Ερώτηση περι προστασίας καταναλωτή...

Εχοντας επισης την χειροτερη των εντυπωσεων για το συγκεκριμενο σερβις, θεωρω λαθος την αναζητηση τροπου μονιμης καταστροφης των μνημων εδω μεσα. Οχι γιατι δεν θεωρω οτι τους αξιζει, αλλα γιατι δεν θεωρω οτι πρεπει να φτανουμε στο επιπεδο τους.
Αν εισαι σιγουρος για τη βλαβη της, θα σου προτεινα να την στειλεις στην corsair (?) οι οποιοι σιγουρα θα σε αντιμετωπισουν με αξιοπρεπεια και θα σου αντικαταστησουν τη μνημη. Δυστυχως σε αυτο το σεναριο θα πρεπει να επιβαρυνθεις το κοστος αποστολης, που πιθανον να ειναι υψηλο...
Και φυσικα να μην ξανασχοληθεις με το συγκεκριμενο καταστημα...

Να ρωτησω και εγω κατι;
Αγορασα στις 31/12 μια καρτα γραφικων που για διαφορους λογους η συγκεκριμενη δεν με ικανοποιησε εχω το δικαιωμα να παω την Δευτερα να την παω πισω να δωσω την χρηματικη διαφορα και να παρω μια καλυτερη;

Στην ουσια θα τους την παω ακριβως την επομενη εργασιμη απο την μερα που την πηρα.

Τι διαφορα εχει η ηλεκτρονικη αγορα;

Εγω τους πηρα τηλεφωνο τους ρωτησα αν υπαρχει (γιατι πολλες φορες γραφουν οτι υπαρχει στο καταστημα και στο τελος πας εκει και δεν το εχουν) εκανα την κρατηση στο ονομα μου και πηγα απο εκει και την πηρα.

Αυτα με την ηλεκτρονικη αγορα δεν μπορω να τα καταλαβω.
Σκεψου να μενεις απεναντι απο το καταστημα και για να εισαι 100% καλυμμενος να πρεπει να κανεις ηλεκτρονικη παραγγελια! Σκεψου να πρεπει να πληρωσεις και κουριερ να στο φερει απο το απεναντι πεζοδρομιο. :damnyou:

Μου επέστρεψαν τελικά την RAM ως λειτουργική...

Σκέφτομαι τώρα να κάνω την παρακάτω παραγγελία και να μου φτιάξουν ένα pc με τα παρακάτω συστατικά...
Πως σας φαίνεται η σύνθεση ? 3000 ευρώ... Θα με παίρνουν τηλέφωνο και δεν θα το σηκώνω...

Attachments

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    127.2 KB · Views: 84
Αν δουλεύει στη δική τους μητρική, μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση της δικής μητρικής εντός εγγύησης "γιατί έχει χαλάσει ο memory controller".

Δεν γίνεται. Δεν είχα πάρει απο αυτούς την μητρική... Μόνο την μνήμη είχα πάρει.
Η μόνη λύση είναι να "χαλάσει" οριστικά η μνήμη, αλλά αφήνω να περάσει λίγος καιρός.

Μίλα μαζί τους. Μπορεί να πιέσουν το μαγαζί ή και να σου στείλουν αντικατάσταση με δικά τους έξοδα. Έχουν πολύ καλό after sales έχω διαβάσει ...

ακόμα ασχολείσαι; δεν την πούλησες; σε άλλον μπορεί να παίζει.

Αν την πουλήσω και δεν παίζει, θα τον πάρω στον λαιμό μου. Υπάρχει μια πιθανότητα να πάρω ενα ddr3 motherboard. Aν δεν παίζει κι εκεί, θα "χαλάσει" για τα καλά και θα πάει πάλι για αλλαγή.

Re: Απάντηση: Ερώτηση περι προστασίας καταναλωτή...

Στις 30/1/2016 το μεσημερι παραγγειλα απο το site του Media Markt για το γραφειο μου, 1 τεμ Canon i-Sensys MF211 πολυμηχανημα με τιμη 99 , στα στοιχεια της εταιρειας μου (καταστημα λιανικης), προκειμενου να μου σταλει με τιμολογιο.
Μου ηρθε αμεσα ενημερωτικο email που ελεγε πως το προϊον ειναι διαθεσιμο και θα μου αποσταλει σε σε 1 μερα.
Στις 3/2/2016 και αφου δεν ειχα ΚΑΜΜΙΑ ενημερωση, καλεσα εγω, και μου ειπαν οτι θα προχωρουσαν την παραγγελια μου (μεχρι τοτε τι εκαναν ; Την ειχαν ξεχασμενη προφανως, γιατι η νεα τιμη, με τη νεα παραλαβη, ανεβηκε στα 119 )
Την μεθεπομενη μου ηρθε το μηχανημα, με ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ αντι για ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ.
Τους παιρνω ξανα τηλεφωνο, τους λεω οτι ειχα ζητησει τιμολογιο, και μου απολογουνται για το λαθος, λεγοντας οτι θα στειλουν courier να παρει την αποδειξη για ακυρωση, και εκδοση του σωστου παραστατικου (τιμολογιο) και θα μου το στειλουν πισω ξανα με την courier.
Τελικα, αφου ο courier πηρε την αποδειξη (με voucher που εχω στα χερια μου) , περιμενα την απαντηση τους.
Στις 10/2/2016 με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν : " Η Media Markt απευθυνεται σε τελικους καταναλωτες. Επειδη εσεις εχετε καταστημα, υποψιαζομαστε πως μπορει να το θελετε για μεταπωληση, και γι αυτο το λογο ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ"
Στις 11/2/2016, το καταστημα μου επεστρεψε την αποδειξη λιανικης.
Τα συμπερασματα δικα σας.

1) 99
2) Φυσικά και τον άνοιξα εφόσον με είχαν καθησυχάσει πως θα διορθώσουν το λαθος τους και θα μου στείλουν τιμολόγιο.

Τους έχει καλέσει ο δικηγόρος μου, ο λογιστής μου.
Απλά μας αγνοούν.
Δεν θελω να πάω από εκεί γιατί δεν ξέρω αν θα κρατηθώ.