ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Μετριότατη εικόνα στο Μπενφίκα - Μάντσεστερ.
Περισσότερο σαν upscale sd έδειχνε και σε καμία περίπτωση hd.
Mάλιστα κάποια από τα αποψινά ματς στη νόβα (sd κανάλια) έδειχναν πολύ καλύτερα από το "hd" της ΕΡΤ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Mάλιστα κάποια από τα αποψινά ματς στη νόβα (sd κανάλια) έδειχναν πολύ καλύτερα από το "hd" της ΕΡΤ.
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

:merrychristmas:

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ειναι τωρα που δειχνουν αγωνα (Manch. Sity-Napoli) σε SD αντι για Hd!

Διαφωνώ.....

Λάθος....

Και εντελώς λάθος

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Μάλλον έχει κάποιο θέμα ο επίγειος αποκωδικοποιητής που έχεις, ή έκανες λάθος και τον έβλεπες μέσω Scart....
Sorry, αλλά μόνο έτσι δικαιολογούνται αυτά που γράφεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ειναι τωρα που δειχνουν αγωνα (Manch. Sity-Napoli) σε SD αντι για Hd!

Σωστά.
Αυτό είναι upscaled SD.

Μάλλον έχουν θέμα με τις εγγραφές σε HD. Πιλοτικό είναι ακόμα.
Αλλά ποιος ο λόγος να το βλέπουμε Upscaled???????

Η καλύτερη HD μετάδοση που έχει κάνει η ΕΡΤ.
Καλύτερη και από τη Eurovision του Μαϊου.

Μήπως φταίνε οι δέκτες κάποιων;

Σε 2 τηλεοράσεις που έχω μια panasonic plasma txp 42u10 και μια LED Samsung ued27000 το αποτέλεσμα ήταν άψογο.

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Συμφωνώ απόλυτα.

Κατευθείαν με το που είδα την εικόνα είπα πλάκα μας κάνουν... Μικρή διαφορά σε σχέση με το sd.
Μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα πρηγούμενα παιχνίδια που είχα δει.
Μόνο στα κοντινά ήταν εντάξει.

Απορώ πως μερικοί λέτε ότι ήταν η καλύτερη μετάδοση της ERT HD.

ΥΣ. Έχω έναν Digitalworld 150 και μία Panasonic 42px8 plasma με απευθείας καλώδιο HDMI και θέαση από τα 2.5 - 3m.

Μου αρεσε η εικονα εχτες μπραβο στην ΕΡΤ:SFGSFGSF:

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Κώστα, κάτι δεν πάει καλά με αυτά που λες. Η χθεσινή μετάδοση της ΕΡΤ ήταν μακράν η καλύτερη έως τώρα. Καμία σχέση με upscaled sd.....

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Συμφωνώ απόλυτα.

Κατευθείαν με το που είδα την εικόνα είπα πλάκα μας κάνουν... Μικρή διαφορά σε σχέση με το sd.
Μεγάλη η διαφορά σε σχέση με τα πρηγούμενα παιχνίδια που είχα δει.
Μόνο στα κοντινά ήταν εντάξει.

Απορώ πως μερικοί λέτε ότι ήταν η καλύτερη μετάδοση της ERT HD.

ΥΣ. Έχω έναν Digitalworld 150 και μία Panasonic 42px8 plasma με απευθείας καλώδιο HDMI και θέαση από τα 2.5 - 3m.
Απαντω ειδικα σε σενα επειδη εβλεπα με Panasonic 42S20 απο την ιδια αποσταση και η εικονα ηταν κοντα στο αριστο. Ειδικα στα κοντινα ηταν χαρμα, αλλα και απο μακρια ξεχωριζες και το χορταρι. Σε ενα κοντινο του Παρκ του εδειξε ολο το χαλι του προσωπου του:flipout: Μετα που εδειξαν sd ...μαυρα χαλια - ιδια η ΝΕΤ, τζαμπα εκαιγαν το ρευμα!

Παιδιά εγώ δε πρόλαβα να δω τη μετάδοση του αγώνα σε ERT HD παρά μόνο τη συνέχεια της εκπομπής μετά.
Δε ξέρω αν έχει κάποια διαφορά, αν το γυρίζει δηλαδή σε SD.
Αρκετά ικανοποιητική μου φάνηκε.
Υ.Γ.: Προτείνω μαζί με το σχόλιο να αναφέρουμε και ποια TV έχουμε από εδώ και πέρα!

Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Απαντω ειδικα σε σενα επειδη εβλεπα με Panasonic 42S20 απο την ιδια αποσταση και η εικονα ηταν κοντα στο αριστο. Ειδικα στα κοντινα ηταν χαρμα, αλλα και απο μακρια ξεχωριζες και το χορταρι. Σε ενα κοντινο του Παρκ του εδειξε ολο το χαλι του προσωπου του:flipout: Μετα που εδειξαν sd ...μαυρα χαλια - ιδια η ΝΕΤ, τζαμπα εκαιγαν το ρευμα!

Ήδη μου απάντησες!

Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Για τα κοντινά συμφωνώ, για τα μακρυνά όμως όχι, με τίποτα.

Πραγματικά στην αρχή απόρησα αν είναι hd αυτό που βλέπω ή όχι.

Τέλος πάντων...

αν και η εικόνα στα δικά μου άπειρα μάτια είχε πολύ sharpness ή κόκκο (δεν ξέρω τι ήταν) εντούτοις συγκρίνοντας τη συγκεκριμένη μετάδοση της ert με όλες τις hd του sky calcio χθές και ειδικά του 4 που έδειχνε το ίδιο παιχνίδι, αυτή της ερτ ήταν η μονη που μπορούσες να διακρίνεις τα αστεράκια στην μπάλα όταν έπαιρνε φάλτσα. σε όλες του sky hd ήταν άσπρη στην γρήγορη κίνηση.
θέαση σε πανασονικ 42s30 από το 1.80-1.90m.

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Κώστα, κάτι δεν πάει καλά με αυτά που λες. Η χθεσινή μετάδοση της ΕΡΤ ήταν μακράν η καλύτερη έως τώρα. Καμία σχέση με upscaled sd.....
+1 φιλε κωστα, τι σου ειναι τα πλασματα στο σαλονι....

Καλα, μονο εγω εβλεπα κατα συντομα χρονικα διαστηματα την εικονα να κινειται με μια τρεμουλιαστη κινηση (σαν να γινοταν ενα πολυ ελαφρυ slow motion και οταν γινοταν, η κινηση ηταν σαν με λιγοτερα frames (πολυ μικρη στροβοσκοπικη κινηση) ενα πραγμα)

Αυτο το εκανε μονο απο την γενικη καμερα στο γηπεδο, οχι ομως απο τις καμερες των κοντινων πλανων.
Επαναλαμβανοταν τυχαια και κρατουσε 2-3 δευτερολεπτα.

Ο δεκτης ηταν ο crystal audio hd και δοκιμασα και σε 1080i αλλα και σε 720p μηπως εξαληφθει το φαινομενο αλλα δεν...

Υπεθεσα (λογω του οτι γινοταν μονο απο την καμερα μακρινου πλανου) οτι ηταν προβλημα αναμεταδοσης.

Status
Not open for further replies.