Ερώτηση για μηχανόβιους...

Ducati%20Sport%201000S%20Limited%20Edition.jpg

Μόλις διορθώσω τα οικονομικά μου, το επόμενο νεκρόφιλο αριστούργημα είναι ο πρώτος στόχος.

Ακραία όμορφο.

Στα Mythic Bikes ήσουνα? Εκεί να έβλεπες τί αρχαιολαγνία έπαιζε... :grandpa:-bye-

Μόλις διορθώσω τα οικονομικά μου, το επόμενο νεκρόφιλο αριστούργημα είναι ο πρώτος στόχος.

Ακραία όμορφο.

Βρωμογερε κι εγω καπου εκει κοντα ειμαι αλλα σε αλλο μυθο.

V7 Classic.

Ε, τότε ας γίνουμε 3 οι νεκρόφιλοι... γιατί εγώ σε ένα από αυτά τα 2 θα αποθάνω...

Μπονβιλ:

bonneville_gallery_pop_1_2008.jpg

Triumph_Bonneville-x_2008_02_1024x768.jpg

Θράξτον:

moffatt_custom.JPG

sucker_punch_sallys_fender.jpg

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

παρακαλω να μεινουμε στο θεμα μας ολα ειναι κουκλια μαγκες αλλα ας μην αρχισουμε να πυροβολαμε με οτι υπαρχει σε φωτο

δυο τρια πραγματα ζητησε ο Μπαμπης, να μην τον πουν λουστη στα γεραματα

τοσο δυσκολο ειναι να του βρειτε μηχανη ρεμαλια:flipout::flipout::flipout:

παρακαλω να μεινουμε στο θεμα μας ολα ειναι κουκλια μαγκες αλλα ας μην αρχισουμε να πυροβολαμε με οτι υπαρχει σε φωτο

δυο τρια πραγματα ζητησε ο Μπαμπης, να μην τον πουν λουστη στα γεραματα

τοσο δυσκολο ειναι να του βρειτε μηχανη ρεμαλια:flipout::flipout::flipout:

Τα απο πάνω αριστουργήματα είναι ότι πρέπει για να γλυτώσει το πουστόσημο! :flipout:

Τι να μου πούν βρέ Larry; Δε βλέπεις τί γίνεται;
Ο άλλος έχει γράψει 70 posts και κράζει εμένα κι όσους προτείνουν από 650 cc και πάνω και μετά μας κάνει τη δική του πρόταση: 1200 cc :bang:
Γι' αυτό σου λέω... τον έκαναν και διαχειριστή. Ήτανε στραβό το κλίμα.... :flipout:

Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Τα απο πάνω αριστουργήματα είναι ότι πρέπει για να γλυτώσει το πουστόσημο! :flipout:

Κανένα παλιό BMW με καλάθι υπάρχει... Γουστάρω τρελά.
icon14.gif

Μπαμπη μια απορια και συγχωρεσε με αν το εχεις γραψει αλλα δεν το προσεξα

1 γιατι φευγεις απο την κατηγορια αυτοματο Σκουτερ
2. με τον ορο ταξιδια εννοεις Βολο-Πηλιο?

Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Μπαμπη μια απορια και συγχωρεσε με αν το εχεις γραψει αλλα δεν το προσεξα

1 γιατι φευγεις απο την κατηγορια αυτοματο Σκουτερ
2. με τον ορο ταξιδια εννοεις Βολο-Πηλιο?

Για τη δουλειά που το θέλω εγώ το scooter είναι ιδανικό. Σπίτι-γραφείο-σπίτι.
Επειδή όμως αυτό που έχω κλείνει 6-ετία και θέλω να το αλλάξω, επειδή οι τιμές ξεκινάνε από 4500 Ε περίπου, επειδή οδήγησα το V Strom του Θωμά και "φτιάχτηκα" λίγο, γιά όλα αυτά λέω με κάποια λεφτά παραπάνω να πάρω ένα σοβαρό εργαλείο κι όχι πρα-πρά. Για το γουσταριλίκι δηλαδή, όχι για κάτι άλλο. Είπαμε για την Αθήνα το σκουτεράκι είναι ταμάμ.
Τώρα για ταξίδια σκεφτόμουν κυρίως Αθήνα - Βόλο και Αθήνα - Λευκάδα. Αλλά επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, μάλλον θα κάνω αρκετά παραπάνω έχοντας και παρέα το Θωμά, σκεφτόμουν και καμιά βολτίτσα Ευρώπη από του χρόνου.
Αυτά...

