Σπύρος Σούρλας said:Πειράζει πού συμφωνώ απολύτως και εγώ???![]()
καθόλου ...
αν θέλετε αντιγράψτε την, δε θα διεκδικήσω το copyright ...
Σπύρος Σούρλας said:Πειράζει πού συμφωνώ απολύτως και εγώ???![]()
stavros kamoulakos said:Μια και βλεπω οτι το θεμα εκτενωθηκε,τι λετε παμε για κανα κοψιδι να λυσουμε τις διαφορες μας σαν Ελληνες;
stavros kamoulakos said:Μια και βλεπω οτι το θεμα εκτενωθηκε,τι λετε παμε για κανα κοψιδι να λυσουμε τις διαφορες μας σαν Ελληνες;
Βαγγέλης Νικολουδάκος said:μέσα για μάσα! με την απεργία, τις πορείες, τα συλλαλητήρια, έχω χάσει περίπου 6 κιλά. δε θα'λεγα όχι στην αναπλήρωση μερικών απ'αυτά.
Σταύρο, άνοιξε το θέμα στην Cafe, κι εγώ ακολουθώ ...
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:Μόλις εκδώσεις το πρώτο σου βιβλίο περι δημοκρατίας θα αγοράσω το πρώτο.
Βαγγέλης Νικολουδάκος said:δεν θεωρώ τον εαυτό μου ικανό να συγγράψει περί δημοκρατίας. τον θεωρώ όμως ικανό να αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ διαλόγου και ειρωνείας.
ΥΓ. το προτιμώ που το γύρισες στον ενικό. εξάλλου, δε μου είσαι άγνωστος, και τις λίγες φορές που συναντηθήκαμε στις εκθέσεις, στον ενικό μιλούσαμε ...
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:Ωραία, forum σημαίνει αγορά, αλλά απο ότι μπορώ να αντιληφθώ στην αγορά καθημερινά δεν συζητιόνταν ένα και μοναδικό θέμα αλλά δημιουργούνταν πηγαδάκια, υποχώροι, δηλαδή ομάδες ομοίων ενδιαφερόντων και συζητιόνταν παραπάνω απο ένα θέματα. Οπότε ο κάθε πολίτης πήγαινε και συμμετείχε εκεί που τον ενδιέφερε. Δεν νομίζω να γινόταν και ο Πύργος της Βαβέλ στην αγορά. Ακριβώς αυτό γίνεται δλδ μέσα στην αγορά (internet) υπάρχει ένας υποχώρος για audio & video fanatics area. Τώρα γιατί μέσα σαυτό το εξειδικευμένο forum πρέπει να γίνονται συζητήσεις επι παντός επιστητού και όχι στους κατάληλους υποχώρους, είναι ένα θέμα προς συζήτηση.
Δημήτριος Ντοκατζής said:ισως επιεδή εμείς δεν είμαστε "ψωνάρες" να τρέχουμε να βρούμε το κατάλληλο και εξιδικευμένο για κάθε περιπτωση φόρουμ , ώστε να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που μας απασχολούν και επειδή έχουμε φίλους στο παρόν φόρουμ , μας αρέσει να συζητάμε μαζί τους επι παντός επιστητού .
ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:..περι γούστου κολοκυθόπιττα...........
Δημήτριος Ντοκατζής said:πολύ σωστά ( κατά το νόημα τουλάχιστον ) . Οπότε γιατί προσπαθείς τόσο καιρό να μας επιβάλλεις παντού , το δικό σου γούστο ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.