ΕΡΤ ΗD

Status
Not open for further replies.
Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Η φάση των 16 γίνεται σε 2 δόσεις, άρα είναι 4 αγωνιστικές μέρες.

6 αγωνιστικές ημέρες (Τετάρτες) στους ομίλους.
4 αγωνιστικές ημέρες στους 16.
2 αγωνιστικές ημέρες στους 8.
2 αγωνιστικές ημέρες στους 4.
1 αγωνιστική ημέρα ο τελικός.

Υποθέτω ότι στην φάση των 16 δεν θα δείξει και τις 4 Τετάρτες αγώνα, αλλά μόνο τις 2, για να βγουν 13 ματς στο σύνολο.

Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Ναι, σωστά. Τώρα που το λες μου φαίνεται και μένα ότι η φάση των 16 γίνεται σε δύο δόσεις. Άρα 2 παραπάνω αγωνιστικές εκεί. Οπότε αν θα μεταδώσει 13 αγωνιστικές η ΕΡΤ, θα κόψει 2 από αλλού; Αντί για 15 δηλαδή που έδειχναν τόσα χρόνια, τώρα θα κόψουν 2 αγωνιστικές, μάλλον από την φάση των ομίλων; Τι σαχλαμάρα είναι αυτό; Τι θα κερδίσουν έτσι; Θα με αναγκάσει δηλαδή ο ΟΤΕTV έτσι να γίνω συνδρομητής; Δεν υπάρχει περίπτωση έτσι και αλλιώς, οπότε τζάμπα παιδεύεται.

Τότε μην ασχολείσαι. Είπαμε, για να δεις τις δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις με ελληνικό σχολιασμό, ο ΟΤΕ TV είναι η μόνη λύση.

Πολύ βολικό αυτό για αυτούς. Μην γκρινιάζεις, μην αντιδράς, δέξου τα πάντα. Και πλήρωνε.

Ή πληρώνεις ή αρκείσαι στα ολίγα της κρατικής. Τα υπόλοιπα είναι για να περνά η ώρα.

Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που μπορείς να παρακολουθήσεις αξιοπρεπώς κάποια διοργάνωση ανεξαρτήτως τι είναι αυτή. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι πιθανότατα ο Αντ1 δεν θα ξαναδείξει ποδόσφαιρο.

Πολύ βολικό αυτό για αυτούς. Μην γκρινιάζεις, μην αντιδράς, δέξου τα πάντα. Και πλήρωνε.
Δεν μιλάμε για δικαιώματα του ανθρώπου, το προϊόν είναι premium περιεχόμενο και αν είσαι τυχερός να συμφέρει να βγαίνει στο ελεύθερο έχει καλώς, αλλιώς πληρώνεις για να δεις χωρίς γκρίνιες και διαμαρτυρίες.

Η ΕΡΤ είναι το μοναδικό κανάλι που μπορείς να παρακολουθήσεις αξιοπρεπώς κάποια διοργάνωση ανεξαρτήτως τι είναι αυτή. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι πιθανότατα ο Αντ1 δεν θα ξαναδείξει ποδόσφαιρο.
Είμαστε και τυχεροί, φάγαμε στη μάπα πόσα χρόνια την EP VHS ποιότητα του αντ1 και φέτος που έφτιαξε λίγο η κατάσταση άλλαξαν τα δικαιώματα και ο ΑΝΤ1 πάει για κλείσιμο :flipout:

