Ερώτηση περι συντεχνιών

Βρε παιδιά,πιστεύετε ότι όσο και καλά να είναι γραμμένα τα γραπτά σας,θα πείσει ποτέ ο ένας τον άλλο ότι έχει δίκιο (δίκαιο);
Είτε πρόκειται για ανορθόγραφες είτε ορθογραφικά σωστές,οι αντιπαραθέσεις ΠΟΤΕ δεν τέλειωσαν με ένα ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...

Απλά,κάποια στιγμή καταλαβαίνεις ότι κουράστηκες και σταματάς να ασχολείσαι.
Και αν σήμερα βρίσκεσθε σε αντιπαράθεση για κάποιο θέμα,αύριο είναι βέβαιο ότι θα συμφωνείσετε σε κάποιο άλλο.
Π.χ. μπορεί να είσθε και οι δύο γάβροι ή βάζελοι, ή μπορεί να λατρεύετε την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ιταλίας... ή να μισείτε τα Γερμανικά αυτοκίνητα.

Το να είναι κάποιος ανορθόγραφος δεν σημαίνει ότι είναι αμόρφωτος ή κακός.
Ξέρω πάρα πολλούς αγράμματους ανθρώπους των οποίων η μόρφωση και ανθρωπιά είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από κάποιους πτυχιούχους.

Γι´αυτό,ας συνεχίσουμε να βρισκόμαστε εδώ μέσα κάνοντας συντροφιά ο ένας στον άλλο,γιατί τελικά αυτό είναι μάλλον που μας λείπει περισσότερο.

Re: Απάντηση: Re: Ερώτηση περι συντεχνιών

Σπύρος Σούρλας said:
Δεν βοήθησε τον τερματοφύλακα της Εθνικής Αγγλίας στην Κροατία ,Κυριάκο.Ταβλεπε διπλά.Αντε γιατί μετά το Μουντιάλ ...ξεχαστήκαμε.:ernaehrung004:

Γιατί πήρε; Είχε .....ατονία όπως ο Νίκος και ο Χρήστος;

ΥΓ: Άστα Σπύρο, μεγάλη πίκρα. Έχω συνηθίσει πάντως (τόσα χρόνια ..... τίποτα!!! ). -bye- :ernaehrung004:

κ.Κογια! Ως εδω και μη παρεκει! Τελευταια φορα που αναφερεστε στο αξιοτιμο προσωπο μου με αυτο τον απαξιωτικο και αταιριαστο για μελος του avclub συμπεριφορα. Απο δευτερα θα βαλω τον δικηγορο μου να γινει και αυτος μελος για να μιλησετε για την συνεχεια... :smile:

Τρομαρα μας... χαχαχαχαχα

Κε Σούρλα επειδή έγραψα ότι μου είστε προβλέψιμος απαξίωσα τους ψυχιάτρους; επειδή δεν αποδέχομαι τον τρόπο που έγινε η ενημερωση προς τουε γονείς και είπα να αμφίπλευρη ενημέρωση απαξιώνω τους εκπaιδευτικούς; το ότι σας απέδειξα ότι δεν συμφωνώ μαζί σας για την διάγνωσή σας περι χαοτικής λειτουγίας της ομάδας και σας υπέδειξα μια άλλη άποψη (πειράζοντας φυσικά το αλάθητό σας) δεν έχω σχέση με τις δομές χωρίς να ξέρετε το γνωστικό μου αντικείμενο και με αποκαλείται και πανεπιστήμονα (μήπως ξέρετε ότι η χαοτική λειτουργία είναι βασικό μάθημα του 5ου εξαμήνου της εφαρμοσμένης πληροφορικής); έχουν σειρά απo μένα οι συμφορουμίτες Ντοκατζής και send γιατί; η νομική πάλι τι σχέση μπορεί να έχει;
"Σε ενα φόρουμ όπου τα μέλη προσέρχονται το καθένα με την προσωπικότητα του,και με διαφορετικά κίνητρα και επίσης ειναι και παρα πολλά, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει σε μια περίοδο χαοτική λειτουργία."
Στο avclub, και όχι σε οποιαδήποτε ομάδα, το κίνητρο είναι ένα, το κοινό ενδιαφέρων των μελών για το audio(μηχανήματα, μουσική κλπ)-video(μηχανήματα, ταινίες κλπ) άρα διαφορετικά κίνητρα δεν υπάρχουν αν υπάρξουν το forum είναι εκτός σκοπού.

"Στην επιστήμη το χάος ορίζεται σαν την εξαιρετικά ευαίσθητη εξάρτηση της κίνησης από τις αρχικές συνθήκες. Η απρόσμενη μεταβολή στις αρχικές συνθήκες είναι το στοιχείο του χάους - της αταξίας- που εκδηλώνεται σε μια τακτική και σταθερή φυσική διαδικασία. Δηλαδή αναλυτικώτερα, χάος είναι η χαοτική κατάσταση που προκύπτει όταν μεταβληθούν έστω και κατ' ελάχιστο τα αρχικά δεδομένα ενός δυναμικού συστήματος.
Αλλά στη νέα θέση που θα οδηγηθεί το σύστημα από έναν "ελκυστή", θα κατακαθήσει και θα παγιωθεί σε μια θέση που όμως πάλι η προβλεψιμότητα της θα είναι αδύνατον να εκφραστεί με νόμους αιώνιους ή ντερμινιστικά.

Ετσι όμως η λέξη χάος εκφράζει κάτι κοινό για όλους: Την αστάθεια και την αταξία.
Τα παραδείγματα από την καθημερινή ζωή, είναι πολλά. Ο καπνός του τσιγάρου που στροβιλίζεται σε πολύπλοκες και απρόβλεπτες δίνες. Η ροή του νερού που στάζει από μια βρύση. Το νερό των κυμάτων που σκάζουν πάνω σε μια ακτή.
Το μελάνι που διαχέεται μέσα σε ένα ποτήρι νερού με απρόβλεπτο τρόπο. Στην αστρονομία μπορεί να έχουμε μια τυχαία μεταβολή κάποιας ιδιότητας (κλίση τροχιάς, εκκεντρότητα τροχιάς κάποιου πλανήτη κλπ). Στη βιολογία, στην κοινωνιολογία, στην οικονομία και τέλος στην ιατρική έχουμε παρόμοιες εκδηλώσεις χαοτικής συμπεριφοράς.

Αλλά τα παραδείγματα δεν τελειώνουν εδώ. Το απρόβλεπτο των τιμών στο χρηματιστήριο, στα ηλεκτρικά κυκλώματα, στους χτύπους της καρδιάς, στην ροή του νερού ή του αίματος μέσα στους σωλήνες, στην μεταβολή των πληθυσμών στα πουλιά και στα φυτά είναι ορισμένοι τομείς στους οποίους συνυπάρχει το χάος.

Στην δεκαετία του 1970 οι επιστήμονες άρχισαν να προσεγγίζουν την έννοια της αταξίας. Οι μαθηματικοί, φυσικοί, φυσιολόγοι, βιολόγοι και χημικοί αναζητούσαν συνδέσεις ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μη κανονικότητας.
Μετά τις πρώτες εκπλήξεις από την χαώδη συμπεριφορά πολλών μοντέλων οι μαθηματικοί του χάους ζητήσανε να καταλάβουν τις χαοτικές κινήσεις της καθημερινής ζωής. Τις αλλαγές του καιρού. Τις διακυμάνσεις στους πληθυσμούς των αγρίων ζώων. Την εξέλιξη των τιμών στο χρηματιστήριο. Αναπαριστούν τα ανεξέλεγκτα αυτά φαινόμενεα με μη-γραμμικές εξισώσεις σε computer. Κι ανακαλύπτουν την κρυφή τάξη που τα ορίζει.

Ετσι οι φυσιολόγοι βρήκαν μια εκπληκτική τάξη στο χάος που αναπτύσσεται στην ανθρώπινη καρδιά, την κύρια αιτία του απρόσμενου θανάτου. Οι οικολόγοι ερεύνησαν την εμφάνιση και εξαφάνιση νομαδικών πληθυσμών εντόμων. Οι οικονομολόγοι εξέταζαν τις τιμές κάποιων προϊόντων. Οι μετεωρολόγοι εξέταζαν το σχήμα των νεφών, τις διαδρομές των αστραπών στον αέρα. Και οι αστροφυσικοί πως ομαδοποιούνται τα άστρα σε γαλαξίες.

Στην αστρονομία η συνειδητοποίηση της ύπαρξης του χάους στο Ηλιακό σύστημα, --παρόλο που το θεωρούσαμε ένα δυναμικό σταθερό σύστημα-- προκαλεί ερωτήματα του κατά πόσο έπαιξε ρόλο το χάος στο σχηματισμό του Ηλιακού συστήματος. Ετσι γρήγορα οι επιστήμονες άρχισαν να μελετούν το χάος στην εφαρμοσμένη επιστήμη από την θεωρητική που μέχρι τότε έκαναν.

Μπορεί όμως το χάος να χαρακτηρίζει τα μετεωρολογικά φαινόμενα, τα κοινωνικά, τα πολιτικά και τα βιολογικά δυναμικά συστήματα, αλλά από φιλοσοφικής πλευράς ζούμε σε μια όαση τάξης μέσα σ' ένα ωκεανό χάους: Από τη μια το χάος της απροσδιοριστίας στο μικρόκοσμο και από την άλλη η χαοτική δυναμική του μακρόκοσμου, με τους πλανήτες να κινούνται σε απρόβλεπτες τροχιές.

Αίφνης η κίνηση των κυμάτων που σκάνε σε μια ακτή. Η κίνηση αυτή δημιουργεί ένα άγριο κουβάρι από τροχιές και περιδινήσεις, που περιέργως όμως δεν είναι εντελώς άτακτες. Καταλήγουν να 'χουν μια μορφή, μια υποτυπώδη γεωμετρική μορφή που οι μαθηματικοί του χάους ονομάζουν παράξενος ελκυστής (strange attractοr).

'Ενα άλλο παράδειγμα είναι το παιχνίδι φλιπεράκι, όπου οι κινήσεις τής μπάλας προσδιορίζονται ακριβώς από τους νόμους τής κύλισης υπό την επίδραση τής βαρύτητας και τής ελαστικής κρούσης -και οι δύο πλήρως κατανοητοί-, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι μη προβλέψιμο.

Χάος Από το Πανεπιστήμιο Maryland

chaos theory

In a scientific context, the word chaos has a slightly different meaning than it does in its general usage as a state of confusion, lacking any order. Chaos, with reference to chaos theory, refers to an apparent lack of order in a system that nevertheless obeys particular laws or rules; this understanding of chaos is synonymous with dynamical instability, a condition discovered by the physicist Henri Poincare in the early 20th century that refers to an inherent lack of predictability in some physical systems. The two main components of chaos theory are the ideas that systems - no matter how complex they may be - rely upon an underlying order, and that very simple or small systems and events can cause very complex behaviors or events. This latter idea is known as sensitive dependence on initial conditions, a circumstance discovered by Edward Lorenz (who is generally credited as the first experimenter in the area of chaos) in the early 1960s.

Μόλις εσείς Κε Σούρλα εντοπίσετε αυτά τα χαρακτηριστικά στην λειτουργία του forum, σφυρίξτε. Γιαυτό σας προσάπτω λάθος διάγνωση. Συγνώμη που πειράζω το αλάθητό σας.
Το ότι δεν θα ξαναγράψετε προς εμένα το περίμενα, η προβλεψιμότητα που λέγαμε, αντίθετα με την chaos.

Last edited:
"In a scientific context, the word chaos has a slightly different meaning than it does in its general usage as a state of confusion, lacking any order. Chaos, with reference to chaos theory, refers to an apparent lack of order in a system that nevertheless obeys particular laws or rules; this understanding of chaos is synonymous with dynamical instability, a condition discovered by the physicist Henri Poincare in the early 20th century that refers to an inherent lack of predictability in some physical systems. The two main components of chaos theory are the ideas that systems - no matter how complex they may be - rely upon an underlying order, and that very simple or small systems and events can cause very complex behaviors or events. This latter idea is known as sensitive dependence on initial conditions, a circumstance discovered by Edward Lorenz (who is generally credited as the first experimenter in the area of chaos) in the early 1960s."

Αυτη ειναι και η γνωμη μου για τα τεκτενομενα στην Ελλαδα. Μια εμφανη (ή προφανη) ελλειψη ταξης που ομως στηριζεται σε καποιους κανονες. Κανουμε αυτο που μας συμφερει και οχι αυτο που θα επρεπε. Και αυτο λειτουργει για ολους. χαχαχα ειμαστε για τα πανηγυρια

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
"Σε ενα φόρουμ όπου τα μέλη προσέρχονται το καθένα με την προσωπικότητα του,και με διαφορετικά κίνητρα και επίσης ειναι και παρα πολλά, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει σε μια περίοδο χαοτική λειτουργία."
Στο avclub, και όχι σε οποιαδήποτε ομάδα, το κίνητρο είναι ένα, το κοινό ενδιαφέρων των μελών για το audio(μηχανήματα, μουσική κλπ)-video(μηχανήματα, ταινίες κλπ) άρα διαφορετικά κίνητρα δεν υπάρχουν αν υπάρξουν το forum είναι εκτός σκοπού.

"Στην επιστήμη το χάος ορίζεται σαν την εξαιρετικά ευαίσθητη εξάρτηση της κίνησης από τις αρχικές συνθήκες. Η απρόσμενη μεταβολή στις αρχικές συνθήκες είναι το στοιχείο του χάους - της αταξίας- που εκδηλώνεται σε μια ζτακτική και σταθερή φυσική διαδικασία. Δηλαδή αναλυτικώτερα, χάος είναι η χαοτική κατάσταση που προκύπτει όταν μεταβληθούν έστω και κατ' ελάχιστο τα αρχικά δεδομένα ενός δυναμικού συστήματος.
Αλλά στη νέα θέση που θα οδηγηθεί το σύστημα από έναν "ελκυστή", θα κατακαθήσει και θα παγιωθεί σε μια θέση που όμως πάλι η προβλεψιμότητα της θα είναι αδύνατον να εκφραστεί με νόμους αιώνιους ή ντερμινιστικά.

