ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Εκτός απο αυτο, που το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην ISDN της ΕΡΤ, ή δεν είναι καθόλου ISDN, το άλλο που θέλω να μου εξηγήσει κάποιος είναι, γιατί το σκορ με τον χρόνο απο την ΕΡΤ είναι με Λατινικά και όχι στα Ελληνικά?
Εκτός αν υπάρχει διαθέσιμο και feed με χρόνο-σκορ αλλα είναι μόνο SD και γί αυτο δεν υπάρχει κάτι στο ERΤ HD

Δεν τους έχουν στείλει μάλλον την Ελληνική γραμματοσειρά !!!!:BDGBGDB55:

Εκτός απο αυτο, που το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι υπάρχει πρόβλημα στην ISDN της ΕΡΤ, ή δεν είναι καθόλου ISDN, το άλλο που θέλω να μου εξηγήσει κάποιος είναι, γιατί το σκορ με τον χρόνο απο την ΕΡΤ είναι με Λατινικά και όχι στα Ελληνικά?
Εκτός αν υπάρχει διαθέσιμο και feed με χρόνο-σκορ αλλα είναι μόνο SD και γί αυτο δεν υπάρχει κάτι στο ERΤ HD

Και η ΕΡΑ είχε πρόβλημα με το ISDN αλλα διορθώθηκε πριν αρχίσει ο αγώνας της εθνικής μας. Και στον πρώτο αγώνα ήταν προβληματικός ο ήχος της ΕΡΤ;

Για το σκορ, να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω δει σκορ στα ελληνικά σε "εισαγόμενη" παραγωγή.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Και η ΕΡΑ είχε πρόβλημα με το ISDN αλλα διορθώθηκε πριν αρχίσει ο αγώνας της εθνικής μας. Και στον πρώτο αγώνα ήταν προβληματικός ο ήχος της ΕΡΤ;

Για το σκορ, να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω δει σκορ στα ελληνικά σε "εισαγόμενη" παραγωγή.

Στον πρώτο αγώνα η σύνδεση ήταν μια χαρα, πιθανότατα όμως και να ήταν μέσω δορυφόρου μιας και η ΕRT ήταν visitor broadcaster. Σται UEFA CL & EUROPA ο visitor broadcaster καταλαμβάνει το 4ο κανάλι ήχου στον δορυφόρο, ακόμα και σε world feed. Απαράδεκτη πάντως ήταν η ποιότητα του ήχου του ρεπόρτερ στον πρώτο αγώνα.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

...... το άλλο που θέλω να μου εξηγήσει κάποιος είναι, γιατί το σκορ με τον χρόνο απο την ΕΡΤ είναι με Λατινικά και όχι στα Ελληνικά?

Αυτή τη στιγμή το EurosportHD δείχνει σε επανάληψη το παιχνίδι της εθνικής μας, σε HD , με σκορ και χρόνο. Το παράδοξο είναι ότι το δημιουργικό αυτού του γραφικού είναι το ίδιο με της ΕΡΤ. Άρα υπάρχει και σε HD διαθέσιμο το feed με το σκορ-χρόνο....άρα γιατι δεν το παίρνει αυτο η ΕΡΤ HD? Μυστήρια πράγματα.....

Αυτή τη στιγμή το EurosportHD δείχνει σε επανάληψη το παιχνίδι της εθνικής μας, σε HD , με σκορ και χρόνο. Το παράδοξο είναι ότι το δημιουργικό αυτού του γραφικού είναι το ίδιο με της ΕΡΤ. Άρα υπάρχει και σε HD διαθέσιμο το feed με το σκορ-χρόνο....άρα γιατι δεν το παίρνει αυτο η ΕΡΤ HD? Μυστήρια πράγματα.....

Δεν υπάρχει feed νικο διαθέσιμο με το χρόνο απλώς έχει δοθεί στην ερτ το γραφικό από ουεφα γιαυτό είναι ίδιο σε όλα τα κανάλια που έχουν τα δικαιώματα των αγώνων και εγώ μέσω ενός γερμανικού καναλιού που το είδα έτσι για συγκρισει έχει το ίδιο γραφικό με τις ερτ γιαυτό το σκορ στην νετ βγαίνει από το στούντιο. Τώρα το hd δεν έχει προμηθευτεί γεννητρια για το σκορ και το χρόνο ελπίζουμε το συντομότερο

Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Όταν μεταδίδει το EΡΤ HD ρίχνουν το bitrate στα απλά κανάλια; κάτι γίνεται πάντως μου φαίνεται ότι η εικόνα στα SD ψηφιακά της ΕΡΤ κάτι παθαίνει όταν μεταδίδει το HD.

Παιδια να ρωτησω.H Tv μου εχει ψηφιακο δεκτη.Αλλα οταν κανω αναζήτηση ψηφιακων δεν βρίσκει τιποτα.
Παιζει ρολο που η αναλογικη κεραια ειναι μια εσωτερικη της πλακας ?
Απο ιωαννινα ειμαι.Digea ακομη δεν εχουμε αλλα το ert Hd δεν επρεπε να το πιανω?Χρειαζεται κατι αλλο?

Last edited:

Παιδια να ρωτησω.H Tv μου εχει ψηφιακο δεκτη.Αλλα οταν κανω αναζήτηση ψηφιακων δεν βρίσκει τιποτα.
Παιζει ρολο που η αναλογικη κεραια ειναι μια εσωτερικη της πλακας ?
Απο ιωαννινα ειμαι.Digea ακομη δεν εχουμε αλλα το ert Hd δεν επρεπε να το πιανω?Χρειαζεται κατι αλλο?