Ή πληρώνεις ή αρκείσαι στα ολίγα της κρατικής. Τα υπόλοιπα είναι για να περνά η ώρα.
Δεν διαφωνώ σε αυτό. Και δεν θα αντιπαρατεθώ για αυτό. Γιατί είναι μια πολιτική τοποθέτηση, και όσο και αν προσπαθώ να μην κάνω πολιτική κουβέντα αυτές τις μέρες εδώ μέσα, θα κάνω μια γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς να το συνεχίσω άλλο.
Αυτό είναι μια άποψη που επικρατεί αυτές τις εποχές. Λέγεται νεοφιλελευθερισμός, το σκεπτικό είναι ότι αν κάποτε κάποια πράγματα ήταν δημόσια για όλους, τώρα πρέπει να είναι ιδιωτικά και να πληρώνεις πια για αυτά. Αρχίζει από τα απλά όπως την μπάλα, και καταλήγει στην διάλυση των δημοσίων νοσοκομείων οπότε για το παραμικρό πρόβλημα πρέπει να πας σε ιδιωτικό και να πληρώσεις αλλιώς μάλλον δεν θα βρεις την υγεία σου. Αν αντιδράς σε αυτό, η απάντηση είναι αυτή ακριβώς. Έτσι είναι τα πράγματα. Αποδέξου το. Και πλήρωνε. Οπότε δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου σε αυτό. Λες την επικρατούσα πολιτική και οικονομική άποψη. Δεν λες κάτι κακό. Απλά όταν το βλέπω αυτό μπροστά μου πάντα αντιτίθεμαι. Λόγω αντίθετης ιδεολογικής τοποθέτησης. Δεν αποδέχομαι το "έτσι είναι, αποδέξου το και πλήρωνε". Για την μπάλα δεν είναι επικίνδυνο, αλλά ειδικά για την υγεία πχ είναι πολύ βασικό. Αυτά, και συγγνώμη για την πολιτική κουβέντα. Αναγκάστηκα. Τα πνεύματα είναι τεταμένα αυτές τις μέρες και αποφεύγω τα πολιτικά εδώ μέσα.

Ενημερωτικά, δεν ενδιαφέρθηκε να καταθέσει προσφορα για κατι περισσότερο η ΝΕΡΙΤ. Η οποία ΝΕΡΙΤ τα τελευταία δυο χρόνια έπαιζε τους αγώνες που είχε "κλείσει" η ΕΡΤ.
Το .. σπάταλο δημόσιο που εκσυγχρονίστηκε με ξαφνικό θάνατο..

την πληρώνεις την ΕΡΤ, μην το ξεχνάς....με τα λεφτά που παίρνει εδώ και 40 χρόνια, έπρεπε να είναι ΟΤΕ και ΝΟΒΑ μαζί

Re: Απάντηση: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Δεν διαφωνώ σε αυτό. Και δεν θα αντιπαρατεθώ για αυτό. Γιατί είναι μια πολιτική τοποθέτηση, και όσο και αν προσπαθώ να μην κάνω πολιτική κουβέντα αυτές τις μέρες εδώ μέσα, θα κάνω μια γρήγορη τοποθέτηση, χωρίς να το συνεχίσω άλλο.
Αυτό είναι μια άποψη που επικρατεί αυτές τις εποχές. Λέγεται νεοφιλελευθερισμός, το σκεπτικό είναι ότι αν κάποτε κάποια πράγματα ήταν δημόσια για όλους, τώρα πρέπει να είναι ιδιωτικά και να πληρώνεις πια για αυτά. Αρχίζει από τα απλά όπως την μπάλα, και καταλήγει στην διάλυση των δημοσίων νοσοκομείων οπότε για το παραμικρό πρόβλημα πρέπει να πας σε ιδιωτικό και να πληρώσεις αλλιώς μάλλον δεν θα βρεις την υγεία σου. Αν αντιδράς σε αυτό, η απάντηση είναι αυτή ακριβώς. Έτσι είναι τα πράγματα. Αποδέξου το. Και πλήρωνε. Οπότε δεν θα αντιπαρατεθώ μαζί σου σε αυτό. Λες την επικρατούσα πολιτική και οικονομική άποψη. Δεν λες κάτι κακό. Απλά όταν το βλέπω αυτό μπροστά μου πάντα αντιτίθεμαι. Λόγω αντίθετης ιδεολογικής τοποθέτησης. Δεν αποδέχομαι το "έτσι είναι, αποδέξου το και πλήρωνε". Για την μπάλα δεν είναι επικίνδυνο, αλλά ειδικά για την υγεία πχ είναι πολύ βασικό. Αυτά, και συγγνώμη για την πολιτική κουβέντα. Αναγκάστηκα. Τα πνεύματα είναι τεταμένα αυτές τις μέρες και αποφεύγω τα πολιτικά εδώ μέσα.

Επαναφέροντας την συζήτηση στην ''τηλεοπτική'' της βάση, για να γίνει αυτό που περιγράφεις, θα έπρεπε να μην υπάρχει ΟΤΕ και Nova, οπότε η δημόσια τηλεόραση (δεν συζητάμε καν για τα ιδιωτικά αυτή τη στιγμή) άντε να αγόραζε και ένα αντίστοιχο πακέτο για το Europa league. Δεν συζητάμε καν για το πλήρες πακέτο των μεταδόσεων, είναι ο μισός προυπολογισμός της ΕΡΤ το κόστος, απόλυτα απαγορευτικό. Εδώ τον Ταγματάρχη τον περάσαν από τα χίλια μύρια στην εξεταστική και για τα δικαιώματα του Champions League που είχε υπογράψει. Αλλά έστω ότι από κάποιον άλλο προυπολογισμό που έστω ότι υπήρχε, η ΕΡΤ αγόραζε όλο το πακέτο των δικαιωμάτων. Δεν έχει την υποδομή να υποστηρίξει τόσες μεταδόσεις παράλληλα με αποτέλεσμα να έχεις ένα πενιχρό προιόν.

Βλ. ΑΝΤ1, εγώ προσωπικά δεν το παρακολουθούσα καν. Έχεις μια αξιόλογη διοργάνωση που την καταστρέφεις. Εάν εξαιρέσεις το champions league και το Αγγλικό δεν βλέπω κάτι άλλο από ποδόσφαιρο, περισσότερο το πληρώνουμε για τα ντοκιμαντέρ.

Δεν ξέρω πια πως να αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα που αποκαλούν "EPT-HD".
Μέχρι τώρα έβγαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ1, και φαντάζομαι οτι το γύρισαν στην ΕΡΤ2 για το μπάσκετ. Έλα όμως που απόψε το "HD" (λέμε τώρα) έμεινε στην ΕΡΤ2 και έδειχνε ασπρόμαυρο Θέατρο της Δευτέρας απο βιντεοκασέτα αντι να δείχνει τις φρέσκες σειρές που έπαιζε η ΕΡΤ1!

Δεν υπάρχει πλέον ελπίδα, είναι εγκεφαλικά νεκροί εκεί μέσα...

Μέχρι τώρα έβγαζε το πρόγραμμα της ΕΡΤ1, και φαντάζομαι οτι το γύρισαν στην ΕΡΤ2 για το μπάσκετ. Έλα όμως που απόψε το "HD" (λέμε τώρα) έμεινε στην ΕΡΤ2 και έδειχνε ασπρόμαυρο Θέατρο της Δευτέρας απο βιντεοκασέτα αντι να δείχνει τις φρέσκες σειρές που έπαιζε η ΕΡΤ1!

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Εντυπώσεις από τη μετάδοση της ΕΡΤ ΗD

Επαναφέροντας την συζήτηση στην ''τηλεοπτική'' της βάση, για να γίνει αυτό που περιγράφεις, θα έπρεπε να μην υπάρχει ΟΤΕ και Nova, οπότε η δημόσια τηλεόραση (δεν συζητάμε καν για τα ιδιωτικά αυτή τη στιγμή) άντε να αγόραζε και ένα αντίστοιχο πακέτο για το Europa league. Δεν συζητάμε καν για το πλήρες πακέτο των μεταδόσεων, είναι ο μισός προυπολογισμός της ΕΡΤ το κόστος, απόλυτα απαγορευτικό. Εδώ τον Ταγματάρχη τον περάσαν από τα χίλια μύρια στην εξεταστική και για τα δικαιώματα του Champions League που είχε υπογράψει. Αλλά έστω ότι από κάποιον άλλο προυπολογισμό που έστω ότι υπήρχε, η ΕΡΤ αγόραζε όλο το πακέτο των δικαιωμάτων. Δεν έχει την υποδομή να υποστηρίξει τόσες μεταδόσεις παράλληλα με αποτέλεσμα να έχεις ένα πενιχρό προιόν.

Βλ. ΑΝΤ1, εγώ προσωπικά δεν το παρακολουθούσα καν. Έχεις μια αξιόλογη διοργάνωση που την καταστρέφεις. Εάν εξαιρέσεις το champions league και το Αγγλικό δεν βλέπω κάτι άλλο από ποδόσφαιρο, περισσότερο το πληρώνουμε για τα ντοκιμαντέρ.
Δεν διαφωνώ σε αυτό. Θεωρητικά ο πιο ξεκούραστος τρόπος είναι αυτός. Κάποιο ιδιωτικός φορέας με πολλά κανάλια, που μπορεί να καλύψει ολόκληρη την διοργάνωση.
Αλλά και εδώ έχω διαφωνία, μόνο που είναι γενικότερη. Ως γενική θεώρηση αυτής της ιδέας.
Η νέα μόδα (ας το πω έτσι) είναι να προβάλλεται η ανεπάρκεια του δημόσιου φορέα, η οποία τις περισσότερες φορές κατασκευάζεται τεχνητά με την διάλυση του αρμόδιου κάθε φορά δημόσιου φορέα. Και τότε έρχεται ο ιδιωτικός φορέας να καλύψει αυτή την αδυναμία, η οποία τις περισσότερες φορές είναι κατασκευασμένη τεχνητά. Δηλαδή τεχνητή δημιουργία αναγκών, που εντέχνως έρχεται να καλύψει ο ιδιωτικός φορέας, πάντα επί πληρωμή. Ή πλασάρεται εξαρχής ως καλύτερη δυνατότητα προσφοράς από τον ιδιωτικό τομέα. Πάλι τεχνητή δημιουργία ανάγκης, αφού και πριν τον ιδιωτικό τομέα πάλι την δουλειά σου την έκανες και με τον δημόσιο. Και κάτι που είχες παλιότερα ως παροχή του κράτους (που το πλήρωνες μέσω των φόρων), τώρα πρέπει να πληρώσεις τον ιδιωτικό τομέα για να το έχεις. Και χωρίς να αφαιρεθεί και ο σχετικός φόρος, οπότε το πληρώνεις διπλά.
Παράδειγμα: Ο τομέας καθαριότητας σε όλο τον δημόσιο τομέα. Ακόμα και στον στρατό. Παραδίδεται σχεδόν σε όλο το δημόσιο σε ιδιωτικά συνεργεία. Οι υπερπληρωμένοι δημόσιοι υπάλληλοι καθαριότητας μας έλεγαν. Έτσι τώρα ακούμε πια για τους ιδιωτικούς υπεργολάβους που έχουν με συνθήκες σκλαβιάς εργαζόμενους απλήρωτους. Με αυτόν τον τρόπο κατέληξε στο Πανεπιστήμιο να κοντεύουν να τους φάνε τα ποντίκια.
http://www.protothema.gr/greece/article/429213/protofanes-foitites-adeiasan-sakoules-me-skoupidia-sto-grafeio-tou-adiprutani/
Και όπως δεν μειώθηκε και η φορολογία που ήταν η ίδια όταν πληρώνονταν κατευθείαν από το δημόσιο.
Όπως κατάλαβες η αντίθεση μου είναι ευρύτερη σε αυτή την διαδικασία. Αλλά για να το ξαναγυρίσουμε στην τηλεόραση, δεν καταλαβαίνω γιατί μέχρι πριν λίγα χρόνια να βλέπω μία χαρά Champions League στην ΕΡΤ (έστω όπως το έβλεπα, και όχι ολόκληρο), και κάθε χρόνο τώρα μου τρώνε αγώνες; Γιατί φέτος πρέπει να δείξει 2 αγώνες λιγότερους από πέρυσι; Για να μου δείξει ότι δεν μπορεί πια η ΕΡΤ και πρέπει να πάει στον OTETV; Γιατί μέχρι την προηγούμενη Ολυμπιάδα να μπορεί να την καλύπτει ολόκληρη η ΕΡΤ, και τώρα να είναι ανεπαρκής και πρέπει να πάει στον επί πληρωμή OTETV; Γιατί τόσα χρόνια έβλεπα κανονικά ολόκληρο το Eurobasket, και τώρα πρέπει να πάει στον επί πληρωμή OTETV;
Τεχνητή δημιουργία συνθηκών ανεπάρκειας ή και πολλές φορές προπαγάνδα περί ανεπάρκειας. Δεν εννοώ εσένα φυσικά. Υπάρχουν κεντρικοί σχεδιασμοί για το πως παρουσιάζονται πειστικά αυτά.
Δηλαδή τεχνητή δημιουργία αναγκών, ή πίστης ότι υπάρχουν ανάγκες, που έρχεται να καλύψει ο ιδιωτικός τομέας, πάντα επί πληρωμή. Μην το ψάχνεις. Η κουβέντα το έφερε για το Champions League, που το βρήκα μπροστά μου και το ανέφερα. Η διαφωνία μου είναι πολύ γενικότερη.

Γιατί το λες αυτό το πράγμα; Ίσα ίσα εμένα μου φέρνει πολλές αναμνήσεις. Μερικά από αυτά τα θυμάμαι και τα χαζεύω πάλι, Μερικά τα είχα πάρει και από την Ραδιοτηλεόραση.
Σοβαρά τώρα, για αρχειακούς λόγους καλά είναι. Ίσως και με κανονικό πρόγραμμα να χώραγαν κάποια τέτοια κλασικά. Όπως θεωρούνται κλασικές τώρα πια οι παλιές ελληνικές ταινίες. Αλλά δεν μπορεί αυτό να είναι το κύριο πρόγραμμα του σταθμού. Έχουν περάσει μήνες πια, θα έπρεπε να έχει μπει σε μία σειρά. Ελπίζω με την νέα σεζόν να στρώσει λίγο το πράγμα.

Μου λείπει η ΕΡΤ όπως ήταν προ "μαύρου", αυτή η ΕΡΤ τώρα μου βγάζει μια προχειρότητα και αυτό ξεκινάει από τα λογότυπα...

Τα πνεύματα είναι τεταμένα αυτές τις μέρες και αποφεύγω τα πολιτικά εδώ μέσα.
Καθόλου δεν τα αποφεύγεις. Χρωματίζεις όλα τα μηνύματά σου με πολιτική. Είναι δικαίωμά σου αλλά το κάνεις σε λάθος κατηγορία του forum.

@Tolias, αυτό που λέει ο @Kostas_Y είναι ότι το HD κανάλι δεν πρέπει να αναμεταδίδει απλά μόνο το πρόγραμμα της ΕΡΤ1 ή μόνο το πρόγραμμα της ΕΡΤ2, αλλά να γίνεται επιλογή προγραμμάτων που θα προβάλλονται σε (upscaled, έστω) HD. Καλώς έπαιζε η ΕΡΤ2 το ασπρόμαυρο θέατρο, αλλά εκείνη τη στιγμή το HD θα έπρεπε να αλλάξει ροή και να παίζει τις νέες σειρές της ΕΡΤ1.
Εγώ θα επιμεινω ότι όλα αυτά προέρχονται από τις πληγές που άφησε το μαύρο. Και η Νεριτ HD τα ίδια έκανε.
Επίσης για την προχειρότητα του προγραμματος να μην ξεχναμε ότι είναι 4 Αυγούστου. Πότε 4 Αυγούστου έπαιζαν νέα προγραμματα τα κανάλια; Ειδικά όταν αυτά δημιουργηθηκαν μέσα στο καλοκαίρι, στις 11 Ιουνίου. Ας κάνουμε λίγη υπομονή κανενα μήνα...

