ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Status
Not open for further replies.
και γιατί δεν θέλεις να γίνεις μέλος ?

Δημήτρη, αν είναι να βοηθήσω, δεν θα ήθελα να το κάνω με αντάλλαγμα τη συμμετοχή μου στο Σωματείο ...

Απο ότι θα έχεις ήδη καταλάβει είμαι σχεδόν άναρχα δημοκρατικός και αυτό μου το χαρακτηριστικό με κάνει "δύσκολο" σε πολλά που αφορούν τα κοινά.

Ασε που ακόμα και οι "ταμπέλες" με ενοχλούν ! Παραδείγματος χάριν, θεωρώ σκανδαλώδες να αναγράφεται κάτω απο το avatar ποιός είναι μέλος του Σωματείου. Οπως επίσης και η διακριση των μελών του forum σε Supreme, Addicted κλπ. Οι Συντονιστές και Διαχειριστές έχει καλώς. Για όλους τους άλλους δεν είναι απαραίτητο. Ο αριθμός των posts και η ημερομηνία εγγραφής αρκεί και με το παραπάνω ...

Σου λέω, δεν κάνω εγώ για τέτοια !

Φίλιππος

περα απο τα κριτηρια που ανεφερες ειναι και το νεο μελος να εχει καποια "παρουσια" στο avclub να το ξερουν δηλ καποιοι ιδρυτικοι ή και καποια νεα μελη δηλ ο dernm446 με 4 μηνυματα κ ενα μηνα μεσα στο club απο μενα ψηφο δεν παιρνει

αν ομως ο κος Παναγιωτιδης(παραδειγμα) προτεινει ΠΧ τον dernm446 ως μελος με διαθεση να βοηθησει τοτε θα περασει πολυ πιο ευκολα

και κατι ακομη ισως δοθηκε ιδιαιτερη βαρυτητα στο οικονομικο πραγμα που ισως ξίνισε καπως ομως δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα ή μαλλον ηταν τωρα τα νεα μελη η ακομα πιο σωστη οργανωση θα εξαλειψει φαινομενα να πληρωνουν λιγοι για να χαιρομαστε ολοι

επισης πιστευω οτι η παρουσια σε ενα σωματειο σαν το δικο μας δεν ειναι μονο για το οβολο, που στο κατω κατω αν ανοικτα ζητηθει βοηθεια ειμαι σιγουρος οτι πολλοι μα παρα πολλοι θα βοηθησουν ,αλλα και η βοηθεια στο να υλοποιηθουν οι σκοποι του

εκθεσεις,σεμιναρια,προσκληση ειδικων,διαφημιση,εκδρομες κλπ κλπ

το να ερθει καποιος να δωσει 100 ευρω κ 30 το χρονο κ να παταει καθε 6 μηνες στο φορουμ ή να μην εχει διαθεση να βοηθησει προτιμω (εγω) να μεινει εξω ΠΧ Κοκαρ και να του πω παραμονη της εκθεσεως παρε την φωτογραφικη μηχανη και ελα και να ερθει
ή τον Μπαμπη τον Κολεζα που ενω δεν ειναι στο σωματειο εντουτοις η προσφορα και το παρουσιαστικο του στον χωρο ισουται κατ εμε με αντιστοιχη με μελος ΔΣ

και του Χριστου του Δημοπουλου το ιδιο αρχιζε θυμαμαι η εκθεση Hi End στις 11κ 30 το πρωι προπερσι και πηγα 9 κ30 κ ηταν ηδη απο τις 9....τι να λεμε...αυτα θυμαμαι και τρελαίνομαι και οχι μονον αυτα και τρελαινομουν να βλεπω τον Χριστο να αρπαζετε με το παραμικρο να τα χωνει σε παιδια οπου ηταν μαζι χρονια πχ Τακη,Ποτακιδη να ασκει κριτικη που σε πολλα σημεια ηταν να απορεις...παντα ΙΜΗΟ

παιδια κακα τα ψεμματα ουτε Παπες ειμαστε ουτε ομως κ μαπες..... μπορει να φταιξαμε κ σαν διαχειριστες σε πολλα επισης και πολλα μελη να εκαναν σε διαφορα θεματα την τριχα τριχια και το παρεακι οντως<να φαινεται να μην υπαρχει, αλλα στο χερι μας ειναι να το ξαναφερουμε στα ισα!!!!εδω στην κατηγορια μελων μιλαει ο Νανοπουλος με το Σουρλα!!! τι να λεμε τωρα!!!!:flipout::flipout:

Χριστο αν θυμασαι στον καφε στην συναντηση κατηγοριας προβολεων avclub ειχες ερθει......δεν θελησα να σε ρωτησω τιποτε για το νεο σου forum ξερεις γιατι? μην μου πεις και με το δικιο σου κ τι σε κοφτει εσενα ρε(με την καλη την εννοια) και δικιο θα χες

οι παραπανω διαπιστωσεις ειναι ΙΜΗΟ και τις λεω μεσα κ εξω απο τοτε που υπηρχε avforum οπου ειχα μεινει μακακας απο το ποσο δεμενοι και αγαπημενοι ηταν πολλοι

θα μου πειτε τοτε ειμασταν 25 χρονων κ τωρα ειμαστε 40 ...σωστο και αυτο

Λοιπον Σαββατο πρωι 20 Σεπτεβριου λεω να κανονισουμε τρελλο καφε και κουβεντουλα εφ ολης της υλης

θα το κανονιζα αυτο αλλα δεν μπορει ο Αλεξης

Last edited by a moderator:
πάρε ένα νούμερο:
αυτή τη στιγμή υπάρχουν 37 μέλη στο φόρουμ του avclub που έχουν πάνω από 2000 ποστς και έως κάπου 6000 που δεν είναι μέλη ή δεν θέλουν να είναι μελη.
Δηλαδή στα 2 χρόνια της λειτουργίας του έχουν γράψει κατά μέσο όρο από 6 έως 18 ποστς τη μέρα κάθε μέρα.

Αν υπολογίσεις κάπου 2 λεπτά γιά το καθένα και κάπου 10 browsing ανάμεσα έχουν αποδεδειγμένα ασχοληθεί (ξόδεψαν χρόνο τους) εδώ μέσα από 1-3 ώρες τη μέρα ΚΑΘΕ μερα τα τελευταία δυό χρόνια.
Δέχομαι και το μισό χρόνο.
μισή έως μιάμιση ώρα κάθε μέρα επί δυό χρόνια εδώ μέσα

και δεν θέλουν να γραφτούν

Ασε που ακόμα και οι "ταμπέλες" με ενοχλούν ! Παραδείγματος χάριν, θεωρώ σκανδαλώδες να αναγράφεται κάτω απο το avatar ποιός είναι μέλος του Σωματείου. Οπως επίσης και η διακριση των μελών του forum σε Supreme, Addicted κλπ. Οι Συντονιστές και Διαχειριστές έχει καλώς. Για όλους τους άλλους δεν είναι απαραίτητο. Ο αριθμός των posts και η ημερομηνία εγγραφής αρκεί και με το παραπάνω ...

οι ταμπέλες δεν αρέσουν και μένα.
Αλλά δεν αποφασίζω εγώ γι αυτό

δικαιολογίες βρίσκω και εγώ πολλές γιά πολλά.
Δεν πειράζει:grandpa:

πάρε ένα νούμερο:
αυτή τη στιγμή υπάρχουν 37 μέλη στο φόρουμ του avclub που έχουν πάνω από 2000 ποστς και έως κάπου 6000 που δεν είναι μέλη ή δεν θέλουν να είναι μελη.
Δηλαδή στα 2 χρόνια της λειτουργίας του έχουν γράψει κατά μέσο όρο από 6 έως 18 ποστς τη μέρα κάθε μέρα.

Αν υπολογίσεις κάπου 2 λεπτά γιά το καθένα και κάπου 10 browsing ανάμεσα έχουν αποδεδειγμένα ασχοληθεί (ξόδεψαν χρόνο τους) εδώ μέσα από 1-3 ώρες τη μέρα ΚΑΘΕ μερα τα τελευταία δυό χρόνια.
Δέχομαι και το μισό χρόνο.
μισή έως μιάμιση ώρα κάθε μέρα επί δυό χρόνια εδώ μέσα

και δεν θέλουν να γραφτούν

Ναι, αλλα γιατι δεν θελουν ?
Ρητορικη ειναι η ερωτηση μου, δεν θελω απαντηση. Μονο για προβληματισμο.

η δική μου ταμπέλα έγραφε Πρόεδρος...-bye-

έκανα σχεδόν αγώνα να βγεί...

Ντίνο, δες λιγάκι και πόσα από τα 12000 μέλη έχουν διαβάσει το θρεντ. 189 είναι.
Οπότε, το νούμερο των 50 ατόμων στο σωματείο λογικό μου φαίνεται.

Δυστυχώς, λίγοι είμαστε οι πραγματικά "βλαμμένοι" (με την καλή έννοια)...

Ντίνο, δες λιγάκι και πόσα από τα 12000 μέλη έχουν διαβάσει το θρεντ. 189 είναι.

Εννοια σου το εχω δει. Παντα ετσι ειναι σε ολα τα "σχετικα" νηματα...

Δεν νομιζω ομως οτι πρεπει καποιος να ειναι "βλαμμενος" για να ειναι μελος στο Σωματειο, υπαρχουν και αλλες κατηγοριες -bye-

Γι' αυτό είπα με την καλή έννοια.
Όχι πες μου δηλαδή, ως τι σε εκλαμβάνουν όσοι δεν ασχολούνται με το χόμπι; :D

Γι' αυτό είπα με την καλή έννοια.
Όχι πες μου δηλαδή, ως τι σε εκλαμβάνουν όσοι δεν ασχολούνται με το χόμπι; :D

Σε καταλαβα. Λεω ομως για τα μελη στο σωματειο.
Υπαρχουν πολλοι περισσοτεροι απο 50 "βλαμμενοι" μου δεν ειναι ή δεν θελουν να ειναι μελη.

Λοιπον Σαββατο πρωι 20 Σεπτεβριου λεω να κανονισουμε τρελλο καφε και κουβεντουλα εφ ολης της υλης

Εγω για καφε ειμαι μεσα αρκει να μην εχω γεννησει :flipout:

Πρωτο θεμα : Χρειαζεσαι επειγοντως μαθηματα συνταξης....μας εχεις βγαλει τα ματια !!!

γιατί δεν διοργανώνετε ένα vote για να έχουμε μια εικόνα ????
έτσι για το γαμώτο

Εξαιρετικη ιδεα .

Αν θελετε πραγματικα να παρετε απο τα μελη μια ιδεα -για το λογο που δεν εχουν γινει ολοι μελη -γιατι δεν κανετε ενα poll?

Δεν υποχρεωνει κανεναν να το σεβαστειτε σαν 100% εγκυρο αλλα θα δειξει δημοσια μια εικονα του θεματος αυτου.
Εκτος αν δεν μας προβληματιζει το θεμα του ποσοστου των μελων στο σωματειο.

Δεν θα εισουν ικανοποιημενος ρε συ Στεργιε αν απο τα 189 μελη που φερονται να ενδιαφερονται για τα "κοινα" να ηταν μελη τα 150 απο τα 189 ??

θαταν μια καλη αρχη....

Εγω για καφε ειμαι μεσα αρκει να μην εχω γεννησει :flipout:

Πρωτο θεμα : Χρειαζεσαι επειγοντως μαθηματα συνταξης....μας εχεις βγαλει τα ματια !!!

οντως
δυστυχως τα βλεπω μετα, δεν ξερω τι με πιανει και βιαζομαι:argue::argue:

Πόσα είναι τά με μιά σταθερότητα ενεργά μέλη τού κλάμπ??
Επειδή θυμάμαι παλιότερα πώς πολλοί-και μεταξύ αυτών και ο γράφων-είχαμε ασκήσει κριτική όταν γινόταν αναφορά περί 11000 μελων θεωρώντας πώς ενεργά συμμετέχοντες ήσαν πολύ λιγότεροι.
Βλέπω τώρα πώς το επιχείρημα αυτό (δηλαδή να διαιρείται το 11000 μέ τον αριθμό τών μελών τού σωματείου και να βγαίνει ενα σχεδόν μηδαμινό ποσοστό)χρησιμοποιείται απο αρκετούς πού παλιότερα το απέρριπταν.

γράφτηκα μέλος για να συνεισφέρω ώστε να παραμείνει αυτός ο χώρος οικονομικά ανεξάρτητος, αλλά και για να προσπαθήσω να περάσω τις απόψεις μου στο θέμα της οργάνωσης και του τρόπου διαχείρισής του (κοινώς, να δεχτώ τα καλά και να προσπαθήσω ν'αλλάξω τ'άσχημά του, κατά τη γνώμη μου βέβαια). για μένα, αυτοί οι δυο λόγοι ήταν υπερ-αρκετοί για την εγγραφή μου.

μέσα για καφέ.

Last edited:
Οντως φυγαμε απο την εποχη της "παρεας".. Εκεινη την εποχη, κανένας απο την παρεα δεν θα διανοούταν να ιδρύσει μονος του ανταγωνιστικό φορουμ του avforum/avclub με θεματα (εστω και τα δικα του) copy/paste...
Παρ ολα αυτα θεωρω οτι ακομα και σημερα, υπαρχουν περιθωρια συζητησης και εξευρεσης λυσεων στις οποιες παρεξηγησεις που μπορει ανθρωπινα να εχουν δημιουργηθει μεταξυ μας, διοτι σε τελικη αναλυση, ολοι μας κουβαλαμε την ιδια τρελα... Αυτο ομως προυποθετει μια ειλικρινή κουβέντα προσωπο με προσωπο, οπως προτεινα προηγουμενως αλλα δεν ειδα καποια ουσιαστική ανταποκριση...

+1000

Ο Δ. Παναγιωτίδης λέει όποιος θέλει να βοηθήσει, ας το κάνει.
Παλιότερα είχα προτείνει donate και με είχε αποπάρει (μην πω προσβάλει).
Το αφήνω.
Θέλω να βοηθήσω οικονομικά το φόρουμ, με βάση τις δικές ΜΟΥ ανάγκες (πχ 10 )
Γιατί να μην μπορώ?
Θέλω να μετέχω στο σωματείο εφόσον θα μπορώ (ή έστω θα έχω την δυνατότητα) να αλλάξω πολλά πράγματα που με ενοχλούν.
Αλλά όχι δίνοντας 100 .
Τα 30 της συνδρομής είναι λογικά για μένα αλλά όχι για κάποιον άλλο.

Status
Not open for further replies.