ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Συγνωμη Σπυρο, δεν υπαρχει καμμια διαφορετικη κατευθυνση. Δικη σου υποθεση ειναι αυτο !

Ε Χρήστο τώρα.
Οι χειρισμοί σου ήταν αντιστρόφως ανάλογοι τών ικανοτήτων σου και τής προσφοράς σου.
Καλημέρα.
Πάω γιά δουλειά.

Ενω των υπολοιπων ηταν αναλογοι .....

Αστο βρε Σπυρο τωρα .

Καλη δουλεια !

Απο εμενα παντως το θεμα εχει ληξει.

Μολις με ενημερωσε ο Δ. Παναγιωτίδης ,ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν συγκεντρωθεί οι απαραίτητες 5 προτάσεις υποψηφιότητας.

Πλεον θεωρω τουλαχιστον υποχρεωση μου να αποσυρω την αιτηση μου προς το σωματειο, κατι που εκανα ηδη σε απαντηση μου προς το Δημητρη.

Θα ηταν γαιδουρια απο μερους μου να συνεχισω τις προσπαθειες , εφοσον δεν υπαρχουν 5 μελη που να θεωρουν οτι κατι μπορω να προσφερω.

Ευχαριστω πολυ για τη διαθεση του χρονου σας και καλη συνεχεια !

Χρήστο ,οι 63-64 μέρες μπορεί να σήμαιναν και θετικά πράγματα.
Αλλά δυστυχώς για να βγουν αυτά στην επιφάνεια, θα έπρεπε να υπάρξει και μία δίοδος.
Όταν βουλώνεις όλες τις τρύπες μόνος σου ,δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένεις υποκριτικές στάσεις.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Σπύρο.

Το τι κάνουν ορισμένοι δεν με αφορά. Όλοι θα κριθούμε. Οι διαδικασίες υπάρχουν.
Αυτό που θα έπρεπε να σ´ενδιαφέρει είναι το τι κάνεις εσύ.

Πολύ φιλικά όλα τα από πάνω.

Και κάτι άλλο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει μπει κανένας Σπανακοδημητροπαπαδόπουλος στο σωματείο. Είναι όλοι επώνυμα μέλη με διάθεση για προσφορά.

Ανεξαρτητα απο το τι μπορει να ζητα "ηθικα" το φορουμ για να σε δεχτει στο σωματειο, εγω θα ηθελα να μπορει να γινει ενα μεγαλο σφουγγαρι αποδοχης ΟΛΩΝ ανεξαρτητως , ακομα και ατομα που στο παρελθον εχουν λοιδωρησει εχουν συγκρουστει η εχουν προσβαλλει το φορουμ η προσωπα εντος αυτου-δικαιως η αδικως δεν το εξεταζω στην παρουσα-.

Αλλωστε ολοι μαθαινουν απο τα λαθη τους η απο τα μη λαθη τους και αξιζουν μιας δευτερης η τριτης ευκαιριας.

Προσωπικα πιστευω οτι ειναι ο μονος δρομος αυτος για να γινει ενα φορουμ ΜΕΓΑΛΟ πραγματικα και κοινης αποδοχης.

Και θα συμφωνησω με εναν προλαλησαντα οτι η υπαρξη κι αλλων φορουμ δεν πρεπει σε καμμια περιπτωση να γινεται κοκκινο πανι εφοσον η συμμετοχη καποιου σε ενα φορουμ- με βαση την ουσιαστικη προσφορα του- δεν δημιουργει προβληματα αλλα αντιθετα διαφημιζει το ιδιο το φορουμ και τις δραστηριοτητες του.

ΥΓ

και για να κλεισω μια ερωτηση στον Κωστα Λυμπεροπουλο.....

Αν εγραφα στην υπογραφη μου οτι εχω ενα φορουμ ιδιου περιεχομενου στην Δανια η την Σομαλια θα ηταν εξισου μεμπτο??