Μόλις εσείς Κε Σούρλα εντοπίσετε αυτά τα χαρακτηριστικά στην λειτουργία του forum, σφυρίξτε. Γιαυτό σας προσάπτω λάθος διάγνωση. Συγνώμη που πειράζω το αλάθητό σας.
Το ότι δεν θα ξαναγράψετε προς εμένα το περίμενα, η προβλεψιμότητα που λέγαμε, αντίθετα με την chaos.

To κομμάτι αυτό σας το αφήνω να το ξαναδιαβάσετε μήπως και το καταλάβετε.Για το φορουμ και για κάθε φόρουμ έχω ήδη σφυρίξει.
Α)Ειστε σε θέση να γνωρίζετε επακριβώς το κινητρο ολων των μελών ενός forum ,έστω με σαφές πλαίσιο??(Mήν ξεχνιόμαστε ακόμα και το πλαίσιο,υποκειται σε μεταβολές)
B)Eιστε σε θέση να γνωρίζετε το κίνητρο,επακριβώς όλων των συντονιστών ενός φόρουμ,έστω με σαφές πλαίσιο??
Tα πρωτογενή και δευτερογενή έφυγαν βλέπω.

Γ)Oi μεταβολές ενός δυναμικού συστήματος γίνονται και σε ενα φόρουμ με αντικείμενο και το αντικείμενο μετατοπίζεται ανάλογα με τα ενδιαφέροντα τών μελών.Δεν καταργείται αλλά μετατοπίζεται.Ενθεν και ένθεν.
Δ)Χρησιμοποιείτε το Mερυλαντ για να μου πειτε ότι λέω δυό μέρες τώρα.
Ε)Σάς έγραψα ότι δεν θά σας απαντήσω στο παρόν θέμα εκτός εάν ειστε απαξιωτικός.Δεν εγραψα ότι δεν θα σας ´ξαναμιλήσω ποτέ´
Στ)To internet,δεν υποκαθιστά διάβασμα 20 ετών σε συγκεκριμένα αντικείμενα,ούτε το google.Ειναι χρησιμότατα εργαλεια για διευρυνση γνώσεων αλλά δεν διανέμουν ούτε πτυχία,ουτε άδειες ασκήσεως επαγγέλματος.Και εσείς άλλως τε, μέσα απο την δική σας επιμέλεια αποκτήσατε τα εφόδια σας για την ζωή.
Ζ)To αλάνθαστο το διεκδικειτε εσείς, ακόμα και σε θέματα πέραν του γνωστικού σας αντικειμένου.Πολύ ενδιαφέρον να εκφράζετε τίς απόψεις σας και θεμιτότατο,αλλά μέχρις τού σημείου να αποφαίνεστε ´λάθος διάγνωση´έχει διαφορά.
Η)Φασκετε και αντιφάσκετε όταν προσπαθείτε να επιτύχετε την υποβάθμιση κατηγοριών τού φορουμ και απαγορευση ´προκηρυξεων´,προσπαθώντας να αποδείξετε ότι το avclub ως έχον 'συγκεκριμένο σκοπό' είναι ενα ´κλειστό συστημα´
Η γοητεία ενός χώρου που διέπεται απο δυναμικές σχέσεις ειναι ακριβώς το ότι δεν ειναι κλειστό συστημα γιατί αλλοιώς θά διαλυθεί.Και αυτό γράφω προσπαθώντας να εξηγήσω οτι ειναι απολύτως φυσιολογικά οσα συμβαινουν εδώ που, ευτυχώς ,το συστημα ειναι ´ανοικτό´.Και στο ´ανοικτό´συστημα υπάρχουν στιγμές ´χάους´που όπως θα διαπιστώσατε παρέρχονται.
Θ)Κυριε Κυρίτση δεν ανήκω στούς ´νοικοκυραίους´ειτε σάς αρέσει είτε όχι.
Δικαίωμά σας να πρεσβευετε ότι επιθυμείτε ,αλλά απλώς διαφωνούμε στον τροπο πού βλέπουμε την ζωή.Το να κάνετε όμως και μαθήματα δυναμικής ομάδων παραθέτοντας και απόσπασμα πρός εμένα δεν σας φαινεται λίγο υπερβολικό??Φανταζεστε να κατέθετα βιβλιογραφία εδώ μέσα.???Θα κατελάμβανε περισσοτερες σελίδες απο τίς ´προκηρύξεις ´του Κυρίου
Νικολουδάκου,και δικαίως πολλοί θα διαμαρτύρονταν.
Ας κρατησουμε τις διαφωνίες μας ,γιατί ετσι και αλλοιώς δεν συνεννοουμαστε.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Πάντως μέσα από τις αντιπαραθέσεις,γράφονται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ κείμενα και από τις δύο πλευρές,κάτι που για ακόμα μία φορά δείχνει την πολύ υψηλή ποιότητα των μελών αυτού εδώ του forum.

Πέστα ρε Σωκράτη, γιατί ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί τελικά πρέπει να χυθεί τόσο μελάνι. Είναι για μένα υγειές, το γεγονός ότι όλα τα μέλη μπορούν και εκφράζνονται μέσα από το φόρουμ.:ernaehrung004:
Το φόρουμ εκτιμώ ότι παρουσιάζει δυναμική που συγκλίνει ανθρώπους με ανησυχίες ακόμη και για κοινωνικά θέματα και εάν ενοχλεί ορισμένους υπάρχει τρόπος να αποφεύγουν την ανάγνωση τέτοιων θεμάτων. :music-smiley-005:

Τώρα συνειδητοποιώ ότι πλέον για να γίνει μέλος του avclub δεν υπάρχουν όροι, απλά παρασύρθηκα απο την δύναμη της συνήθειας του avforum. Βέβαια ο τίτλος αναφέρει "audio & video fanatics area".
Δεν ήξερα ότι το chaos είναι αποκλειστικά γνωστικό αντικείμενο της ψυχιατρικής!
1. Είναι γραμμικό ή μη γραμμικό σύστημα το forum;
2. Προσδιορίστε μία ασήμαντη αιτία που μπορεί να επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα στο μέλλον και να είναι το ίδιο φορουμ.
3. Είναι δυνατόν να απομακρυνθεί το forum απο την ευαίσθητη αρχική του εξάρτηση που είναι (audio & video fanatics area) και να συνεχίσει να ελκύει audio & video fanatics;
4. Πως ξέρετε τα χαρακτηριστικά των μελών και απο πού;
Η διαφωνία μου στην διάγνωσή σας είναι ακριβώς η περίπτωση Γ, διότι εαν μετατοπιστεί το αντικέιμενο δεν θα προσελκύει audio & video fanatics και γιαυτό ακριβώς και οι κανόνες. Τώρα αν αυτό είναι αντιδημοκρατικό θα μου επιτέψετε να έχω άλλη άποψη και να είμαι και δημοκράτης.
Δεν ξέρετε το γνωστικό μου αντικείμενο, ευτυχώς που υπάρχει και το internet και έχουμε και φρέσκια γνώση και πολυδιάστατη (όχι μόνο τις επίσημες ανακοινώσεις) και χρησιμοποιώ το google γιατί ξέρετε με βοηθάει, καταπληκτικό εργαλείο. Δεν πιστεύω να νομίζετε ότι μόνο εσείς σπουδάσατε στην Ελλάδα; Δηλάδή τι θέλατε να κάνω να βάλω το βιβλίο στο scaner και να το δημοσιεύσω; είπα να χρησιμοποπιήσω την τεχνολογία συγνώμη για το ατόπημα.
Ακριβώς επιτέλους, επειδή το σύστημα είναι ανοικτό συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και εγώ λέω θέλουμε να συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν σε ένα forum για audio and video fanatics; . Δεν ξέρω αν το αντιληφθήκατε αυτές ήταν οι ερωτήσεις μου. Δεν χρειαζόνταν να κατεβάσετε θεωρίες του χαους για να απαντήσετε στις αρχικές ερωτήσεις που έθεσα στο thread.
Το ότι δεν είστε νοικοκύρης, με αφήνει παγερά αδιάφορο, αν και δεν αντιλαμβάνομαι γιατί μας το λέτε.
Τελικά ποιός είστε, o gourou της θεωρίας της δυναμικής των ομάδων; Μήπως το έχετε καβαλημένο το καλάμι; επειδή σας παρέθεσα κάποια στοιχεία σας έκανa μαθήματα: εγώ ξέρετε δεν διεκδικώ δάφνες gourou.
Την βιβλιογραφία να την κάνω τί, να μου πείτε ότι το forum που απευθύνεται σε audio & video fanatics, είναι χαοτικό σύστημα; επειδή εσείς αυθαίρετα θέλετε να το βλέπετε σαν ανοικτό σύστημα;
Ξεκολείστε απο το επάγγελμά σας, δεν σας ζήτησε κανείς να πείτε ή να αποδείξετε ότι αυτά που συμβαίνουν εδώ είναι "απολύτως φυσιολογικά" ή απολκύτως αφύσικα. Η ερωτήσεις μου ήταν τι θέλουμε και τι όχι. Τόσο απλά.