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση για μηχανόβιους...

Για τη δουλειά που το θέλω εγώ το scooter είναι ιδανικό. Σπίτι-γραφείο-σπίτι.
Επειδή όμως αυτό που έχω κλείνει 6-ετία και θέλω να το αλλάξω, επειδή οι τιμές ξεκινάνε από 4500 Ε περίπου, επειδή οδήγησα το V Strom του Θωμά και "φτιάχτηκα" λίγο, γιά όλα αυτά λέω με κάποια λεφτά παραπάνω να πάρω ένα σοβαρό εργαλείο κι όχι πρα-πρά. Για το γουσταριλίκι δηλαδή, όχι για κάτι άλλο. Είπαμε για την Αθήνα το σκουτεράκι είναι ταμάμ.
Τώρα για ταξίδια σκεφτόμουν κυρίως Αθήνα - Βόλο και Αθήνα - Λευκάδα. Αλλά επειδή τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, μάλλον θα κάνω αρκετά παραπάνω έχοντας και παρέα το Θωμά, σκεφτόμουν και καμιά βολτίτσα Ευρώπη από του χρόνου.
Αυτά...

Έτσι όπως τα περιγράφεις τώρα, ίσως πράγματι να κατευθυνόσουν σε VStrom / Versys / ή ακόμα ακόμα και σε CBF1000.

Φθηνό, αξιόπιστο, 1000 (αλλά οικονομικό), fairing άρα προστασία καλή, φορτώνεται, έχει όρθια θέση, έχει ABS.... think about it... είναι και ομορφούλη...

2009-Honda-CBF1000b.jpg

-bye-

Αυτά...

Ψήνεσαι να αρχίσω να βγάζω πρόγραμμα για Μέλανα Δρυμό? :BDGBGDB55:

Ψήνεσαι να αρχίσω να βγάζω πρόγραμμα για Μέλανα Δρυμό? :BDGBGDB55:
Αφου ξερεις Αλεξη τι το θελει. Σπιτι-δουλεια, δουλεια-σπιτι,σπιτι-υλικο,υλικο-σπιτι:flipout::flipout:

Εξαιρετικές οι νεκροφιλίες Κύριοι.

Όπως σοβαρή και η πρόταση για το 1000 της Honda. Πολύ μαζεμένο, κάνεις το ταξιδάκι σου αλλά και σβέλτος στην πόλη είσαι.

Αν εξαιρέσεις την μη άριστη ποιότητα υλικών,το TDM900A είναι το ιδανικότερο για τις μετακινήσεις σου μέσα στην Αθήνα.Και σίγουρα μπορείς και να κάνεις και τα ταξίδια σου οδηγώντας σε όρθια στάση..
Μιλάω από προσωπική πείρα.:smile:

Αν εξαιρέσεις την μη άριστη ποιότητα υλικών,το TDM900A είναι το ιδανικότερο για τις μετακινήσεις σου μέσα στην Αθήνα.Και σίγουρα μπορείς και να κάνεις και τα ταξίδια σου οδηγώντας σε όρθια στάση..
Μιλάω από προσωπική πείρα.:smile:

Επειδή έχω το TDM 900 από το 2002 και έχω κάνει 107.000 χλμ
χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, όταν λες μη άριστη ποιότητα
υλικών τί εννοείς?

Εξαιρετικές οι νεκροφιλίες Κύριοι.

Όπως σοβαρή και η πρόταση για το 1000 της Honda. Πολύ μαζεμένο, κάνεις το ταξιδάκι σου αλλά και σβέλτος στην πόλη είσαι.

ναι αλλά δεν γλιτώνεις το "σκύψιμο της Μαγδαληνής" :flipout::flipout: