ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3

Re: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Ελεος πια με αυτους τους απιθανους στην ΕΡΤ,εχουν κανει την ψηφιακη σαν την δοριφορικη να χρειαζεσαι στοχευση της κεραιας τους για να πιασεις σημα.
Ειμαι στο Υμηττο και δεν πιανω τιποτα με την κεραια μου γυρισμενη στον Υμηττο.Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα.Αντε να μην πω τιποτα χειροτερο...

Ζηλεψαν στο Mega και δειχνουν σε 16:9 τον αγωνα Ajax-Milan.
Απλα δεν εκπεμπουν την πληροφορια να ανοιγει μονη της η εικονα.

Επιτελους! Ειδαμε Champion's League σε 16:9 εστω και "χειροκινητα"!

Και σημερα, καλως ερχοντων των πραγματων, "αυτοματο" 16:9 απο την ΝΕΤ

Ελεος πια με αυτους τους απιθανους στην ΕΡΤ,εχουν κανει την ψηφιακη σαν την δοριφορικη να χρειαζεσαι στοχευση της κεραιας τους για να πιασεις σημα.
Ειμαι στο Υμηττο και δεν πιανω τιποτα με την κεραια μου γυρισμενη στον Υμηττο.Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα.Αντε να μην πω τιποτα χειροτερο...
+1000
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΥΜΗΤΤΟΣ
TV: SONY KDL W3000
Βλέπω DIGEA, βλέπω ψηφιακά του παλιού πακέτου (prisma, cine κλπ.)
Τ Ι Π Ο Τ Α ψηφ. ΝΕΤ ΕΤ1 κλπ.
ΕΛΕΟΣ με τισ ασυμβατότητες της τριτοκοσμικής ΕΤ που πληρώνουμε κιόλας σαν ΜΛΚΣ!
Τόσο δύσκολο ήταν να έχουν και τα δυο μπουκετα το ίδιο format? Ίδιος φορέας είναι.
Αντε γειά με την ΨΟΦΙΑΚΗ ΕΡΤ!

off topic :

Ρε παιδιά πώς το κάνετε αυτό..... , εγγραφή στο forum πριν από 2,5 χρόνια , πρώτο post σήμερα !!!!!????? :chinscratch:

:BDGBGDB55:

+1000
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΥΜΗΤΤΟΣ
TV: SONY KDL W3000
Βλέπω DIGEA, βλέπω ψηφιακά του παλιού πακέτου (prisma, cine κλπ.)
Τ Ι Π Ο Τ Α ψηφ. ΝΕΤ ΕΤ1 κλπ.
ΕΛΕΟΣ με τισ ασυμβατότητες της τριτοκοσμικής ΕΤ που πληρώνουμε κιόλας σαν ΜΛΚΣ!
Τόσο δύσκολο ήταν να έχουν και τα δυο μπουκετα το ίδιο format? Ίδιος φορέας είναι.
Αντε γειά με την ΨΟΦΙΑΚΗ ΕΡΤ!

ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ. ΑΝΟΙΞΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΤΗΣ ΕΡΤ. ΤΗΝ DIGEA ΒΡΙΣΕ.ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΡΤ.

Καλημέρα και από μένα σε όλα τα παιδιά. Λοιπόν η περιοχή που βρίσκομαι είναι η Ανάβυσσος και έχω λήψη μόνο από Υμηττό γιατί στο σημείο που βρίσκομαι δεν έχω οπτική επαφή από Αίγινα. Πιάνω τα κανάλια της Didea πολύ καλά και αν μου κάνει κανένα σπάσιμο η εικόνα είναι σπάνιο με σήμα 63 και ποιότητα 58. Τα ψηφιακά ΕΤ1 , ΝΕΤ, ΕΤ3 και βουλή τα πιάνω με αρκετά σπασίματα και σήμα 61 και ποιότητα 47 και τα υπόλοιπα ψηφιακά της ΕΡΤ prisma κλπ τα πιάνω μερικές φορές αναλόγως του καιρού και με σπασίματα ώστε να μην βλέπονται καθόλου. Η κεραία μου είναι televes και τα καλώδια είναι καλής ποιότητας και καινούργια. Μήπως με κάποιον ενισχυτή ιστού μπορέσω να τα πιάσω καλύτερα???
Ευχαριστώ

Και εγώ απο βύρωνα που βλέπω υμηττό ενώ πιάνω κανονικά digea τα Νετ,Ετ1 κτλ τίποτα ακομά......

