Απορώ πως δε ζήτησαν από τη Nova να βγάλει το ERT World από τους Pace ...
Και τι σου ειπαν? Συνδεση με Καιρο υποθετω..
Ότι είναι τεχνικό το θέμα, και είναι στην λίστα major networks. Εγώ τους απάντησα ότι δεν μπορώ να πατάω 8 πλήκτρα για να δω το κανάλι και άλλα τόσα για να πάω πίσω. Επίσης διαμαρτυρήθηκα επειδή μετακίνησαν μόνο αυτό, και άφησαν πίσω 4 κανάλια χωρίς σήμα. Επίσης, ενημέρωσα για την πρόθεσή μου να διακόψω αν την Δευτέρα δεν έχει λυθεί το "τεχνικό πρόβλημα".
Το οποίο φυσικά και θα κάνω. Το θέμα είναι ηθικό, δεν δέχομαι μια ιδιωτική εταιρία που την πληρώνω 70 ευρώ το μήνα να παίζει πολιτικά παιχνίδια με τα χρήματά μου.
Χμμ δλδ τιφταινε που εκλειαε η ερτ;;;;;
Φταίνε που μετακίνησαν το κανάλι, πριν κλείσει.
Ότι είναι τεχνικό το θέμα, και είναι στην λίστα major networks. Εγώ τους απάντησα ότι δεν μπορώ να πατάω 8 πλήκτρα για να δω το κανάλι και άλλα τόσα για να πάω πίσω. Επίσης διαμαρτυρήθηκα επειδή μετακίνησαν μόνο αυτό, και άφησαν πίσω 4 κανάλια χωρίς σήμα. Επίσης, ενημέρωσα για την πρόθεσή μου να διακόψω αν την Δευτέρα δεν έχει λυθεί το "τεχνικό πρόβλημα".
Το οποίο φυσικά και θα κάνω. Το θέμα είναι ηθικό, δεν δέχομαι μια ιδιωτική εταιρία που την πληρώνω 70 ευρώ το μήνα να παίζει πολιτικά παιχνίδια με τα χρήματά μου.
Δεν λέω ότι φταίνε για την ERT, ο σκοπός μου και η σκέψη μου είναι ότι αν είσαι σωστός πάροχος και μειώνεται η ποσότητα του προϊόντος σου το "ξαναγεμίζεις". Δηλαδή θα μας χαλούσε αν βάζανε μερικά θεματικά ελεύθερα κανάλια (ίσως και HD) στο star pack; Εγω έθεσα και αυτό το θέμα, ειδικά για το ERT HD που είχε καλή ποιότητα (όσο είδα σε επίγεια). Απλά δεν θέλουνε να βάλουν κανάλια, αυτό κυρίως ζήτησα.
Ισχύει ότι είπα πάνω, τα κανάλια θεωρητικά δεν έφυγαν, και ούτε είναι δυνατό να γίνουν συμφωνίες για το όποιο κανάλι εν μια νυκτί, έλεος! Άσε που αν ακόμη γίνουν, συνήθως ισχύουν από την 1η του επόμενου μήνα. 'Οσο για το επιχείρημά σου για σεβασμό της ραδιοτηλεόρασης, μάλλον πρόκειται για σεβασμό της νομιμότητας, όπως η κυβέρνηση την ορίζει. Αν έχεις πρόβλημα λοιπόν, μπορείς να εκφράσεις την οργή σου στην εκάστοτε κυβέρνηση που επιβάλλει αυτού του είδους τη «νομιμότητα», αλλά εδώ μάλλον το θέμα δεν είναι να αποκατασταθεί η δημοκρατική νομιμότητα, το θέμα είναι να αρπάξουμε τίποτα τζάμπα...Επίσης δεν γουστάρω αδιαμαρτύρητα να πληρώνω κάποιον (ακόμα και αν συνεχίσω) που δεν σέβεται την ελευθερια της Ραδιοτηλεόρασης (όχι του περιοδικού). Ξέρω, ξέρω "εδώ γελάνε"
Σε γενικές γραμμές πάντως ας κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, τι σημαίνουν αυτές οι πρακτικές κλειδώματος δέκτη - κάρτας. Η κάθε εταιρία με τα γούστα της κυβέρνησης θα μπορεί να μας ελέγχει και να μας λέει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να δούμε. Εγώ έθεσα και αυτό το ερώτημα στο 18345 και η κοπέλα απλά μου είπε πως θα το μεταβιβάσει, αλλά σιγά που θα σπάσουν τα αυγά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.