ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

..............................................................................

:offtopic: Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μη το σχολιάσω. Τώρα είδα το είδα στην υπογραφή σου. "Άγρια Συμμορία"! Φίλε Κώστα :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

:offtopic: Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να μη το σχολιάσω. Τώρα είδα το είδα στην υπογραφή σου. "Άγρια Συμμορία"! Φίλε Κώστα :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ξέρεις πόσα χρόνια ήθελα να το δω, Γιώργο; Το έχασα 1-2 φορές όταν το έδειξε η ΕΡΤ και το έχω στο δίσκο εδω και μήνες. Δεν με εντυπωσίασε, προτιμώ τον Leone :smile:

Βασίλη, για στέρεο μου ακούγεται ο ήχος.

ναι ειναι. σε έναν από τους ημιτελικούς πρέπει να ήταν μονο. το έβαλα και στo pl II music και έστρωσε και λίγο

Πραγματικά χαμηλό επίπεδο στον ήχο. Καλά είναι δυνατόν δεν γίνεται μονιτορινγκ; Η καλύτερη απόδοση Dolby PROLOGIC II σε mode movie ή video.

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Είχαν πρόβλημα με την αφήγηση και τους έπεφτε μόνο στο αριστερό κανάλι.

Πραγματι. Προς στιγμη φοβηθηκα οτι χαλασε ο ενισχυτης.
Και εχω την εντυπωση οτι ο ηχος στη ΝΕΤ ηταν πιο "ανοιχτος".

Εξαιρετική εικόνα (λες και έβλεπα blu-ray), χάλια ήχος. Πολύ χαμηλή στάθμη, σε κάποιες φάσεις νόμιζα ότι ήταν mono, ενώ τονικά δεν ήταν ότι καλύτερο.

Στο διαγωνιστικό μέρος, μου άρεσε αρκετά η νικήτρια Σουηδία (δεν το είχα ξανακούσει - ούτε ήξερα ότι ήταν φαβορί). Τα υπόλοιπα τραγούδια ήταν πολύ μέτρια, γεγονός που φαίνεται από τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά του πρώτου από το δεύτερο. Τέλος, συμπαθητικές ήταν οι παρουσίες των κοριτσιών μας (Ελευθερίας - 'Ηβης), οι οποίες δυστυχώς δεν κατάφεραν να πλασαριστούν μέσα στην πρώτη 10άδα.

Μπορει να αργει λιγο η ερτ σε νεες τεχνολογιες αλλα κανει καλη δουλεια, φοβερη η ποιοτητα στην εικονα!

Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Αντε και στο Πανευρωπαϊκό φουτμπολ (αν και μπροστα στους Εγγλεζους...)

Οκ είχε φοβερή εικόνα αλλά στη eurovision τι να τη κάνω την εικόνα άμα ο ήχος είναι αίσχος. Προσωπικά τη είδα από την ντε μιας και από ερτhd δε παλευοταν

Η μετάδοση απο το στούντιο της ΕΡΤ είναι HD ή upscaled SD;

Πολύ καλή μου φαίνεται η εικόνα για να είναι upscaled.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Η μετάδοση απο το στούντιο της ΕΡΤ είναι HD ή upscaled SD;

Πολύ καλή μου φαίνεται η εικόνα για να είναι upscaled.

Χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά είναι upconverted to HD. Δεν νομίζω ότι μπορούν ακόμα να κάνουν ολοκληρωμένες εκπομπές σε HD

Πάντωθ πολλέθ περικοπέθ έχουν κάνει εκεί θτην Αγία Παραθκευή !!!!!!!

Πάντωθ πολλέθ περικοπέθ έχουν κάνει εκεί θτην Αγία Παραθκευή !!!!!!!

Ας είναι, να δουμε τα ματσάκια σε HD εστω χωρίς χρόνο-σκορ, και μετα ας κάνουν ότι θέλουν

Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Ας είναι, να δουμε τα ματσάκια σε HD εστω χωρίς χρόνο-σκορ, και μετα ας κάνουν ότι θέλουν

Δεν με ενδιαφέρει ο πίνακαθ με το θκορ....... τον ήχο θα τον κλείθω εντελώς πάντωθ με αυτόν τον τύπο....(που δεν φταίει ο άνθρωπος.... αυτοί που τον έβαλαν εκεί φταίνε..)

Το TRT HD όχι το TRT 1 HD εκτός από την τούρκικη περιγραφή έχει και αγγλική περιγραφή

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Δεν με ενδιαφέρει ο πίνακαθ με το θκορ....... τον ήχο θα τον κλείθω εντελώς πάντωθ με αυτόν τον τύπο....(που δεν φταίει ο άνθρωπος.... αυτοί που τον έβαλαν εκεί φταίνε..)

ας μην το πιάσουμε σε παρακαλώ αυτο το θέμα Αντώνη, αρκετά εσπασα μόλις αστοχησε ο ¨captain¨ τρομάρα του..... γιατι και ο κάτω ρεπόρτερ, εκτός του ότι δεν ακούγαμε τι έλεγε, έψαχνε να βρει ποιος είχε τραυματιστεί για να μπει αναγκαστική αλλαγή ο Κυριάκος.....

Last edited:

Το TRT HD όχι το TRT 1 HD εκτός από την τούρκικη περιγραφή έχει και αγγλική περιγραφή

Απο αύριο, ραδιοφωνάκι, δοκιμασμένη συνταγή!!

Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Απο αύριο, ραδιοφωνάκι, δοκιμασμένη συνταγή!!

Το αυτό θα έλεγα.....

Μόλις τώρα άνοιξα τον ήχο την τηλεόρασης. Πως γίνεται στη ΕΡΑ Σπορ ο ήχος να ακούγεται σαν να είναι ο δημοσιογράφος στο στούντιο ενω στην ΕΡΤ σαν να μιλάει απο κινητό; :chinscratch:

Μόλις τώρα άνοιξα τον ήχο την τηλεόρασης. Πως γίνεται στη ΕΡΑ Σπορ ο ήχος να ακούγεται σαν να είναι ο δημοσιογράφος στο στούντιο ενω στην ΕΡΤ σαν να μιλάει απο κινητό; :chinscratch:

Εκτός απο αυτο, που το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην ISDN της ΕΡΤ, ή δεν είναι καθόλου ISDN, το άλλο που θέλω να μου εξηγήσει κάποιος είναι, γιατί το σκορ με τον χρόνο απο την ΕΡΤ είναι με Λατινικά και όχι στα Ελληνικά?
Εκτός αν υπάρχει διαθέσιμο και feed με χρόνο-σκορ αλλα είναι μόνο SD και γί αυτο δεν υπάρχει κάτι στο ERΤ HD

Status
Not open for further replies.