Eιναι προφανές ότι εσκεμμένα κάνετε ότι δεν καταλαβαινετε.Αντιπαρερχομαι τα ´ξεκολειστε´,τα ´γκουρού´´,το ´καβαλημένο καλάμι´γιατί αρχίζουν και καταντούν ενοχλητικά και προσβλητικά.
Τωρα για την φρεσκια γνώση τού ιντερνετ δεν εχω αντιρρηση.Αρκεί να υπάρχουν τα γνωστικά εργαλεία για να αξιολογηθεί.Και εαν δεν υπάρχει το κατάλληλο υπόβαθρο-δεν φαντάζομαι να υποτιμάτε την εννοια τών ειδικών σπουδών εσείς ο θεματοφύλαξ της παιδείας-καλύτερα να παραμένει προσωπική γνώση για διευρυνση τής καλλιέργειας του καθενός.
Αν δεν κάνω λάθος είχατε στο προφίλ σας στο avforum γραψει ότι ασχολειστε με την λογιστική.Εάν κάνω λάθος συγχωρέστε με.
Πάντως Κυριε Κυρίτση καμιά δουλειά δεν ειναι ντροπή.Ακόμα και η ψυχιατρική και η ενασχόληση με τα ομαδικά δυναμικά και την θεωρία των συστηματων.Και ξερω καλύτερα απο εσάς την δυναμική των ομάδων.Χωρίς να ειμαι γκουρού.Οπως καποιος νομικός ή δάσκαλος ξέρει καλυτερα αυτές τίς δουλειές απο εσάς.Πειράζει??Γιατί εάν πειράζει ......μάλλον εσάς πειράζει
Για το ότι δεν ανήκω στούς ´νοικοκυραίους´όντως ειναι κάτι πού το θεωρώ τιμή μου.Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι άλλο.
Και τελικά πολύ απλά Κυριε Κυρίτση εάν δεν σας αρέσουν οι ´δευτερευουσες κατηγορίες´μήν μπαίνετε.Ο Γ.Δ.,απάντησε στην ερώτησή σας,οπότε τό σύστημα παραμένει 'ανοικτό' .Και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος δεν θά ´περνουσε´τις προκηρύξεις εδώ αλλά ειναι επιτρεπτό.Απλά μαθήματα δημοκρατίας δηλαδή.
Θα παρακαλούσα να αποφευγετε τα ´ξεκολλειστε´και τα λοιπά ´ευγενή´γιατί,καλά πήγε έως εδώ η συζήτηση.
Θα επανέλθω μόνον εάν γράψετε απαξιωτικά ή προσβλητικά για μένα.
Ευχαριστώ για την κουβέντα.Νομίζω οτι και εγώ συνεισέφερα στο thread σας όπως και όσοι άλλοι φίλοι συμμετείχαν.
Καλό βράδυ και καλή ψήφο.

