:bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:
καποιος με εχει καταραστει και πρεπει παντα να τα κανω ολα με τον δυσκολο τροπο...Για αλλαγη μιας αντιστασης πηγαινα...
Κωστα ποσα αμπερ το μετρας το drive αυτο? Εγω πανω στον blf a6 φακο τον μετραω στα 3,2..βασικα εχω μια υποψια οτι το πολυμετρο μου (powerfix lidl) δεν μετραει και τοσο σωστα και μαλιστα χρησιμοποιω χονδρα καλωδια...
παλιοτερα με ενα αλλο κινεζικο πολυμετρο το μετρησα στα 4 αμπερ περιπου.
1ον πριν απο λιγες μερες Ξεσοβατισα αλλα χρονο για δοκιμες δεν εχω...
μηπως να αρχισεις να κυνηγας την χαμενη ενεργεια απο την ηλεκτρικη αντισταση?
δες και το θεμας της μπαταριας σου. αν δεν ειναι ΙMR η καποια απο τις πολυ καινουργιες.
παντως δεν μπορω να πσιτεψω οτι το λεντ θα δεχθει τοσα πολλα αμπερ...καπου θα φρεναρει λογω της δικιας του αντιστασσς
Απο μπαταριες εκανα δοκιμες με αρκετες και πανω απο 3,2 δεν...
Μετραω και τον olight m3xs (2χ18650) και μου δινει 2,3 αμπερ...?? λιγα δεν ειναι? ή μηπως παει χ2 λογο 2 18650? δηλαδη 4,6?
ενω τον olight sr52ut στα 2,7...θα με τρελανει...
Τι καλωδια εχεις πανω στο παλυμετρο ?
Αν εινα τα δικα του προφανως και εχεις τεραστιες απωλειες. Δοκιμασε καποια κοντα καλωδια (10cm) που να αντεχουν 5 A και πανω .
τσεκαρισε και την μπαταρια του πολυμετρου. οταν λεμε για χονδρα καλωδια μιλαμε για διατομης 3-4 χιλιοστων.
αλλα τα νουμερα του m3xs ειναι κανονικα. Αυτο σημαινει οτι στις μετρησεις με την μια μπαταρια καπου σου βγαινει παρασιτικη αντισταση
(και με τον m3xs θα εχεις αλλα το παραπανω βολταζ την μασκαρει)
Έκανα την ΤΑΡΖΑΝΙΑ να βάλω 2x18350 IMR στον BLF A6 με τον παραπάνω driver λογικά τον έκαψα έτσι δεν είναι; Στην αρχη αναψε στα μικρα mode και μολις εφτασε στο τελευταίο παρέδωσε πνεύμα
Λοιπον παιδες καταργησα το ελατηριο του και εφτασε τα 3,8 Αμπερ. Για μενα πλεον η αποδοση του ειναι οκ! Στον small sun zy-t08 που το εκανα δοκιμη εδειξε 130.000 λουξ!