arvageo
AVClub Enthusiast
Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD
Είναι το επίσημο χρώμα της φετινής διοργάνωσης.
Βλεπω αρκετα "σπασιματακια" (πιξελιασματα) κατα την διαρκεια των μεταδοσεων των αγωνων.
Τα εχει παρατηρησει και κανενας αλλος; Ειναι προβλημα του feed ή εχω προβλημα στην ληψη της ΕΡΤ HD;
Ειμαι Αθηνα με σημα 100% συμφωνα με την καρτελα πληροφοριων της TV.
Ξενερώνει κανείς άλος εκτός, από εμενα, που ακούει πανηγυρισμούς ή βρισίδια 4-5 sec νωρίτερα από εμένα??
Στο 70 το γύρισα σε ET1 αναλογικό. Συνορεύουν οι αυλές των σπιτιών και είναι αδύνατον να παρακολουθήσω αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες.
Ναι, το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ, έχοντας δει αρκετά παιχνίδια του EURO
Μακαρι, αντε και με 5.1 ηχο να ολοκληρωθει το πακετο.
Regards dbfan
Πολύ μεγάλο delay. Δεν είναι λογικό και δεν βλέπω να το έχει αναφέρει και κανένας άλλος. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με τον δέκτη σου; Μου θυμίζει τον πρώτο μου δέκτη, με το πρώτο του λογισμικό που αποσυγχρονιζόταν ο ήχος με την εικόνα και εμφανιζόταν delay που συνεχώς αύξανε μέχρι να αναγκαστώ να κάνω restart στον δέκτη και συνερχόταν για λίγο. Δεν ξέρω τι δέκτη έχεις, και τι λογισμικό έχει, αλλά ψάξε μήπως υπάρχει αναβάθμιση λογισμικού του. Έτσι λύθηκε το πρόβλημα στον δικό μου.Στο ERT HD ειδικά χτες το βράδυ ,στο ματς Ουκρανία - Σουηδία, πρώτα έβλεπα τη φάση να ολοκληρώνεται και μετά να έρχεται η φωνή με μία καθυστέρηση 2-3 sec.
Επειδή ο συγκεκριμένος εκφωνητής είναι σίγουρα έμπειρος, κάτι παίζει με το delay μάλλον.
Του φάνηκε και κάποιου άλλου αυτό;
Με χαλάει και εμένα. Τον χειμώνα κλείνω πόρτες και παράθυρα. Το καλοκαίρι όμως δεν γίνεται. Τώρα κάνω ένα κόλπο που δεν ξέρω αν βολεύει και άλλους. Ακούω τον αγώνα με ακουστικά από την τηλεόραση. Υπάρχουν ωραιότατα και φθηνά ακουστικά τηλεόρασης με καλώδιο 6 μέτρων που έχουν και ωραίο ήχο. Ακούς μόνο τον ήχο της τηλεόρασης σου και όχι τους ήχους του περιβάλλοντος. Βέβαια αυτό δεν γίνεται αν βλέπεις τους αγώνες με παρέα.Ξενερώνει κανείς άλος εκτός, από εμενα, που ακούει πανηγυρισμούς ή βρισίδια 4-5 sec νωρίτερα από εμένα??
Στο 70 το γύρισα σε ET1 αναλογικό. Συνορεύουν οι αυλές των σπιτιών και είναι αδύνατον να παρακολουθήσω αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες.
Όντως, στις 46" απο τα 4m ειναι μια χαρα διακριτικά. Αν και ελαχιστα μικρότερα απο την SD μεταδοση, η πλειοψηφία πρεπει να έχει ανω των 37" οθόνες. Πρέπει να τσεκαρω στου αδερφου μου που εχει μικρότερη TV.Σίγουρα μας διαβάζουν. Μίκρυνε και το σκορ και αν δεν κάνω λάθος και το λογότυπο του καναλιού. Βέβαια το πρώτο πράγμα που είδα να γράφεται στο μικρότερο πλαίσιο του σκορ ήταν το Ελλάδα-Τσεχία 0-2. Αλλά τι να κάνουμε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.