Καταρχήν ευχαριστώ και καλή ψήφο επίσης.
Αντιληφθήκατε απο τα γραφόμενά μου ότι προσπαθώ να απαξιώσω το επάγγελμά σας ή τις γνώσεις σας; Δηλαδή δεν καταλάβατε ότι η διαφωνία μου είναι στο ότι εγώ εκτιμώ διαφορετικά από εσάς και μόνο αυτό, μπορώ να ξεχωρίσω την προσωπικότητα, το άτομο απο μία άποψή του και να διαφωνώ μόνο με αυτή;
Θεωρείτε τόσο δύσκολο κάποιος να έχει τελειώσει οικονομικά και να έκανε και εφαρμοσμένη πληροφορική; Ξέρετε αυτό το μπορούν και οι μαθηματικοί, και οι φυσικοί και οι οικονομικοί. Και να διαλέξει αυτό με ποιό απο τα δύο θα βιοπορίζετε ή και τα δύο;
Δεν μου απαντάται η χαοτική θεωρία είναι αντικείμενο μόνο της ψυχιατρικής; Σας το επαναλαμβάνω ότι επειδή εκτιμώ ότι κάνατε λάθος διάγνωση δεν υποτιμώ την ψυχιατρική.
......¨"Το να κάνετε όμως και μαθήματα δυναμικής ομάδων παραθέτοντας και απόσπασμα πρός εμένα δεν σας φαινεται λίγο υπερβολικό??"
Αυτό για το γκουρου και καβαλημένο καλάμι.
"Και ξερω καλύτερα απο εσάς την δυναμική των ομάδων"
αυτό απο πού τεκμαίρεται;
Για το νοικοκύρης συνεχίζω να μη σας καταλαβαίνω, αλλά αυτό είναι και προσωπικό σας πρόβλημα, εγώ τι μπορώ να κάνω γιαυτό ή εν τοιαύτει περιπτώσει γιατί να με ενοχλεί;
Το ξεκολείστε έτσι όπως το γράφετε είναι υποτιμητικό αλλά όπως εγώ το έγραψα δεν είναι καθόλου
"Ξεκολείστε απο το επάγγελμά σας, δεν σας ζήτησε κανείς να πείτε ή να αποδείξετε ότι αυτά που συμβαίνουν εδώ είναι "απολύτως φυσιολογικά" ή απολύτως αφύσικα", μην απομονώνετε λέξεις και διαστρεβλώνεται το νόημα κατά το δοκούν.
Απαξιωτικά απο μένα ποτέ, όσο και αν προκληθώ. Εγώ δεν έγραψα ποτέ ότι ξέρω καλλίτερα απο σας τις ομαδικές δυναμικές (ασχέτως αν συμβαίνει ή όχι), δεν έγραψα πως διανοούμαι και υπερβάλλω απέναντί σας".
Η συνειρμηκή λογική σας σπάει κόκαλα, επειδή δεν συμφωνώ με τον τρόπο που παρατίθεται η πληροφόρηση της απεργίας των δασκάλων, απο ένα δάσκαλο εδώ μέσα και ότι κατά την άποψή μου θα έπρεπε να το κάνει σωστά δημοκρατικά, δεν δημαίνει ότι απαξιώνω ή δεν συμπαθώ τους δασκάλους. Με ξαφνιάζει η δημοκρατική σας λογική όλους να τους κατατάξετε και να τους χαρακτηρίσετε, εία την εντύπωση ότι αυτή λογική είχε περάσει ανεπιστρεπτί.
Οσο για την νομική, δεν το κατάλαβα τι εννοείται αλλά ξέρετε στην σχολή κάναμε και εμπορικό δίκαιο, και αστικό δίκαιο και φορολογικό, αυτά για ενημέρωση.
Και τέλος συνεχίζω να υποστηρίζω ότι το "AVCLUB audio & video fanatics area" είναι κλειστό σύστημα, έστω και αν το έγραψε και ο Γ.Δ. Ανοικτό σύστημα θα ήταν αν λέγονταν "AVCLUB everyone & everything fanatics area", κάτι σαν lifestyle περιοδικό δηλαδή.
Και εγώ ευχαριστώ για την κουβέντα.

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Καταρχήν ευχαριστώ και καλή ψήφο επίσης.
Αντιληφθήκατε απο τα γραφόμενά μου ότι προσπαθώ να απαξιώσω το επάγγελμά σας ή τις γνώσεις σας; Δηλαδή δεν καταλάβατε ότι η διαφωνία μου είναι στο ότι εγώ εκτιμώ διαφορετικά από εσάς και μόνο αυτό, μπορώ να ξεχωρίσω την προσωπικότητα, το άτομο απο μία άποψή του και να διαφωνώ μόνο με αυτή;
Θεωρείτε τόσο δύσκολο κάποιος να έχει τελειώσει οικονομικά και να έκανε και εφαρμοσμένη πληροφορική; Ξέρετε αυτό το μπορούν και οι μαθηματικοί, και οι φυσικοί και οι οικονομικοί. Και να διαλέξει αυτό με ποιό απο τα δύο θα βιοπορίζετε ή και τα δύο;
Δεν μου απαντάται η χαοτική θεωρία είναι αντικείμενο μόνο της ψυχιατρικής; Σας το επαναλαμβάνω ότι επειδή εκτιμώ ότι κάνατε λάθος διάγνωση δεν υποτιμώ την ψυχιατρική.
......¨"Το να κάνετε όμως και μαθήματα δυναμικής ομάδων παραθέτοντας και απόσπασμα πρός εμένα δεν σας φαινεται λίγο υπερβολικό??"
Αυτό για το γκουρου και καβαλημένο καλάμι.
"Και ξερω καλύτερα απο εσάς την δυναμική των ομάδων"
αυτό απο πού τεκμαίρεται;
Για το νοικοκύρης συνεχίζω να μη σας καταλαβαίνω, αλλά αυτό είναι και προσωπικό σας πρόβλημα, εγώ τι μπορώ να κάνω γιαυτό ή εν τοιαύτει περιπτώσει γιατί να με ενοχλεί;
Το ξεκολείστε έτσι όπως το γράφετε είναι υποτιμητικό αλλά όπως εγώ το έγραψα δεν είναι καθόλου
"Ξεκολείστε απο το επάγγελμά σας, δεν σας ζήτησε κανείς να πείτε ή να αποδείξετε ότι αυτά που συμβαίνουν εδώ είναι "απολύτως φυσιολογικά" ή απολύτως αφύσικα", μην απομονώνετε λέξεις και διαστρεβλώνεται το νόημα κατά το δοκούν.
Απαξιωτικά απο μένα ποτέ, όσο και αν προκληθώ. Εγώ δεν έγραψα ποτέ ότι ξέρω καλλίτερα απο σας τις ομαδικές δυναμικές (ασχέτως αν συμβαίνει ή όχι), δεν έγραψα πως διανοούμαι και υπερβάλλω απέναντί σας".
Η συνειρμηκή λογική σας σπάει κόκαλα, επειδή δεν συμφωνώ με τον τρόπο που παρατίθεται η πληροφόρηση της απεργίας των δασκάλων, απο ένα δάσκαλο εδώ μέσα και ότι κατά την άποψή μου θα έπρεπε να το κάνει σωστά δημοκρατικά, δεν δημαίνει ότι απαξιώνω ή δεν συμπαθώ τους δασκάλους. Με ξαφνιάζει η δημοκρατική σας λογική όλους να τους κατατάξετε και να τους χαρακτηρίσετε, εία την εντύπωση ότι αυτή λογική είχε περάσει ανεπιστρεπτί.
Οσο για την νομική, δεν το κατάλαβα τι εννοείται αλλά ξέρετε στην σχολή κάναμε και εμπορικό δίκαιο, και αστικό δίκαιο και φορολογικό, αυτά για ενημέρωση.
Και τέλος συνεχίζω να υποστηρίζω ότι το "AVCLUB audio & video fanatics area" είναι κλειστό σύστημα, έστω και αν το έγραψε και ο Γ.Δ. Ανοικτό σύστημα θα ήταν αν λέγονταν "AVCLUB everyone & everything fanatics area", κάτι σαν lifestyle περιοδικό δηλαδή.
Και εγώ ευχαριστώ για την κουβέντα.

