ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

το βλέπω απίθανο στην Ελλάδα να δεκτούν τα ιδιωτικά κανάλια να ανεβάσουν τη Digea σε δορυφόρο στα πρότυπα της Freesat. Εδώ και η ΕΡΤ το αντιμετωπίζει ως κάτι το εξωτικό. Από την άλλη υπάρχει και η Nova και ο ΟΤΕ αύριο που κάθε άλλο θα ήθελαν να ανέβουν τα ελληνικά κανάλια σε δορυφόρο και να χάσουν το προνόμιο να τα μεταδίδουν επί πληρωμή.

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Από την άλλη υπάρχει και η Nova και ο ΟΤΕ αύριο που κάθε άλλο θα ήθελαν να ανέβουν τα ελληνικά κανάλια σε δορυφόρο και να χάσουν το προνόμιο να τα μεταδίδουν επί πληρωμή.

Αυτό μάλλον πρέπει να είναι και το μεγαλύτερο εμπόδιο...

Ακούγεται ότι ο ΟΤΕ TV που θα αρχίσει επίσημα αυτές τις μέρες θα βγαίνει σε διάφορα πακετάκια εκ των οποίων το ακριβότερο (full pack) στα 28 .
Το φθηνότερο δε (start pack) που θα έχει μόνο τα ελεύθερα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας... ΔΩΡΕΑΝ! Πληρώνοντας μόνο τον εξοπλισμό!

Ακούγεται ότι ο ΟΤΕ TV που θα αρχίσει επίσημα αυτές τις μέρες θα βγαίνει σε διάφορα πακετάκια εκ των οποίων το ακριβότερο (full pack) στα 28 .
Το φθηνότερο δε (start pack) που θα έχει μόνο τα ελεύθερα κανάλια πανελλήνιας εμβέλειας... ΔΩΡΕΑΝ! Πληρώνοντας μόνο τον εξοπλισμό!

Αν ξέρεις, τί εξοπλισμός χρειάζεται για να βλέπεις start pack?
Θεωρώ ότι όλοι που γράφουμε εδώ, έχουμε πιάτο και δέκτη.
Στα χωριά της ΝΑ Αττικής, δυστυχώς, φτωχή αναλογική και λίγη ψηφιακή (από αντανακλάσεις). Γι' αυτό είχα πάρει Νοβα.

το ΕΡΤ HD κανει συνεχως διακοπες και πιξελιασματα..
υπαρχει καποιο προβλημα γενικοτερα ή μονο σε μενα συμβαινει αυτο?

Αν ξέρεις, τί εξοπλισμός χρειάζεται για να βλέπεις start pack?
Θεωρώ ότι όλοι που γράφουμε εδώ, έχουμε πιάτο και δέκτη.
Στα χωριά της ΝΑ Αττικής, δυστυχώς, φτωχή αναλογική και λίγη ψηφιακή (από αντανακλάσεις). Γι' αυτό είχα πάρει Νοβα.

KAON. Ιδιοκτησιακός δέκτης του ΟΤΕ με παντρεμένη κάρτα!

nxj3dp2i.jpg

Last edited:

σε Samsung C6500 μπορώ να δω κάπου την ισχύ του σηματος; εντωμεταξύ μόνο στην νετ κ το erthd εχω προβλημα, ετ1 ετ3 είναι μια χαρα!

φανταστικη εικονα :award:

Σήμερα η εικόνα ήταν :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Ξέρουμε αν ήταν καθαρό fullHD(1920x1080);
Επίσης ο Dolby ήχος πότε θα γίνει διαθέσιμος;

1440X1080 είναι από την αρχή όλες οι μεταδόσεις του erthd.

Μπράβο στην ΕΡΤ για ακόμα μια φορά.´´Αψογη εικόνα.Ο πατέρας μου που δεν είχε ξαναδεί HD μετάδωση έμεινε με το στόμα ανοιχτό.Με ρώτηςε πότε θα ξαναδείξει τέτοιο αγώνα για να έρθει να τον δεί.

Αρκει να εχουν το καναλι 24/7 ανοιχτο και να δειχνει κατι, εστω το video του ντοκυμαντερ "The World" σε λουπα να γουσταρουμε... Μια απλη συνεργασια για αναματεδοση καποιου FullHD ξενου προγραμματος ποσο πια να κοστιζει και να το εχουν να εκπεμπει συνεχομενα???Δεν ειναι ντροπη να βλεπουμε 6 μερες την εβδομαδα ενα κακογουστο λογοτυπο? Ξερει κανεις ποτε μετα τις ανακαταταξεις στην ΕΡΤ θα ισχυσει οτι θα υπαρχει συνεργασια με ξενα ειδεησεογραφικα πρακτορεια - καναλια τυπου HD-FullHD οπως υποσχεθηκαν οι ανακοινωσεις μετα την καταργηση της ΕΤ1 ?

Η σημερινή εικόνα είναι φανταστική, εφάμιλλη του SkySportsHD feed στο Άρσεναλ-ΟΣΦΠ.Thank God που έχω και μια ταπεινή LED fullHD να το παρακολουθώ:worshippy:

Θα την χαρακτήριζα απλά πολύ καλή.
Οι φίλοι με άλλα Δορυφορικά πακέτα που παίζουν τον ίδιο αγώνα (είναι ή ίδια παραγωγή) θα ήταν χρήσιμο να μας δώσουν τα φώτα τους!

Ενα πουλάκι μου είπε πως και ο δεύτερος αγώνας σήμερα θα παίξει σε Native HD (όχι upscaled όπως την προηγούμενη φορά), αλλά δεν θα υπάρχει εκπομπή στο studio.

Είδωμεν....

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη hd μετάδοση της ΕΡΤΗD

Αρκετα πιο κατω απο τα αλλα HD (SKY UK-IT) αλλα ισως (σε μενα) να φταιει ο εξωτερικος ψηφιακος δεκτης που εχω ((Neco)

Δεν ξέρω αν φταίει ο φωτισμός στο Καραΐσκάκη, αλλά ο μαγνητοσκοπημένος αγώνας που παίζει τώρα, έχει εμφανώς καλύτερη εικόνα. Μιλώ πάντα για το ERT HD.

Ας μας δώσει ο nvianitakis τα "φώτα" του.

Πάντως κάποια στιγμή που γύρισα στη ΝΕΤ (και σε ένα ζάπινγκ που έκανα στα άλλα ψηφιακά) είχα την εντύπωση πως έβλεπα αναλογικά σε αυτά!!!

Ξέρει κάποιος το Καραϊσκάκη ήταν παραγωγή της Ερτ σε HD ή upscaled;

Δεν ξέρω αν φταίει ο φωτισμός στο Καραΐσκάκη, αλλά ο μαγνητοσκοπημένος αγώνας που παίζει τώρα, έχει εμφανώς καλύτερη εικόνα. Μιλώ πάντα για το ERT HD.

Ας μας δώσει ο nvianitakis τα "φώτα" του.

αν εννοείς από άποψη χρωμάτων και contrast της εικόνας έτσι ήταν και η μετάδοση του αγώνα από το καραισκάκη στο polsat hd. της ερτ ήταν πιο ξεπλυμένη αλλά νομίζω ότι ήταν πιο κοντά στη πραγματικότητα.

Status
Not open for further replies.