Ερωτήσεις για Nova και δορυφορική λήψη.

Και συνεχίζω.......
Αλλάζω πιάτο η όχι ; (Νομίζω χρειάζεται κινητό πιάτο)
Για το card splitter system τι ακριβώς κάνει και που το βρίσκω;
Να φανταστώ ότι δεν μπορώ να βλέπω στο σαλόνι κανάλι απο hotbird και στο υπνοδωμάτιο απο astra. Σωστά ;
Ευχαριστώ

Αν ενδιαφερεσαι για Hotbird & Astra μονο δεν χρειαζεσαι κινητο πιατο και ισχυει οτι σου ανεφερα παραπανω.
Card splitter πουλανε πολλα καταστηματα ηλεκτρονικων ειδων και βασιζεται στη νομιμη καρτα σου η οποια μοιραζει μεσω του συστηματος το σημα σε 3 συνηθως clients καθενας απο τους οποιους μπορει να εχει διαφορετικο προγραμμα την ιδια χρονικη στιγμη.
Αν δεν κανω λαθος η διανομη στους clients δεν επιτρεπει εικονα απο αλλο δορυφορο.
Νικος

Και να συμπληρώσω ότι για να βλέπεις σε δύο δωμάτια διαφορετικά κανάλια, θα πρέπει να τοποθετήσεις στο πιάτο σου διπλά lnb από τα οποία μέσω διακοπτών diseqc θα κατεβαίνουν δύο καλώδια στο σπίτι σου. Ενα για κάθε δέκτη δηλαδή.

Παιδιά ευχαριστώ. Αυτή είναι η μόνη λύση ή υπάρχει και άλλος τρόπος ;
Επίσης χονδρικά (στο περίπου) πόσα λεφτά να υπολογίζω ;

Re: Απάντηση: Ερωτήσεις για Nova και δορυφορική λήψη.

Και να συμπληρώσω ότι για να βλέπεις σε δύο δωμάτια διαφορετικά κανάλια, θα πρέπει να τοποθετήσεις στο πιάτο σου διπλά lnb από τα οποία μέσω διακοπτών diseqc θα κατεβαίνουν δύο καλώδια στο σπίτι σου. Ενα για κάθε δέκτη δηλαδή.

Έχουμε πρόβλημα στο μήκος των καλωδίων; Δηλαδή πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο μικρά ή δεν παίζει ρόλο ;

Παιδια καλησπερα σας!Ειμαι ολοκαινοθριοσ στο σιτι μολισ τωρα γραφτηκα!!!:))
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!!!Συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει αλλα υπαρχουν παρα πολλα ποστς για να ψαξω!!!Εχω τον panasat 1110 για νοβα κλασικα....!θα ηθελα να κανω ληψη και απο τον hellas sat.....αυτο μπορει να γινει αν βαλω δευτερο lnb στο ιδιο πιατο?το πιατο μοθ ειναι 1.00μ.!φυσικα εννοω χωρισ να αλλαξω αποκωδικοποιητη!μπορει να υποστιριξει ο panasat 1110 2o lnb?EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΟΝ!!!

δευτερο πιατο θες για hellasat

συνεργασια με Lnb >θα σου πουν παιδια που εχουν τετοιο δεκτη

Παιδια καλησπερα σας!Ειμαι ολοκαινοθριοσ στο σιτι μολισ τωρα γραφτηκα!!!:))
θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!!!Συγνωμη αν εχει ξαναειπωθει αλλα υπαρχουν παρα πολλα ποστς για να ψαξω!!!Εχω τον panasat 1110 για νοβα κλασικα....!θα ηθελα να κανω ληψη και απο τον hellas sat.....αυτο μπορει να γινει αν βαλω δευτερο lnb στο ιδιο πιατο?το πιατο μοθ ειναι 1.00μ.!φυσικα εννοω χωρισ να αλλαξω αποκωδικοποιητη!μπορει να υποστιριξει ο panasat 1110 2o lnb?EΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΟΝ!!!

αλλα το καλυτερο βαλε moter και αλλαξε δεκτη

Μία παρενθεσούλα...

Από σήμερα Τρίτη 20 Οκτωβρίου, και το κανάλι Boomerang μιλά ελληνικά !
Οι φωνές των καρτούν, μεταγλωττισμένες πλήρως.

Boomerang-logo_%28CN%29.png