενδιαφέρον-, ότι είμαστε η πιο ακριβή τηλεόραση της Ευρώπης. Ε, δεν είμαστε», σημείωσε χαρακτηριστικά."

Και μετά περιμένουμε να ρίξει κάποτε η Nova τις τιμές της.

Απάντηση: Re: Ερωτήσεις για Nova και δορυφορική λήψη.

Να σε ρωτήσω κάτι , μέσα στο menu του Panasat 1110 έχει στο ''Εγκατάσταση Δικτύων'' 18 θέσεις σύνολο.
Εσύ πόσες δικές σου έχεις βάλει ;
Μην υπερβείτε τα 600 κανάλια tv radio γιατί μετά αρχίζουν τα κολλήματα.