Ερώτηση περι συντεχνιών

Καλά Κυριε Κυρίτση.Την διαφορά του ´αποπλανώ´απο το ´παραπλανώ´ίσως και να την γνωρίζω.Αλλά εσείς φωνάζετε δεκαπεντε μερες τωρα σαν αποπλανημένος για τα περί τών προκηρύξεων ,γεγονός που δεν ταιριάζει στην ηλικία σας .Εξ ου και το λογοπαιγνιο και η φατσούλα δίπλα.
Δεν κανω κριτική στα μελη του φόρουμ,με την έννοια τής επίκρισης.Το αντίθετο μάλλον.Οι περισσότερες συζητήσεις όντως είναι ενδιαφερουσες και διεξάγονται σε πολύ καλό επίπεδο.
Πάλι καλά που έστω και κατά λάθος σάς βγήκαν φατσούλες.Εγώ δεν έκανα λάθος πάντως.
Και απ´ότι βλέπω εξακολουθείτε να συμμετέχετε στο thread για το οποίο διαφωνείτε στα περί προκηρύξεων.Εάν δεν αποδέχεστε την παρουσία τους θάπρεπε να απέχετε ,αλλά φαινεται ότι δεν σας επηρεάζουν τόσο και δικαίως άλλως τε.

Απάντηση: Re: Ερώτηση περι συντεχνιών

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ said:
Εξακολουθώ να λέω ότι δεν πήρατε χαμπάρι τι έχω γράψει μέχρι στιγμής και τι ρωτάει το thread!!! Ηθελημένα ή αθέλητα.

Εχω κατανοήσει πλήρως τί λετε.Και το ενθεν και ενθεν ηταν επίσης ακριβέστατο.
Εάν θεωρείτε ότι οι προκηρύξεις ειναι μονόπλευρες, πολύ ευκολα μπορεί να πεί κανείς ότι υπάρχουν και ορισμένες απόψεις πού εκφράζουν μόνον τίς στενές κυβερνητικές θέσεις.Αρα υπάρχει πληρης ενημέρωση.Δεν είναι κακό να εκφράζονται οι κυβερνητικές θέσεις,αλλοίμονο,αλλά τουλάχιστον ας μην εμφανίζονται ως υπερκομματικές.Απο την μία δηλαδή οι καλοί ´ακομματιστοι´ πού ενδιαφερονται για τό ´καλό´τής χώρας και απο την άλλη οι ´κακοί´κομματικοποιημένοι.Θυμίζει κάποιους ´ανεξαρτητους´ υποψηφίους δημάρχους τών προσφάτων δημοτικών εκλογών αυτό.
Οσο για την ερώτηση που υπεβλήθη στο thread αρχικά ,έχει ήδη απαντηθεί,εάν δεν απατώμαι. Και η προσωπική μου θέση,εάν δεν τοχετε καταλάβει ακόμα,ειναι ότι οι ´προκηρύξεις´δεν βοηθάνε,με το να μπαινουν σε ένα φορουμ στην ´εκτός´,αλλά δεν παθαίνει κανείς τίποτα εάν τίς διαβάσει.Αλλά δεν θα τίς χρησιμοποιήσω ποτέ ώς όχημα για περαιτέρω ´λογοκριτικές´παρεμβάσεις.

Μάλλον δεν απαντάται σε μένα ή κανατε λάθος με ποιόν μιλάτε. Εγώ δεν έγραψα για κυβερνητικές θέσεις, έγραψα για τις αντίθετες απόψεις που μπορεί να εκφράζονται απο οπουδήποτε. Έκρινα εγώ τις κυβερνητικές θέσεις υπερκομματικές;
Η συνδυαστική λογική σας Κε Σούρλα είναι πολύ υπερβατική αφού εξισώνεται το πραγματικό με το φανταστικό. Απο την μια έχουμε γεγονότα που δημοσιεύθηκαν και απο την άλλη "αν δημοσιεύονταν θα ήταν έτσι" άρα όλα μια χαρά. Ειλικρινά η λογική σας σπάει κόκαλα. Τα συμπεράσματά σας για ακομμάτιστους, για το καλό της χώρας κτα, δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω κάπου μάλλον έχετε χαθεί.
Πάντως απάντηση δεν δώσατε στα ερωτήματα ¨ναι και στο μεν, ναι και στο δε¨ μπορεί σαν απάντηση της Πυθείας να είναι κατάλληλο αλλά για το ερωτήματα που έθεσα τσουκ.

Κύριε Κυρίτση εσείς μονίμως αναφέρεστε στο ότι δεν σάς καταλαβαινω,οτι παραποιώ τα γραφομενά σας ότι μπλέκω το πραγματικό με το φανταστικό και άλλα πολά πιό βαρειά που μου´καταλογίζετε.
Μηπως πρέπει εσείς να ξαναδείτε την ερώτηση που θέσατε στο δικό σας-δικό σας,έτσι?-thread???
Aυτό που απλά ειπα για να τελειώνουμε είναι ότι εσείς υπείχατε θέση κυβερνητικου εκπροσώπου κατά την διαρκεια τής συζήτησης και χωροφύλακα τής πιθανής παραπλανήσεως τού φορουμ απο όσα κατεθετε ο Κυριος Νικολουδάκος.Δικαίωμά σας ασφαλώς αλλά και δικαιωμά μου να το πιστευω.
Απο την μιά οι προκηρύξεις και απο την άλλη ο Θοδωρος Ρουσόπουλος.Ελπίζω τώρα να έγινα κατανοητός.Αυτά γιατί βαρέθηκα.

Νίκος Μπαβιόλης said:
Ευχαριστω για την κατανοηση Σπυρο.

Δεν είναι θέμα κατανόησης Νίκο.Εχεις απόλυτο δίκιο.Το θεμα ειχε κλείσει ,αλλά η τοποθέτηση του Κυρίου Μελά μάς ξανάβαλε στο παιχνίδι.Νασαι καλά.:ernaehrung004: