ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

H κινηση στο πατιναζ σας φαινεται οκ, ή δειχνει στροβοσκοπικη. ?

Εγω με εναν δεκτη crystal audio cdvb-hd, αν ειμαι στο 1080i εχω στροβοσκοπικη κινηση, ενω με 720p παιζει οκ.
Αν γυρισω στο ntnc απο pal, φτιαχνει στο 1080i.

Επειδη το κανει μονο στο ερτ hd, υπαρχει περιπτωση να φταιει η μεταδοση. ?
Μια χαρά μου φαίνεται απο τον δέκτη της Panasonic.
δουλεύει πιο πολύ το μάτι

patinaz.jpg
Το 'ξερα οτι έχεις πονηρό μυαλό ;)

Δηλαδή τα υπόλοιπα αθλήματα χρειάζονται έντονη πνευματική λειτουργία για να παρακολουθήσεις; ;)

Oχι ρε τα υπολοιπα ομως διακατεχονται απο παθος, τσαντιλα, ορμες και διαφορα αλλα . Στο πατιναζ χαλαρωνεις απλα. Αν βρεθει καποιος που παθιαζεται με το αθλημα αυτο θα ναι για Γκινες :D

Πολύ μου άρεσε η καρτέλα με την επόμενη προγραμματισμένη μετάδοση. Ελπίζω να το συνεχίσουν, το λευκό της παλιάς κάνει θόρυβο στην plasma. :p

Σε πληροφορω οτι εκει καταλαβα την χρωματικη ανομοιομορφια στο πρωτο μου πανελ και εκει μου ζητησε ο τεχνικος της intertech να ελεγξω αν οντως βλεπω τετοιο προβλημα.

Καρτελα αναφορας !! :p

Oχι ρε τα υπολοιπα ομως διακατεχονται απο παθος, τσαντιλα, ορμες και διαφορα αλλα . Στο πατιναζ χαλαρωνεις απλα. Αν βρεθει καποιος που παθιαζεται με το αθλημα αυτο θα ναι για Γκινες :D

Γι' αυτό δεν σε κατάλαβα. Εγω όλα τα βλέπω με τον ίδιο τρόπο. Μπάλα, μπασκετ, πατιναζ, giant slalom ή badminton δεν έχει σημασία: αραχτός στον καναπέ, χαλλλαρά!
viannen_102.gif

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Πάντως η παραγωγή του Ολυμπιακού - Σιέννα ήταν HD. Με έκπληξη είδα ότι δεν έπαιξε στο ERTHD.
Για να δούμε η επόμενη της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ θα μεταδοθεί, γιατί κατά 99% είναι και αυτή HD.
Και για όσους απορούν γιατί τα συγκεκριμένα παιχνίδια έγιναν ή θα γίνουν HD, να τους ενημερώσω ότι είναι "Game of the Week", απλά!

Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Πάντως η παραγωγή του Ολυμπιακού - Σιέννα ήταν HD. Με έκπληξη είδα ότι δεν έπαιξε στο ERTHD.

Kαι μάλιστα σύμφωνα με το liveonsat δεν υπήρχε HD μετάδοση από κανένα δορυφορικό κανάλι...... :chinscratch:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Kαι μάλιστα σύμφωνα με το liveonsat δεν υπήρχε HD μετάδοση από κανένα δορυφορικό κανάλι...... :chinscratch:

Και μάλιστα 3πλό feed... PGM HD, clean (χωρίς γραφικά) HD και κεντρική κάμερα με εναλλαγή με μία ISO κάμερα για την Euroleague

Στην κανονική περίοδο είχε πάλι στο ΣΕΦ Game of the week και είχε μεταδοθεί από την ΕΡΤ-HD. Δεν καταλαβαίνω γιατί το "σκοτώσανε" αυτή τη φορά. Την Πέμπτη όντως θα είναι κατά 99.9999% Game of the week, διότι είναι και The only game of the week...

Στην κανονική περίοδο είχε πάλι στο ΣΕΦ Game of the week και είχε μεταδοθεί από την ΕΡΤ-HD. Δεν καταλαβαίνω γιατί το "σκοτώσανε" αυτή τη φορά. Την Πέμπτη όντως θα είναι κατά 99.9999% Game of the week, διότι είναι και The only game of the week...

Θα το δείξουνε όμως;

Το παιχνίδι το δείχνει το Novasports 3 αλλά δεν το δείχνει και το Novasports HD αφου εκείνη την ώρα δείχνει το παιχνίδι Ανόβερο-Ατλετικο Μαδρίτης

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Το παιχνίδι το δείχνει το Novasports 3 αλλά δεν το δείχνει και το Novasports HD αφου εκείνη την ώρα δείχνει το παιχνίδι Ανόβερο-Ατλετικο Μαδρίτης

Αν δεν κάνω λάθος, είναι της ΕΡΤ ο αγώνας μιας και έχει την πρώτη επιλογή. Αν το είδες από το περιοδικό το πρόγραμμα, μάλλον δεν είναι ενημερωμένο. Θα είχε, αν υπήρχε και δεύτερος αγώνας, αλλά πλέον είναι το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει στην Euroleague

Re: Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από την HD μετάδοση της ΕΡΤΗD

Αν δεν κάνω λάθος, είναι της ΕΡΤ ο αγώνας μιας και έχει την πρώτη επιλογή. Αν το είδες από το περιοδικό το πρόγραμμα, μάλλον δεν είναι ενημερωμένο. Θα είχε, αν υπήρχε και δεύτερος αγώνας, αλλά πλέον είναι το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχει στην Euroleague

O αγώνας του Παναθηναϊκού την Πέμπτη είναι στην ΝΕΤ. Το EPG του ΕΡΤHD είναι κενό εκείνη τη μέρα, μπορεί να έχουμε εκπλήξεις :smile:

μπράβο για την εικόνα στο πατινάζ.Πάντα τέτοια και σύντομα με κανονικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα το είχα δει από το novasports.gr αλλά τώρα που το βλέπω το αλλάξανε

Αγγλική HD παραγωγή. Δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο. Είναι μανούλα στο ποδόσφαιρο.

Πάντως τώρα που καλομάθαμε, τι θα γίνει με το DolbyDigital; Έχουμε κάποιο νέο; Το καλοκαίρι με Euro και Ολυμπιακούς θα έχει γεμάτο πρόγραμμα. Είναι κρίμα να παραμείνουμε σε δικάναλο ήχο.

Αγγλική HD παραγωγή. Δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο. Είναι μανούλα στο ποδόσφαιρο.

Πάντως τώρα που καλομάθαμε, τι θα γίνει με το DolbyDigital; Έχουμε κάποιο νέο; Το καλοκαίρι με Euro και Ολυμπιακούς θα έχει γεμάτο πρόγραμμα. Είναι κρίμα να παραμείνουμε σε δικάναλο ήχο.

Πιστεύω ότι σύντομα θα είναι στην διάθεση μας να το απολαύσουμε και αυτό. Για την ώρα φτιάχνεται μια καινούργια ροή HD που ελπίζω να δούμε πρόγραμμα περισσοτέρων ωρών και εκεί εντάσσεται και το AC3. Από ότι γνωρίζω τα παιδιά του εργαστηρίου της ΕΡΤ δουλεύουν για να προλάβουν τους τελικούς του CL .

Status
Not open for further replies.