Από όσο ξέρω στα Ιωάννινα δεν έχει φτάσει η Ψηφιακή από κανένα πάροχο.
Η Didea είναι πάροχος για τα Ιδιωτικά, η ΕΡΤ είναι πάροχος για τα δικά της κανάλια.

Όταν μεταδίδει το EΡΤ HD ρίχνουν το bitrate στα απλά κανάλια; κάτι γίνεται πάντως μου φαίνεται ότι η εικόνα στα SD ψηφιακά της ΕΡΤ κάτι παθαίνει όταν μεταδίδει το HD.

Σωστά.

Επιτέλους σκορ και στο hd

Πωωωω, με πρόλαβες. Πάνω που έμπαινα να ποστάρω. Πάντως το μεσημέρι μου δημιουργήθηκε απορία, διότι στο τέννις πέταξε γράμματα με το όνομα του σχολιαστή. Και δεν ξέρω αν τεχνικά τα δύο αυτά έχουν σχέση, αλλά θεώρησα ότι εφόσον μπόρεσαν να βάλουν πρόσθετο περιεχόμενο στο τέννις, μάλλον έλυσαν και το πρόβλημα με το σκορ στο Euro. Τελικά όντως το έκαναν, άσχετα με το αν αυτό που λέω προηγουμένος δεν έχει σχέση.

Δλδ τώρα για να βλέπουμε και το σκορ χρειάστηκε νέος hd εξοπλισμος;

Ωραία, σκορ έχουμε. Ας αρχίσουμε τώρα τη γκρίνια για το τεράστιο μέγεθος του! :p

Πωωωω, με πρόλαβες. Πάνω που έμπαινα να ποστάρω. Πάντως το μεσημέρι μου δημιουργήθηκε απορία, διότι στο τέννις πέταξε γράμματα με το όνομα του σχολιαστή. Και δεν ξέρω αν τεχνικά τα δύο αυτά έχουν σχέση, αλλά θεώρησα ότι εφόσον μπόρεσαν να βάλουν πρόσθετο περιεχόμενο στο τέννις, μάλλον έλυσαν και το πρόβλημα με το σκορ στο Euro. Τελικά όντως το έκαναν, άσχετα με το αν αυτό που λέω προηγουμένος δεν έχει σχέση.

Τι πρόσθετο περιεχόμενο έβαλαν στο τέννις;

Στην αρχή του αγώνα έβγαλε μία κάρτα που έλεγε "Περιγραφή: Τάδε". Δεν ξέρω αν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Αν δηλαδή και τα δύο παραγονται από τον ίδιο εξοπλισμό που λέγανε οι προηγούμενοι ότι δεν έχει η ΕΡΤ. Απλά το αναφέρω.

Στην αρχή του αγώνα έβγαλε μία κάρτα που έλεγε "Περιγραφή: Τάδε". Δεν ξέρω αν έχει σχέση το ένα με το άλλο. Αν δηλαδή και τα δύο παραγονται από τον ίδιο εξοπλισμό που λέγανε οι προηγούμενοι ότι δεν έχει η ΕΡΤ. Απλά το αναφέρω.

Το όνομα του σχολιαστή το έβγαζε εδω και μέρες στο τέννις, αν δεν κάνω λάθος.

Δε νομίζω να έχει σχέση με το σκορ. Βλέποντας το γραφικό, μάλλον έτσι έρχεται το feed απο το εξωτερικό. Αλλιώς γιατι να μην το έχουν στα ελληνικά;

Απάντηση: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Εχουν κλεψει απο το ZDF HD? γιατι η ιδια καρτελα σχεδον ειναι! Αν δειτε εχει τωρα τον αγωνα Γαλλια Αγγλια.

Οι ¨πλατες¨ για σκορ και χρόνο είναι κοινές για όλους και τα δίνει η UEFA. Μάλλον διαβάζουν πολυ το avclub, δεν είναι κακό βέβαια αυτο :flipout::flipout::flipout:

Επιτέλους σκορ και στο hd
Για τυφλούς είναι, όπως και το σημα του καναλιου. Ένα κλικ όλα μικρότερα.

Πιο καλλιτεχνικό το ERT HD θα ήταν πιο ωραίο

Last edited:

Για τυφλούς είναι, όπως και το σημα του καναλιου. Ένα κλικ όλα μικρότερα.

Πιο καλλιτεχνικό το ERT HD θα ήταν πιο ωραίο

Κάποια μαιμουδιά έχουν κάνει. Δεν μπορει η UEFA να έστειλε τέτοιο logo. Συνήθως, αν όχι πάντα είναι σωστά σε ανάλυση. Κάντε μια σύγκριση με τη αναλογική ΕΡΤ. Πρέπει να είναι στο ίδιο σημείο πάνω στο πάνελ.

Η εικονα της επιγειας ΕΡΤ HD πολυ ανωτερη της δορυφορικης HD ξενων καναλιων στον Hot 13o(δεν ξερω για το SKY UK). Παλαιοτερα ειχα πει πως το TF1hd ηταν ανωτερο της ΕΡΤ, τωρα πλεον οχι - τι αλλαξε; Ή να φταιει η νεα τιβι μου; (Pan 50vt30)
Aπαραδεκτη η μεταδοση! Απορω γιατι δεν χρησιμοποιουνται τα παιδια της ΕΡΑ σπορ που μεταδιδουν αγωνες και οι πιο πολλοι ξερουν απο μπαλλα (και οχι απο πεισματικο...πεισμα, που ξεφουρνισε καποιος τηλεοπτικος χθες!)

Ωραιο το μωβ χρωμα του χρονου! Σαν το μπορντω της ομαδας μου που θυμιζει...κηδεια (τετοια χαλια που εχει)!!:)

Last edited:
Status
Not open for further replies.