kokar
Supreme Member
εικόνα ?
εικόνα - νούμερο όπως θες πες το.
Υ.Γ
πως λένε στις δημοσκοπήσεις "πρόθεση ψήφου" κ.λ.π , κ.λ.π
εικόνα ?
και γιατί δεν θέλεις να γίνεις μέλος ?
Ασε που ακόμα και οι "ταμπέλες" με ενοχλούν ! Παραδείγματος χάριν, θεωρώ σκανδαλώδες να αναγράφεται κάτω απο το avatar ποιός είναι μέλος του Σωματείου. Οπως επίσης και η διακριση των μελών του forum σε Supreme, Addicted κλπ. Οι Συντονιστές και Διαχειριστές έχει καλώς. Για όλους τους άλλους δεν είναι απαραίτητο. Ο αριθμός των posts και η ημερομηνία εγγραφής αρκεί και με το παραπάνω ...
πάρε ένα νούμερο:
αυτή τη στιγμή υπάρχουν 37 μέλη στο φόρουμ του avclub που έχουν πάνω από 2000 ποστς και έως κάπου 6000 που δεν είναι μέλη ή δεν θέλουν να είναι μελη.
Δηλαδή στα 2 χρόνια της λειτουργίας του έχουν γράψει κατά μέσο όρο από 6 έως 18 ποστς τη μέρα κάθε μέρα.
Αν υπολογίσεις κάπου 2 λεπτά γιά το καθένα και κάπου 10 browsing ανάμεσα έχουν αποδεδειγμένα ασχοληθεί (ξόδεψαν χρόνο τους) εδώ μέσα από 1-3 ώρες τη μέρα ΚΑΘΕ μερα τα τελευταία δυό χρόνια.
Δέχομαι και το μισό χρόνο.
μισή έως μιάμιση ώρα κάθε μέρα επί δυό χρόνια εδώ μέσα
και δεν θέλουν να γραφτούν
Ασε που ακόμα και οι "ταμπέλες" με ενοχλούν ! Παραδείγματος χάριν, θεωρώ σκανδαλώδες να αναγράφεται κάτω απο το avatar ποιός είναι μέλος του Σωματείου. Οπως επίσης και η διακριση των μελών του forum σε Supreme, Addicted κλπ. Οι Συντονιστές και Διαχειριστές έχει καλώς. Για όλους τους άλλους δεν είναι απαραίτητο. Ο αριθμός των posts και η ημερομηνία εγγραφής αρκεί και με το παραπάνω ...
η δική μου ταμπέλα έγραφε Πρόεδρος...
έκανα σχεδόν αγώνα να βγεί...
Ντίνο, δες λιγάκι και πόσα από τα 12000 μέλη έχουν διαβάσει το θρεντ. 189 είναι.
Οπότε, το νούμερο των 50 ατόμων στο σωματείο λογικό μου φαίνεται.
Δυστυχώς, λίγοι είμαστε οι πραγματικά "βλαμμένοι" (με την καλή έννοια)...
Γι' αυτό είπα με την καλή έννοια.
Όχι πες μου δηλαδή, ως τι σε εκλαμβάνουν όσοι δεν ασχολούνται με το χόμπι;![]()
Λοιπον Σαββατο πρωι 20 Σεπτεβριου λεω να κανονισουμε τρελλο καφε και κουβεντουλα εφ ολης της υλης
γιατί δεν διοργανώνετε ένα vote για να έχουμε μια εικόνα ????
έτσι για το γαμώτο
Ντίνο, δες λιγάκι και πόσα από τα 12000 μέλη έχουν διαβάσει το θρεντ. 189 είναι.
Οπότε, το νούμερο των 50 ατόμων στο σωματείο λογικό μου φαίνεται.
Δυστυχώς, λίγοι είμαστε οι πραγματικά "βλαμμένοι" (με την καλή έννοια)...
Εγω για καφε ειμαι μεσα αρκει να μην εχω γεννησει
Πρωτο θεμα : Χρειαζεσαι επειγοντως μαθηματα συνταξης....μας εχεις βγαλει τα ματια !!!
Οντως φυγαμε απο την εποχη της "παρεας".. Εκεινη την εποχη, κανένας απο την παρεα δεν θα διανοούταν να ιδρύσει μονος του ανταγωνιστικό φορουμ του avforum/avclub με θεματα (εστω και τα δικα του) copy/paste...
Παρ ολα αυτα θεωρω οτι ακομα και σημερα, υπαρχουν περιθωρια συζητησης και εξευρεσης λυσεων στις οποιες παρεξηγησεις που μπορει ανθρωπινα να εχουν δημιουργηθει μεταξυ μας, διοτι σε τελικη αναλυση, ολοι μας κουβαλαμε την ιδια τρελα... Αυτο ομως προυποθετει μια ειλικρινή κουβέντα προσωπο με προσωπο, οπως προτεινα προηγουμενως αλλα δεν ειδα καποια ουσιαστική ανταποκριση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.