Browser
AVClub Fanatic
- 17 June 2006
- 10,573
Απάντηση: Re: ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
Εγω απο την αλλη πλευρα , σαν χομπιστας, χαιρομαι αφανταστα που υπαρχει το avclub.gr, το audiovideo.gr, το avsite.gr, το avmentor, το avsforum.com, το avforum.co.uk, κτλ κτλ κτλ.
Αλλα εγω εχω αλλη οπτικη του θεματος περι των "κλωνων". Ισως υπολογιζω κι αλλα πραγματα.

Μέχρι τώρα κανένα υποψήφιο μέλος δεν είχε αρνητική γνωμοδότηση από το ΔΣ
Για την ιστορία υπήρχε υποψήφιο μέλος που δεν ήταν πολύ "γνωστό" για να προταθεί κατευθείαν από 5 μέλη οπότε φρόντισε, να κάνει τις απαραίτητες γνωριμίες, για να πάρει κάποιες πληροφορίες, αλλά και για να ενημερώσει το σκοπό επιθυμίας εγγραφής του και ......... κανένα πρόβλημα.
Ο Χρήστος πρέπει να συγκέντρωσε 3-4 προτάσεις από ιδρυτικά μέλη, ενώ υπήρξαν αρκετά μέλη που τήρισαν μια στάση αναμονής, ώστε να δουν ποιός είναι ο σκοπός δημιουργίας, ενός κλώνου του avclub.
Μεταξύ μας, τολμώ να συμπεράνω αυθόρμητα ότι αν δεν υπήρχε η κίνηση δημιουργίας ενός νέου χώρου, δεν θα είχαμε τώρα αυτή τη συζήτηση.
Προσωπικά δεν βρίσκω σκόπιμο να δηλώσω εδώ τη στάση που κράτισα, αλλά οφείλω να πω, πως μέχρι τώρα στα ιδρυτικά μέλη επικρατεί ένας αλληλοσεβασμός για τις θετικές ή μη προτάσεις για τα υποψήφια νέα μέλη και δεν βλέπω γιατί θα πρέπει να σταματήσω να σέβομαι τις επιλογές των συναδέλφων.
Εγω απο την αλλη πλευρα , σαν χομπιστας, χαιρομαι αφανταστα που υπαρχει το avclub.gr, το audiovideo.gr, το avsite.gr, το avmentor, το avsforum.com, το avforum.co.uk, κτλ κτλ κτλ.
Αλλα εγω εχω αλλη οπτικη του θεματος περι των "κλωνων". Ισως υπολογιζω κι αλλα πραγματα.