Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΡΤ - Δημόσια τηλεόραση (όχι
Ε ντάξει ρε συ, αφού δε βλέπω όλη μέρα κι όλη νύχτα ΕΡΤ δεν έχω δικαίωμα να μιλάω καθώς φαίνεται. Φαντάζομαι ότι αυτό ισχύει και για όλους όσους βρίζουν το MEGA και το ΣΚΑΪ, προφανώς βλέπουν κι αυτοί κάθε μέρα όλη μέρα και έχουν άποψη.
Μπορει να δει. Νομιζω πως οι εσωτερικες παραγωγες μεταδιδονται κανονικα (πχ ειδησεις βλεπεις ανετα). Επισης ειδα ποδοσφαιρο απο την ΕΡΤ αφου δεν εχει geoblocking. Αντιθετα με τη Νοβα, οσο κι αν προσπαθησα, ακρη δεν εβγαλα. Και εννοειται με πληρωμη ανα μηνα.
Και φυσικα ειμαι κι εγω "συνδρομητης" της ΕΡΤ αφου πληρωνω τη συνδρομη μου μεσω ΔΕΗ στην Ελλαδα. Οποτε για πρωτη φορα μετα απο 12 χρονια που λειπω απο τη χωρα, εβγαλα κατι απο αυτη την συνδρομη
Ε ντάξει ρε συ, αφού δε βλέπω όλη μέρα κι όλη νύχτα ΕΡΤ δεν έχω δικαίωμα να μιλάω καθώς φαίνεται. Φαντάζομαι ότι αυτό ισχύει και για όλους όσους βρίζουν το MEGA και το ΣΚΑΪ, προφανώς βλέπουν κι αυτοί κάθε μέρα όλη μέρα και έχουν άποψη.