Ναι, εννοείται αυτό με την σύνδεση του HD με ένα από τα άλλα 2 κανάλια. Και δείχνει και την δυσκαμψία που υπάρχει αυτή την στιγμή στην ΕΡΤ. Πριν μερικές βδομάδες την κατηγορούσαμε ότι συνδέει το HD με την ΕΡΤ1 αντί να το συνδέσει με την ΕΡΤ2 που εκείνες τις μέρες είχε τους πανευρωπαικούς αγώνες του Μπακού. Τώρα συνδέσανε το HD με την ΕΡΤ2 επειδή έχει αρκετά αθλητικά γεγονότα. Αλλά η σύνδεση συνεχίζεται και μετά τα αθλητικά και καταλήγει να μας δείχνει Θέατρο της Δευτέρας και το Κάμπινγκ. Που έχουν κακή εικόνα ακόμα και σε SD ανάλυση. Την ίδια ώρα η ΕΡΤ1 έχει ωραίες ξένες σειρές, που ένα πιθανό upscaling από το ΕΡΤHD θα ήταν απόλυτα αποδεχτό. Καμία ευελιξία. Αλλά και γενικά το πρόγραμμα είναι χάλια, αν και όντως το ότι είναι καλοκαίρι χαλάει περισσότερο τα πράγματα.
Πάντως τις τελευταίες μέρες μου αρέσει η Βουλή. Όχι τόσο για τις παλιές παραστάσεις αρχαίας τραγωδίας που δεν αφορούν όλον τον κόσμο, αν και σε πολλούς σίγουρα θα αρέσουν. Αλλά εμένα μου αρέσουν οι παλιές ασπρόμαυρες ξένες ταινίες που βάζει. Που να δεις πια στην τηλεόραση ταινία του 1946 με τον Κερκ Ντάγκλας όπως είχε την Τρίτη.
Καθόλου δεν τα αποφεύγεις. Χρωματίζεις όλα τα μηνύματά σου με πολιτική. Είναι δικαίωμά σου αλλά το κάνεις σε λάθος κατηγορία του forum.
Ωραίο είναι αυτό το "Χρωματίζεις όλα τα μηνύματά σου με πολιτική". Διέγραψες όλα τα μηνύματα μου των τελευταίων μηνών που δεν είχαν καμία πολιτική αναφορά μέσα. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση η πολιτική κουβέντα έγινε μετά την απλή αναφορά μου ότι κακώς αφαίρεσαν 2 αγώνες από την ΕΡΤ γιατί δεν θα με κάνει να πάω στον OTETV. Αυτό προκάλεσε 2 παρατηρήσεις-ερωτήσεις από τον Ανδρέα Δερμιτζάκη, που είχαν ως αποτέλεσμα τις 2 πολιτικές απαντήσεις μου. Αυτό ήταν όταν είπα "αναγκάστηκα", αλλιώς έπρεπε να το αφήσω αναπάντητο.
Και ενώ με τον Ανδρέα μία χαρά κουβέντα κάναμε, και πολύ πολιτισμένη, και χωρίς ένταση, και συνεννοηθήκαμε μία χαρά, έρχεσαι εσύ και με κατηγορείς για τις πολιτικές απαντήσεις, διαγράφοντας και εδώ τις πολιτικές ερωτήσεις-παρατηρήσεις που προκάλεσαν τις απαντήσεις. Και γενικά όπου υπάρχει πολιτική αναφορά μου γίνεται μόνο σε thread όπου γίνεται ήδη πολιτική κουβέντα. Όπως της ΕΡΤ ή των εξελίξεων στην ψηφιακή τηλεόραση. Έχεις δει πολιτικό μου μήνυμα σε άλλο thread όπου κάνουμε καθαρή τεχνολoγική κουβέντα; Ή μόνο οι δικές πολιτικές απόψεις σε ενοχλούν;
Αυτό προστίθεται στην λίστα των πραγμάτων που με έχεις κατηγορήσει. Για μεγάλα μηνύματα, μπερδεμένα μηνύματα, ότι σε κουράζω, τα πάντα. Με κατηγορείς συνεχώς και για διάφορα. Αυτό απλά δείχνει ότι απλά κάποιο πρόβλημα έχεις με εμένα, αφού με κάθε ευκαιρία με κατηγορείς για ότι μπορείς, ενώ ποτέ εγώ δεν έχω ασχοληθεί με εσένα εξαρχής. Συνέχεια αμύνομαι όπως και τώρα.
Όταν με κατηγορήσεις και για τον καύσωνα ή την δολοφονία του Καποδίστρια, τότε να ξέρεις θα χρησιμοποιήσω και τους κανόνες του forum περί κακόβουλης συμπεριφοράς.

Το ότι πήρε ο otetv τον champions league, είναι ικανό να προκαλέσει πολιτική κουβέντα, δεν μπορώ να το καταλάβω.
Με αυτή τη λογική στην Ισπανία και την Γαλλία θα έπρεπε να πέφτουν κυβερνήσεις ελέω canal espana και bein sports.

Tolias, έχουν αποδοθεί οι ευθύνες για τη δολοφονία του Καποδίστρια. Επίσης ευχαρίστως θα διέγραφα τα μηνύματα που αναφέρεις αλλά μου είναι αδύνατο. Κάπου τα έχεις μπερδέψει τα πράγματα...

Status
Not open for further replies.