Επιτελους! Ειδαμε Champion's League σε 16:9 εστω και "χειροκινητα"!

Και σημερα, καλως ερχοντων των πραγματων, "αυτοματο" 16:9 απο την ΝΕΤ

Η ΕΡΤ ετσι κι αλλιως εδω και αρκετο καιρο παιζει "αυτοματο" 16:9 οταν φυσικα η εκπομπη ειναι αναλογης παραγωγης.
Να δουμε οι υπολοιποι -εκτος Σκαϊ- ποτε θα καταλαβουν οτι δε ζουμε πια στα 80'ς.

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Σημερα μου φαινετε οτι το σημα στα ψηφιακα της ΕΡΤ ειναι σε καλυτερη κατασταση ,ενω εχθες ειχα συνεχεια σπασιματα στην εικονα ,σημερα μεχρι στιγμης δεν υπαρχει αυτο το φαινομενο.
Περιοχη Νεα Σμυρνη,Αθηνα.

Πιάνει κανείς σας τα ψηφιακά ΕΤ1, ΝΕΤ κλπ με κεραία στραμμένη προς Πάρνηθα;

http://www.satleo.gr/content/view/3291/1/

αναμονη μεχρι νεοτερας...
κι`εγω απο Παρνηθα εβγαζα(απο αντανακλασεις αφου ειμαι στραμμενος Αιγινα)αλλα εδω και μερες καπουτ...

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Σημερα μου φαινετε οτι το σημα στα ψηφιακα της ΕΡΤ ειναι σε καλυτερη κατασταση ,ενω εχθες ειχα συνεχεια σπασιματα στην εικονα ,σημερα μεχρι στιγμης δεν υπαρχει αυτο το φαινομενο.
Περιοχη Νεα Σμυρνη,Αθηνα.
Ναι, χθες υπήρχαν προβλήματα, όλα οκ σήμερα. :2thumb22sup:

Εννοώ, αν τώρα που έχει διακοπεί η εκπομπή από Πάρνηθα, υπάρχει κάποιος που πιάνει αυτά τα κανάλια με κεραία στραμμένη προς Πάρνηθα, ενώ η εκπομπή γίνεται από Υμηττό. Το ρωτάω γιατί τη DIGEA την πιάνω έτσι (μένω Πατήσια).

Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Το Mega δηλαδή που έδειχνε το Champion's League, δεν είχε ξαναδείξει αγώνα 16:9 ?
Σχωράτε με, αλλά δεν βλέπω αθλητικά... απλά το πέτυχα στο zap... :antlers:

Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Το Mega δηλαδή που έδειχνε το Champion's League, δεν είχε ξαναδείξει αγώνα 16:9 ?
Σχωράτε με, αλλά δεν βλέπω αθλητικά... :antlers:

Ναι,η πρώτη του φορά είναι :D :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΕΤ1, ΝΕΤ και ET3 στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση

Ναι,η πρώτη του φορά είναι :D :grinning-smiley-043
Καλώς τα δεχτήκαμε! Αυτά έχει ο ανταγωνισμός, το ίδιο βλέπω να γίνεται και στα άλλα κανάλια.
Άντε, το επόμενο βήμα να γίνει με τις ταινίες και σιγά σιγά να περάσουμε στο... παρόν... μόνο με 16:9.

ελα κ 16:9(η μαλλον εικονα ευρεου φασματος τι σικ) απο ΕΡΤ μολις τωρα...πολυ καλη εικονα(η καλυτερη αναμεσα στα κρατικα) απολαυστε!