για μένα, "σωστά και δημοκρατικά" σημαίνει να έχω το δικαίωμα να δημοσιεύω αυτό που εγώ θέλω, κι εσύ - οποιοσδήποτε "εσύ" - να έχεις το δικαίωμα να το δεχτείς - αντικρούσεις - αδιαφορήσεις. η κατευθυνόμενη έκφραση λόγου - κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα - δεν είναι στοιχείο δημοκρατίας.

H κουβέντα αυτή όντως τελείωσε πρός το παρόν κατόπιν τής τοποθετήσεως τού Γ.Δ.
Το avclub μονον lifestyle παντως δέν είναι ,γιατί έχει έγκυρη ενημέρωση και σημαντικές πληροφορίες και γνώσεις στα περί Hi-FI,αλλά έχει την τύχη να φιλοξενεί και στίς άλλες κατηγορίες ανθρώπους,που δείχνουν μεράκι σε θέματα ,που μερικά εξ αυτών είναι προϋπόθεση τού Hi-Fi.Δηλαδή ,ενασχόληση με τίς τέχνες ,όπως είναι η μουσική και ο κινηματογράφος.Η ´εκτός´επίσης έχει ποικιλία θεμάτων ,και ειναι λογικό όσοι έχουν δημιουργικά χόμπυ να γράφουν και για γενικότερα θέματα,χιουμοριστικά,αθλητικά,πολιτικά,κοινωνικά κ.λ.π.Αυτό δεν αλλοιώνει τον χαρακτήρα ενός ´ειδικού´φόρουμ αλλά τον εμπλουτίζει.Και μάλιστα συχνά το επίπεδο τής ´εκτός´είναι αρκουντως υψηλό.
Διευκρινιστικά οι ´νοικοκυραίοι´είναι ένας προσδιορισμός που δόθηκε απο κάποιον παλιό πολιτικό και αναφερόταν στούς πολίτες ,θεματοφύλακες-κατ´αυτόν-τής καθεστηκυίας τάξεως και τής ηθικής.Το χρησιμοποίησα για τον εαυτό μου και μόνον ώς ´αρνητικό´ προσδιορισμό και γιά κανέναν άλλον...Οτι δηλαδή δεν ανήκω σε αυτούς .
Και πάλι νάστε καλά.

Μπελλος Ευαγγελος said:
Βαγγελη μου αρεσει παρα πολυ η εικονα και η υπογραφη σου στο τελος των κειμενων σου !!!!

ασχετο σορυ ........

danke schon, συνονόματε. κι εμένα μ'αρέσει η δική σου ...

Απάντηση: Re: Ερώτηση περι συντεχνιών

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Μόλις εκδώσεις το πρώτο σου βιβλίο περι δημοκρατίας θα αγοράσω το πρώτο.

δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να συγγράψει περί δημοκρατίας. τον θεωρώ όμως ικανό να αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ διαλόγου και ειρωνείας.

ΥΓ. το προτιμώ που το γύρισες στον ενικό. εξάλλου, δε μου είσαι άγνωστος, και τις λίγες φορές που συναντηθήκαμε στις εκθέσεις, στον ενικό μιλούσαμε ...