Και κάτι άλλο.
Μέχρι στιγμής δεν έχει μπει κανένας Σπανακοδημητροπαπαδόπουλος στο σωματείο. Είναι όλοι επώνυμα μέλη με διάθεση για προσφορά.

Δημήτρη, ο Χρήστος δεν έχει "διάθεση για προσφορά". Ο Χρήστος έχει "φτύσει αίμα" για αυτό το χώρο.
Καί σε εποχές πολύ πιό δύσκολες από τη σημερινή των 12.000 μελών που είναι και η χαρά των "εκπροσώπων".
Το αν θα τον δεχτείτε ή όχι είναι δικό σας θέμα. Κάντε ότι θέλετε, σεβαστή η απόφασή σας, απλά θα μπορούσατε να το κάνετε με λίγο πιό κομψό τρόπο.

Re: Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Δημήτρη, ο Χρήστος δεν έχει "διάθεση για προσφορά". Ο Χρήστος έχει "φτύσει αίμα" για αυτό το χώρο.
Καί σε εποχές πολύ πιό δύσκολες από τη σημερινή των 12.000 μελών που είναι και η χαρά των "εκπροσώπων".
Άσχετο με τον Χρήστο (ή κάθε Χρήστο):

Με αυτό που λες Μπάμπη, είναι σαν να εννοείς ότι το να είσαι μέλος του Σωματείου αποτελεί επιβράβευση των μέχρι σήμερα προσπαθειών σου.

Και αναρωτιέμαι:

- Χρειαζόμαστε ʽεπίσημηʼ επιβεβαίωση;

- Πρέπει να κοιτάμε πίσω ή μπροστά;

Δεν ξέρω, για να μην παρεξηγηθώ, σκέψεις κάνω...

Η διάθεση για προσφορά κρίνεται ΚΑΙ απ το παρελθόν κάποιου, ιδιαίτερα σε δύσκολες στιγμές.

Νομίζω πως αυτό που εννοεί ο Μπάμπης (ας με διορθώσει) είναι πως του φαίνεται περίεργο (και μένα) για έναν άνθρωπο τόσο γνωστό και με τόσο μεγάλη συνεισφορά (οκ και διενέξεις κ.α.), να μην μπορεί να μαζέψει τις απαιτούμενες 5 "περγαμηνές".

Εμενα μου φαινεται πολυ περιεργο παντως να μην υπαρχουν 5 μελη που να μην προτειναν τον Χρηστο.

Και "δενει με την περιεργεια μου αυτη, το οτι μελος του σωματειου συμβουλεψε τον Χρηστο παραπανω να αλλαξει για αρχη την υπογραφη του....

Με το να "κλωτσάμε την καρδάρα με το γάλα", η όποια προσφορά μας, είναι μια τρύπα στο νερό...

Που εχει αυτο εφαρμογη στην κουβεντα μας εδω ομως ?

Επίσης, με το να προσπαθούμε να κατευθύνουμε τη συζήτηση όπου μας βολεύει, δεν πετυχαίνουμε τίποτα (πέρα από εφήμερη αυτοπροβολή)...

Επίσης, με το να προσπαθούμε να κατευθύνουμε τη συζήτηση όπου μας βολεύει, δεν πετυχαίνουμε τίποτα (πέρα από εφήμερη αυτοπροβολή)...

Εαν θελεις μπορεις να επαναφερεις το θεμα στη σωστη του βαση παντως......αλλα δεν το βλεπω :BDBDG54:

Χρηστο, προτεινω να οργανωθει ενας καφες μεταξυ καποιων μελων του σωματειου και εσενα για να συζητησουμε για ποιον λογο πραγματικα δεν συγκεντρωθηκαν ακομα οι υπογραφες, τι "εχουμε να χωρισουμε", και τι μπορει να γινει για να προχωρησουμε μπροστα ολοι μας... Αυτα με πολυ καλη διαθεση και ελπιζοντας οτι δεν θα ξεκινησει αλλο ενα flame χωρις λογο..

Status
Not open for further replies.